49

ха

преди 12 години

значи след като има толкоз *** народ и очите да им избодеж да разберат кой разпространява тераризма ..... нема ко да се каже , кой попиля целия Свят след тъй наречената ви демокрация , руснаците ли ...или терористите САЩ , аре бегом в щатите да се радвате на свободата и демокрацията , да ви е честита

48

Анонимен

преди 12 години

И какво са виновни руснаците,при такова бедствие всеки иска да се спаси пръв. Виновни са хората от екипажа,които са приемали подкупа!

47

Анонимен

преди 12 години

Как досега не се появи тази информация? Или е трябвало време да я съчинят? Само какво звучи: Лоши руснаци даваха пари за да се евакуират, а добрия екипаж ги вземаше с погнуса и пускаше руснаците.

46

Анонимен

преди 12 години

101% съм сигурен, че американците/европейците имат много повече морал от варварските олигарси с които Българите се гордеят вече 1000 години. Сега само за тях специално по един детектор и който е плащал, затвор за нехуманно отношение. ...cowards die many times before their deaths...

45

rusnak

преди 12 години

Бях там, и наистина си платих да си спася кожата, все пак нали парите са съвременият двигател. Но не съм съгласен, че само мене си. Евакуирах дузина близки и приятели. А накрая, дойдоха и някакви ***, които се оказа в последствие, че са от БГ произход, и те гребаха яко на лодката, докато аз си пиех водката:)))

44

evo72

преди 12 години

и кое е тва племе което разпостранява само терерозъм според тебе , аз знам най-голямото такова носещо на света демокрация с бомби и ракети и наричащо се ,САЩ сещам се и за още няколко но не са славяни , така че пич всеки има право на мнение тука но за да го изкаже трябва да няма капаци пред очите си

43

освободител

преди 12 години

хаххахаха , руснаците плащали за да се имъкнат хахахха е тва кой го е казал е инвалид , а американските братя гордо са помагали на децата и са ги спасили от лошите руснаци ....хаххахахах хепиенд

42

до 72

преди 12 години

А който пък не иска изобщо да ги познава тези гадове ? Ти да не искаш да забраниш на хората да си дават тук мнения които са против това племе разпространяващо само тероризъм по света.

41

evo72

преди 12 години

по-голяма простотия не бях чел , бая инвалиди ще е имало , тоя кораб е правил круиз за инвалиди , я да прелистим предишните статии .... и ко поше там - първо се е помагало на децата и жените да се спасят , никъде не пише че руските богаташи са се имъкнали първи а точно обратното у екипажа е помагал и хората на жените и децата , няма какво повече да се каже , който не познава руснаците само той може да бръщолеви такива простотии , още една идиотщина на западните служби

40

за 44

преди 12 години

Става въпрос за морал бе,нали не мислиш,че само руснаците са имали пари в повече,но явно само те нямат морал,какво да се прави като руските милионери са само бандити създадени от КГБ или бивши нейни членове.

39

До № 30

преди 12 години

Руснак, каква е разликата между социализъм и социална държава? Никаква! Още сме социализъм - доведени до безност хора, за да ги "подпомага" държавата!

38

До № 30

преди 12 години

Руснак, има ли по-голям капитализъм от социализна, където активите са "държавна" собственост? Не!

37

Анонимен

преди 12 години

Еее, по малко Титаник трябва да гледате:)) Другата седмица да очакваме сладникава статийка относно голямата любов зародила се на Конкордия.Капитана е за трепане,че си развява оная ми ти работа вместо да спасява хората.Мишка страхлива.

36

qwer

преди 12 години

Ай ай ай,колко много червени защитници има тук,еиии вие не знаете ли,че на тези крусерота не пътуват бедни бе,а тези *** руски ***,нямат морал и етика бе,***,какво постигате като ги оправдавате,ще ви кажа :-постигате само това, че доказвате,че такъв кораб сте виждали само на снимка и то на тази на която е поместена във връзка с трагедията,***.Сега плюйте поне имате право, защото малко ви обиждах можеше и повече,заслужавате си го винаги червени ***.

35

Ван Дам

преди 12 години

Вестник "Сън" в Англия е нещо като Уикенд в Бг

34

хммм

преди 12 години

абе руснаците ли са виновни, че са искали да се спасят или тези дето са взимали парите, за да качат първо тях на лодките!?!

33

Ха ха

преди 12 години

Искахте пазарна икономика? Ето Ви я! И правилно.Няма какво да се оплакват англичаните.

32

tat

преди 12 години

не бе българино намека е друг сега нашите момчета ще бъдат оплюти,ще докажат че са корумпирани и безочливи това е истината.И това го прави именно нашата медия защото сме унукални идиюти ;;;;500 чевека са спасени от БЪЛГАРИ още тогава се включих във този фором и предопредих ама това сме си ние 500,,5000000000 е какво постигнахте

31

Анонимен

преди 12 години

Не се и съмнявам,че братушките-олигарси първи са напуснали кораба.

30

Патриот

преди 12 години

A oстаналите богаташи какво са правили облечели са си фраковете слушали са класическа музика пиели са бренди и са казали че ще умрат ,като джентълмени ли ,аре не на мене тия!