459

ko40 von selo

преди 12 години

spoko, samo v bankq 6teli da dup4at. tam bilo nai bogato nahodi6teto

458

Анонимен

преди 12 години

Аз като гледам имащите работа с какво желание и как я вършат..по-добре изобщо нови работни места да не се създават! Че всички са с големите претенции и трябва да ги назначават само за шефове, а това, че едвам са завършили средно (най-много) и не могат да убодат кучето в гъ*а няма значение.

457

Анонимен

преди 12 години

"Според него в България има вакум на информация."вакуум има в междуушието на премиера ни и придворните муа информацията струи отвсякъде, стига човек да може да я познае и да знае какво иска да научи, тоя не е чувал за интернет ли ?

456

Гого

преди 12 години

Абе, ако го набарам тоя Джеймс Уорлик в някоя тъмна уличка, такова "хидравлично разбиване" ще му раздам, че цял живот ще ме помни!!!

455

Анонимен

преди 12 години

Любовта към конспирациите е насадена в главата на българите още през тоталитаризма, когато едва ли не са се развличали с тези истории, а партията е трябвало по някакъв начин да замазва очите на населението за истината в заобикалящия ги свят. Ето 20 и няколко години по-късно децата на този строй продължават да бутат страната ни надолу и ние едва ли скоро ще успеем да дръпнем към по-добро. Понеже винаги някой ни е виновен и все всички ни пречат!

454

БЪЛГАРИЯ

преди 12 години

""Шеврон" искат просто да помогнат на българското правителство, заяви американският посланик у нас Джеймс Уорлик пред Нова телевизия."Колко затрогващо - епично, само по себе си звучи, как да не повярваш в Светлото Ново Бъдеще?!

453

Анонимен

преди 12 години

Да, господин Уорлик! Но вие не знаете ли, че в българия преобладаващото население е от *** произохд и им е необходимо само някой да измисли достатъчно конспиративна история в свой интерес, за да му повярват. Стига една информация да е поднесена достатъчно смляно, защото всички ги мързи да потърсят сами такава, тя веднага се приема за чиста истина. А и създаването на тези работни места е проблем тук, защото реално малко са тези, на които им се работи!

452

Анонимен

преди 12 години

Линк относно темата ( youtube./ watch?v=WBS1VvZJvb4 ).

451

ЕБА СИ НАГЛИЯ БОКЛУК

преди 12 години

"Шеврон" искат просто да помогнат на българското правителство, заяви американският посланик у нас Джеймс Уорлик пред Нова телевизия.Той обясни, че в САЩ Шеврон разработват много находища на шистов газ, като някои от тях дори са в зони, където има население.

450

Само СДС!

преди 12 години

ГЕРБ стахана рубладжий, като позитанци...без мен.

449

Шорлик

преди 12 години

А бе, тоя червей да не си слага силикон в устните?И не му ли е интересно около неговата къща дали има газ, та да викне Шеврон да го фракнат!...

448

Морски

преди 12 години

Нито една дума изречена от ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО - САЩ не е истина!Тяхната цел винаги е била една-ОГРАБВАНЕ НА ДРУГИ ДЪРЖАВИ!

447

Анонимен

преди 12 години

Сайта цензурира ( *** ), ама ние в Китай ли сме?

446

Анонимен

преди 12 години

Внимание, филм за този геноцит! Едвали някога ще бъде показан по някоя TV.Линк относно темата ( youtube./ watch?v=WBS1VvZJvb4 ).Ако това нарушава авторски права, то този сайт е цензуриран и потъпква основната идея на интернет

445

Анонимен

преди 12 години

Внимание, филм за този геноцит! Едвали някога ще бъде показан по някоя TV.Линк относно темата (youtube/watch?v=WBS1VvZJvb4).Ако това нарушава авторски права, то този сайт е цензуриран и потъпква основната идея на интернет

444

Анонимен

преди 12 години

Еййй Шевронтиьооо

443

someone

преди 12 години

Някой забелязва ли, че на всеки коментар, който е против шистовия газ, има по 8-9 нехаресвания? Защо ли? Едни и същи хора (явно подставени) цъкат в подкрепа на шистовия газ. Отврат!

442

Анонимен

преди 12 години

вън прасета

441

Dino

преди 12 години

Еврейските им номера,този път,няма да минат.Американския посланник е на път да бъде отзован от САЩ,защото се издъни.

440

Не на нас тея

преди 12 години

Абе добре си е направил сметката този мазник.-Първо гушва от шавроните комисионната.-Второ осигурява на паразитиращата американска нация евтин газ.-Трето, осигурява на монополите и посредниците по сделката доволни печалби.-ЧЕТВЪРТО!!!! То касае нас, а не него, защото ние ще тровим децата си а не той, нашите деца ще боледуват от рак, а не неговите....и отгоре на всичкото да не си мислите, че ще плащаме газа от тези находища по-евтино.Хахаха..колкото по евтино плащаме тока от АЕЦа, колкото по-евтино купуваме горивата от Бургаската рафинерия, толкова по-евтин газ ще купуваме.ДА ама НЕ...да си убират крушите крадливите тероризатори, и да изчезват от земята ни. Колкото по-рано, толкова по-добре!