75

Анонимен

преди 12 години

До 98: Ходят, както и аз съм ходила. Не съм работила в магазин или като сервитьорка, а на доста добра работа и намирах начин да ги съчетавам и двете. Не съм ходила на всичките лекции, но ходих от време на време и завърших с доста добър успех. Друг е въпроса, че и студентите, които не работят също не ходят на всички лекции.

74

Анонимен

преди 12 години

*** тебе трябва и да те бият и да те е**т, ти или си зъл по рождение или си за Карлуково,***!!

73

Анонимен

преди 12 години

99 ти луд/а ли си бе?! Кога да ходят на лекции работещите хора а, или това теб не те вълнува?

72

До НБУ ръководстсво

преди 12 години

Отвратителни са късните лекции на магистрите, ръководството на НБУ да вземе мерки, защото да завършваш в 21.15 и да ходиш по тъмни и неосветени спирки е самоубийство. Тъпо е, тези късни лекции трябва да се премахнат. Нормално ли е, дори за преподавател да се връща от края на града в 22.30 от лекции. От СУ - центъра, разбирам, където е оживен района, осветен и т.н. Но в края на града, където е НБУ е лудост!!!

71

Анонимен

преди 12 години

Просила си го била, не викала... Там и да викаш, я те чуе някой, я не. Аз също съм завършила висшето си докато съм работила и не смятам, че съм учила по-малко от колегите ми, които не работиха, нито резултатите ми са били по-лоши. Даже смятам, че практиката те научава на доста повече от университета, но това си е мое лично мнение. Сестра ми ходи в НБУ и не мога да си представя как някой би могъл да каже, че си го "проси", като се прибира по тъмно след лекции.

70

Алов до 95

преди 12 години

То студентите отсело и на това са доволни. Малко ,но редовно.

69

Алов

преди 12 години

Едно мнимо изнасилване , а го направиха национална трагедия. Който има дупка да си я варди. Не може до всяка такава до *** да и пази полицай. Те грознички молебен правят да гинасилят ,а после трябва да го афишират и да се покажат уж колко са силни ,а другите да са състрадателни към тях.

68

до алов

преди 12 години

Ти в час ли си какви издръжки определя съда и колко са детските?Минималната издръжка е равна на 1/4 от МРЗ, в моента малко под 70 лв. По-висока издръжка много трудно ще си уредиш. За целта трябва да докажеш :1. Изключително високи доходи на бащата и че няма да изпита затруднение да изплаща такава сума.2. Че детето има такива нужди и да представиш пред съда нужните доказателства.По-изгодно за една жена е детето да не бъде припознато, да се води самотна майка и да си ползва привилегиите.

67

Дани

преди 12 години

А не! Не може да бъде! Не може да има задържан за изнасилването. Полицията в България не си върши работата.

66

Анонимен

преди 12 години

***, спри да пишеш и *** си прегледай главата.

65

Жана д`Арк

преди 12 години

Изнасилвачите са много гадни същества. Те са инфантилни комплексари, които не могат да реализират сексуалните си въжделения по нормален и естествен начин. Тези плазмодии трябва да бъдат наказани с цялата строгост на закона без капчица милост и компромис. Дано това животно бъде осъдено не от съдия, а от съдийка мъжемразка, а в затвора да бъде изнасилван по три пъти на ден.

64

Анонимен

преди 12 години

Много изнасилени тук бе м....о с....ра що яросно защитават една 23г. фръцла,докато я насилвали си мълчала,а после недоволна от секса си търси правата.Ами защо не го е оскубала ритала пищяла викала ревяла от болка,ами е мъркала като котка...

63

Алов до 77

преди 12 години

Никой не хуля , а давам предположения. Да не съм някой *** аз ? Ето сега ми дойде на ум , че може да е искала така от този да забременее и после да го осъди да и плаща за детето издръжка , а и да взема детски. Напълно е възможно и това.

62

?

преди 12 години

защо всичко трябва да стане публично и да има обществен натиск за да си свършат работата ченгетата?

61

до 60

преди 12 години

Това което ти си мислиш на е районно управление а Следствието и на 200м зад НБУ има общежитие за бежанци, има всякъкви *** араби китайци и т.н.

60

Анонимен

преди 12 години

ima zadarjan ,sega shte cxhakame da go pysnat.korympiranite sadii i prokyrori.

59

?

преди 12 години

до 80не бе пич да престанат да събират пари а да свършат някаква работа от другата седмица ще почне акция за винетки до кога полицията ще работи по този начин?

58

David

преди 12 години

trolololo

57

до 56

преди 12 години

Малей, като ти чета коментара ме хваща срам, а твърдиш, че си виШистка. Висшистка, сервитьори, арабски. Много си зле с правописа, то и за сервитьор се изисква грамотност. Безкрайно изречение, написано с вдъхновение и безброй правописни грешки. Айде упражнявай се!

56

До 75

преди 12 години

Ти луд ли си? Радвай се че ти се е разминало с 20 лв. какво искаш повече точки ли да ти отнемат?