136

Анонимен

преди 12 години

Стига сте го титуловали тоз изруд бе .... само вие останахте да го наричате "цар" .. не ви ли е срам малко ?! долни платени ***

135

Анонимен

преди 12 години

Утре като каже Холандия не сте готови за шенген си помислете за Цар Киро ,а не Цветанов да каже готови сме ама незнам защо не ни приемат

134

Принц Иршу

преди 12 години

"Дано има още сръчни момчета в службите, та да се погрижат за тоя ***! "Има много сръчни момчета, нос е грижатсамо и единствено за сигурността на управляващите и олигарсите, не за нашата! Ай със здраве!

133

Принц Иршу

преди 12 години

Какво го псувата не евиновен той-виновни са тези дето му дават власт, защо депутатката от ГЕРБ Менда Стоянова, която е била шефка на данъчното в Пловдив не кажа колко милиона е гушнала от него! Еми за това присъдата му е такава, сещайте се, не сте глупави!

132

Принц Иршу

преди 12 години

Пълкна гавра с целия народ от страна на управляващите и на прокуратурата!!! Този *** сега е толкова озлобен, че като излезе ще почне да изнасилва българки и се надявайте да не са жените или дъщерите ви! Честито роби!!!

131

anonimen

преди 12 години

това е подигравка с всички българи.

130

Анонимен

преди 12 години

Мислите ли, че нещо щеше да стане ако народът не беше скочил?Просто народа трябва да разбере, че всичко е в неговите ръце.Ако запалите офис на dnes.bg те ще престанат да го наричат тоя "цар".Но иначе няма да престанат.И все пак трябва да се внимава, да не го пуснат сега ***.А ако се измъкне да се убие навън.Според мен той си е заслужил смъртната присъда.Киро Народа на България те осъжда на Смърт.

129

porz

преди 12 години

А с костенурките, що стана? Няма ли да го съдят и за тях?!

128

БУЛТРАС ПЛОВДИВ

преди 12 години

Мила редакция,България е парламентарна република.В нея няма царе,царици и принцове.Киро е крал,много крал.Но е осъден за сплашване където наказанията са по-малки.За да си мълчи и не издава кукловодите му.Иначе става страшно.

127

bg

преди 12 години

Kiril Rashkov 4e umre v zatvora.Jiv ottam nema da izlezne.

126

Анонимен

преди 12 години

Никакъв цар не е тоя ***.Трябваше 20 години да му дадат.

125

yeremis

преди 12 години

само толкова...?мамаа ти да е...***

124

КИРо

преди 12 години

през к*ра му е на Киро, излежал е вече 4 месеца в ареста, ще си плати на Директора на общежитието т.е. затвора и ще запишат че е с много добро поведение - айде отпуски по празниците, после ще му намалят присъдата на 2 години и на другата Нова Година си е у тях ! А защо го съдят само за това, какво стана с колите и имотите за милиони, златото, нелегалното оръжие, наркотиците, какво стана с прокурорите и полицаите, съдии и НАП на които е плащал за да си мълчат и са крили проверките толкова години?

123

yyy

преди 12 години

Въобще *** гледа с насмешка,присъдата е подигравка-РАБОТНИЧЕСКО ОБЩЕЖИТИЕ ОТКРИТ ТИП СЪС СВОБОДЕН РЕЖИМ,ТА ТОЯ ЩЕ Е ПО-ДОВОЛЕН СЕГА ОТ КОЛКОТО СВОБОДЕНИ ПОВЕЧЕ ПАРИ ЩЕ НАПРАВИ И ДЪРЖАВАТА ЩЕ ГО ПАЗИ,ТОПЛИ ,ХРАНИ,ЛЕКУВА

122

111

преди 12 години

А БЕ ЖУРНАЛЕТА НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ НЯМА ЦАР И ЦАРИЦА ИМА *** И *** ,ВИЕ КОМЕНТАРИ НЕ ЧЕТЕТЕ ЛИ?НА НАРОДА МУ СЕ ПОВРЪЩА ОТ ТОЯ МАЗЕН УРОДЛИВ ***,СТИГА ВЕЧЕ "СЪБОРЕХТЕ МУ КЪЩИТЕ" "КОНФИСКУВАХТЕ МУ ПАРИТЕ" КОГО ЗАБЛУЖДАВАТЕ ОТ КОГА ГО ИСКАМЕ ДА СЕ Е "САМОУБИЛ В НЯКОЯ КИЛИЯ"!!!!!!!!!!!!

121

at

преди 12 години

prisudata trjabvashe da bude opcii m/u life in prison, hanged, drawn and quartered, *** de fe, impalement i crucifixion...

120

сапунена интеграция

преди 12 години

Срам!Бг държавата е в пълен блокаж!Дано има още сръчни момчета в службите, та да се погрижат за тоя ***!

119

fsdfsdfsd

преди 12 години

В държава с нормално правосъдие тоя щеше да лежи поне 20 години, защото освен убийството има укриване на данъци и куп други незаконни дейности. Продажници

118

chicago

преди 12 години

Сега ще обжалва на още две инстанции,дори да се потвърди присъдата ще лежи ефективно 2г.

117

Анонимен

преди 12 години

Докато този не влезе в обща килия денонощно с пет педо-геронтофили, това за неговите престъпления просто няма да е присъда!