65

анонимен

преди 12 години

За Рим както и да е, ама във Ватикана по каква работа?!

64

нормален,за разлика

преди 12 години

момченца и момиченца-не виждате ли че това става под диктовка-бил от ДС-ей,в ДС има 6 отдера-като един е външно разузнаване-с какво нашите разузнавачи са вредили на народа,не разбирам ,шесто-политполицията-*** дойди,ами другите?Ами навсякъде дипломатите са първо шпиони,и после дипломати-та даже и посланиците-къде другаде така си плюят шпионите аз не знам,или в другите бивши соц страни са яли семки?Що само тука се гонят вещици-в Германия,според някои издания,50 процента от ЩАЗИ са сега в БРД..

63

галактика

преди 12 години

до 53 - Злобата Ви е попречила да схванете точно за какво става дума. Пиша, че не трябваше това е ПЪРВОТО нещо, с което да се заеме. Четете спокойно и внимателно - така се прави. Приятна вечер.

62

лейтенант

преди 12 години

Кольо Колев -камената усмивка пак се намърда на топло

61

78

преди 12 години

а на мен ми е тъжно, че слепците докараха мутрите на власт, нищо демократично няма в това, само бухалки и игра на полицаи

60

Анонимен

преди 12 години

Тъжно ми е че има хора които не осъзнават колко сме закъснели да изритаме ДС-доносниците от ръководни длъжности. Един човек с досие в тайните комунистически служби е кукла на конци и е изключително вреден за България.БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

59

73

преди 12 години

мда, заплатки само за тея, дето снасят на Цветаниов

58

novinite

преди 12 години

tova li vi e vajnoto? golqm, velik aktior kato kosta tsonev e pochinal, nito duma za tova

57

ВОЛЕН

преди 12 години

Като посланик в Холандия заминава досегашният началник на кабинета на Георги Първанов генерал Никола Колев. Е каква стана тая, Първанов пак намери работа на своите хора

56

Анонимен

преди 12 години

71Уродите, които донасяха на ДС за нас не трябва да получават никакви държавни заплати !

55

до 60 гербераст

преди 12 години

Ти със сигурност не си бос и гладен, не е нужно никой да убеждаваш. Колко труд само хвърляш по цял ден ,явно има защо. Само че аз имам съседи и познати, които колкото възторжени бяха преди две години,когато гласуваха за герб, сега мълчат като посрани. Те са без работа ,децата им са без работа или едва свързват двата края.

54

69

преди 12 години

за да се подредят на хранилката гербоидните

53

Анонимен

преди 12 години

63Така трябва. Трябва да се изметат всички *** на държавна хранилка !

52

Анонимен

преди 12 години

а сегашните ще работят за герб и ще снасят на Цецко, все тая

51

Анонимен

преди 12 години

i sega novite poslanici, kato niama da rabotiat za dyrvavata, za kogo shte rabotiat ?

50

Анонимен

преди 12 години

ЗА ПО- МЛАДИТЕ, КОИТО НЕ ЗНАЯТ ДС (държавна сигурност) Е СЪЗДАДЕНА ПО МОДЕЛА НА РУСКАТА КГБ С ЦЕЛ ДА ПАЗИ ВЛАСТТА НА бившата БКП 1990г. ПРЕИМЕНУВАНА НА БСП

49

Анонимен

преди 12 години

Марин помилвал 533 затворника.Вицепрезидентът Ангел Марин помилвал предимно престъпници осъдени за убийство и други тежки престъпления. В "Списъка на помилваните лица в периода 2002 г. 2011г." има и парадокси като този, че указът за помилване е издаден преди присъдата да влезе в сила.

48

Анонимен

преди 12 години

Александър Олшевски- водката , който се справи "блестящо" в Либия за награда отива в Кувейт. А той не е ли от ДС?! Може и да не е, там не прибираха зависими от алкохол и *** като Тафров.Цирк!

47

Daisy

преди 12 години

Много е тъжно как всички вярвате на Бойко, че тези хора са работили за ДС. 90% от посланиците, които се отзовават в момента, са били на пост още преди промените и са имали като задължение да пишат протоколи, които бяха "изровени" и използвани за доказателство. Хората са си вършили работата и то добре. Не забравяйте, че Борисов си е мечтаел за ДАНС и ДС, но накрая успял да стане пожарникар. Не бъдете наивни, не си мислете, че съм комунист, но не забравяйте, че пред вас стои една мутра!

46

Анонимен

преди 12 години

Искам да шамаросам тези 17 посланици, но вероятно това няма да им помогне да проумеят какви са ***.