40

Анонимен

преди 12 години

Каква е тази бърза процедура.Затова ли делата се бавят толкова много,за да има бърза процедура и да получат минимално наказание.

39

4444

преди 12 години

пак ли по бързата процедура и под минимума ще го съдим тоя.да беше пукнал тогава ,а не сега да се вози на инвалидната количка.

38

dd

преди 12 години

това са касапите на държавна сигурност

37

прасчо

преди 12 години

Щото съдиите ще купиш,ама оня дето ходи по водата,не можеш....и лакомията на твойте *** пак не можеш...Глутницата изяжда най-слабия....Това сега си ти !!!

36

прасчо

преди 12 години

Йоско...оня гледа.!!! Имаш година две най-много,селски главорезино......и то ща уредят твоите,дет си ги хранил и поил.....

35

Да дойдат немците !

преди 12 години

Никога няма да има ред в това жалко подобие на държава. Само 100 години немска окупация ще помогне !!!

34

акуд

преди 12 години

да приемем че ще го осъдят по минимума защото се признава за виновен, мен ми е интересноо след като му изтече присъдата или още щом влезне в затова дали изведнъж ще се оправи и ще скочи от инвалидната количка????? как мислите,аз съм сигурен ще се изправи като млад левент веднага след приключване на делото

33

до 33

преди 12 години

Става и Терминал 1, но през Терминал 2 е дори по-добре...

32

а са?!

преди 12 години

Мнозинството в паламента се командва от един човек! Нека премахне изгодните за пресъпниците закони-като този-"под минимума"!??? Май не са виновни само съдиите!?!!!

31

АБЕ

преди 12 години

май са намалили скоростта-- вначалота беше на 120 км сега след плащането стана 95 км!!!

30

Анонимен

преди 12 години

Do 18.Chervena gnido,Borisov ne izdava prisadi.Begom pri Kutev da ti obyasni.

29

Бг

преди 12 години

Само в Бг -----22г.,......ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ......следва ----"***"---неизбежна !

28

ИМА СИ ЗАКОН ....

преди 12 години

Закон ,но по български!След като е признал,обжалване ,и.........следва......"Споразумениееее",и "Условноооооо"!

27

.

преди 12 години

Колко минимална присъда може да бъде тази за убийството на двама човека под влияние на алкохол и наркотици , докато си разследван за трето убийство ? Вината му е очевадна , какво го питат дали се признава за виновен , много ясно , че е виновен ! Ама нали трябва да получи минимална присъда ***. Досега как не писахте бе *** как е със здравето нашия "герой"? Щото ви е шубе , разбирам и имате право щото ...откога престъпниците се допускат със собствена охрана в съда !? Тва мол ли е или съд? Какво следва да му се извинят , че са го викали в съда , докато е на количка ?

26

Andreshko

преди 12 години

A dali e paraliziran naistina !!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????

25

do belqta

преди 12 години

Moje is po-malko da se razmine.Vzemi za primer Staviski-piqn,previshenas skoros,2-ma ubiti(momicheto nikoga nqma da bade sashtoto) poluchi uslovna prisada.По-късно през май 2009 присъдата на Бургаския съд е обжалвана пред Върховния касационен съд, който заменя ефективната присъда на Максим Стависки с условна присъда от 2 години и 6 месеца, с 5 години изпитателен срок.Tuk imame podoben sluchai,no tozi razpolaga s poveche parichkii.Az lichno se nadqvam da poluchi zaslujenoto(ne samo kolichkata)

24

Анонимен

преди 12 години

до 21:Не съм юрист, да.Само попитах .. не знам, за мен той умишлено се е качил пиян в колата, умишлено е карал с 95км/ч в града, умишлено може би е изпреварвал и се е надънил в колата... и сега съвсем умишлено ще си получи условна присъда 2-3 години с изпитателен срок от около 5 години...

23

колача

преди 12 години

тоз мазут да се одере жив, а "експертите-доктори" да се линчуват

22

gotin28

преди 12 години

корумпирани лекарии тоя ще мине с условна

21

Анонимен

преди 12 години

Винаги съм се чудил ,това нарочно ли е държиш на свобода някои подсадим за убииство , ненормалник с ум на 4 годишно.Същото глупаво какаванче като не го нашамари държавата се мисли за бог и се засилва с 200 в града пило 2 литра ,а дори не му е конфискуван джипа придобит от престапление.Та какво да кажа в държава в която някои с интелект на маимуна ,агресия и тотален непукизам може да е преуспяващ ,макар да е убиец само военна хунта я оправа.