42

Мето

преди 12 години

Османе толкова си ***, че и още сто години да учиш пак няма да научиш правилен български език. Впрочем ти и друг никакъв не знаеш нормално.

41

Анонимен

преди 12 години

До 56 Нигерия е НАЙ ГОЛЕМИЯ ИЗНОСИТЕЛ НА ПЕТРОЛ В АФРИКА Не пиши глупости ,просто на хамериканосите им трябва ВОЙНА Първо идват муджахидините ,после ги спасяват хамбургерите .

40

Анонимен

преди 12 години

Османчо, ходи се пери някъде и не дразни хората, поганец страхлив.

39

Мето

преди 12 години

Османе малкия ти двугънков мозък не може да включи, че България не е Кипър и момента в който някой ни посегне, половината му държава ще изчезне в огън и пламъци. Всички знаят това, а ти сънувай розови сънища!

38

Анонимен

преди 12 години

ЦРУ са ***! Съюзиха се с най-старата международна терористична организация, в съответствие с новата им стратегия на "управляемия хаос". Наливат реки от пари в "Мюсюлманските братя" за да тероризират Сирия и за да имат манипулируем политически субект в Близкия изток, но ако бяха извлекли поуки от историята, щяха да се сетят, че този сценарии вече е игран с "Ал-Каида". А "Братята" са тотално неуправляеми и си искат Великия ислямски халифат... който според тях е кажи-речи половината свят...

37

Мето

преди 12 години

До 46 - вероятно си обърнал внимание, че пишещите тук уж "мюсюлмани" прехласващи се по Турция, седят в България и през ум не им минава да отидат там точно по написаните от теб причини. Това се казва мерзост - да плюеш по ръката която те храни и търпи простотиите ти, вместо да ти бие шута.

36

Кръстоносец

преди 12 години

В Нигерия "цивилизованите" ислямисти днес са избили над 150 човека при терористичен атентат .Няма ли кой да ги бомбандира тези ***

35

true

преди 12 години

Жалко за Египет !В коя страна Ислямът не е примитивна и варварска религия,която се основава на нетърпимостта и омразата към дргите религии.Думата "неверник" се среща в Корана 800 пъти и ако убиеш неверник, отиваш в Рая. В коя страна Ислямът е цивилизован ? В Нигерия ? Египет ? Или в Саудитска Арабия ,където бият жените с тояги ако шофират кола.Или може би в Турция,където ако жена бъде изнасилена,близките и я убиват,за да измият семейната чест. В Афганистан пък убиват жените с камъни.Исляма е религия на Сатаната.

34

Анонимен

преди 12 години

Май на европейци и хамерикавци ще им сложат визи.Бегай лошо че иде по...........

33

ха-ха-ха

преди 12 години

Язък за готината държава. Само не ги знам какво ще ядат, щото над 50% от БВП-то им е от туризъм и услуги подчинени на туризма.

32

Анонимен

преди 12 години

Каквито и ще да са, важното е, че са избрали легално, а не диктатори. Докато вървят в правия път и не се бутат в голямата политика, всичко ще е ОК

31

от 33

преди 12 години

виждам доста хора да пишат че САЩ са съюзник на Израел,това са пълни глупости,не евреи управляват САЩ ,може да са такива в имената,но това са така наречените чейнчаджии,държащи контрола върху парите от хилядолетия,управляващите чейнчаджии не им пука дали умират евреи,араби или американци,важни са парите и властта.А вие си седете в омразата и невежеството,там искат да се намирате и там сте си.

30

Кой загуби?

преди 12 години

47 процента за Ислямистите и 24 процента за твърдолинейните ислямисти, тоест 71 процента ИСЛЯМИЗЪМ. Казват: Волът рие, камъните падат на гърба им. Кой им каза на Щатите да правят революция. Добре си бяха с Военните. Сега имат твърда Ислямска държава, която не питае никаква обич към тях. Ако в Либия се получи същото, Американското влияние в Средиземноморието спада значително. Външната им политика, базирана на щиковете донесе загуба.

29

Бохо

преди 12 години

Бе я оправете себе си и после се занимавайте с .

28

Анонимен

преди 12 години

М/у Израел и САЩ е трудно да има разединение,поради простата причина ,че и двете страни управляват евреи.Която страна нападне Израел,ще е равносилно на нападение над САЩ

27

adolf

преди 12 години

Това се и очакваше,египтяните са религиозни фанатици и националисти.С една дума "агресивни".Ей сега им се *** майката на Израел.От тук започва и разединението м/у САЩ и Израел.САЩ подкрепят създаването на Нов Халифат,до като за евреите това е най-големият кошмар!

26

Анонимен

преди 12 години

Схемата е следната : САЩ предизвикват арабска пролет,падат диктаторите идват ислямистите.Те пък започват да се опиват да правят атомни бомби,което е идеален повод за САЩ и Запада да им спретнат една пустинна буря и да сложат ръка на петрола им

25

Анонимен

преди 12 години

35Всеки престъпник, включително харири, тлябва да бъде убиван! Това е граждански дълг на всечи честен и почтен гражданин!

24

Анонимен

преди 12 години

Много ми е кеф да гледам нечленоразделната реч на Калин ***! Давай Кала! Не се отказвай:))))))) Гледай само пре някой от пристъпите да не си глътнеш езика, че както фъфлиш:))))

23

до 29

преди 12 години

В голяма грешка си,САЩ подкрепят исляма и тероризма,и сега те създават в региона Новия халифат,който ще граничи със ЕС,КИТАЙ И РУСИЯ и ИНДИЯ,държави които могат и оспорват хегемонията на САЩ,защо американците печелят от този съюз,понеже този халифат ще е агресивен и ще граничи с държави с огромно мюсюлманско население.Помисли какво ще последва от всчмко това ,войни на религиозна основа,който диражира пак ще е на върха,затова скоро ще видим как Асад ще бъде заменен от ислямисти