121

old smuggler

преди 12 години

викам...аре да си запазим малко поне земята родна, въпреки, че вече не от най-чистата, и да не я правим на лунен пейзаж, а

120

българин

преди 12 години

А бе големи *** сте противниците на шистовия газ!!! Стига плашихте хората с тоя клип- анимация в интернет ! Знаети ли вий , дърдорковци и руски *** , че при добива на урана се използва и налива на съвсем плитко СЯРНА КИСЕЛИНА , къде бяхте тогава да протестирате , още повече , че този уран ни го взимаха в СССР на безценица . Ясно е едно - голям страх тресе руското газово лоби , защото това е последния коз ,с който да налагат своите интереси и ни обират нагло ! А ГЕРБ са ПРЕДАТЕЛИ !!!!

119

славянин

преди 12 години

Вярва ли някой, че 75% от българите подкрепяли проучванията за шистов газ - такива лъжи и цензура не е имало и по байтошово време! А това за ''временната забрана'' е хвърляне на прах в очите, искат да ни приспят!

118

Анонимен

преди 12 години

НЕ на шистовия газ. мръсниците вън. шевронците от форума аут.

117

Анонимен

преди 12 години

Не Шеврон, който и да било не искаме да рушка, дупче и пълни с отрови родната земя. Тя принадлежи на децата ни.

116

до 125

преди 12 години

Проблемът не е в "някакво изпускане на газ", а в това, че в земята се вкарват голямо количество вещества, някои от които са секретни - тоест влиянието им върху подпочвените води е неизвестно, а други са си откровено отровни и тяхното извеждане от земните пластове и подпочвените води просто е невъзможно.

115

Въпрос?

преди 12 години

"Решението ще бъде прецизирано така, че в него да се забранява използването на "конфликтната технология" хидравличен фракинг, но позволява използването на конвенционален метод!Има ли в България поне един специалист който може да разпознае използването на "конфликтната технология" хидравличен фракинг?Ами ако Шеврон използват "технологията" пневматичен фъкинг, ще им бъде ли разрешено да дупчат?

114

Горбачов

преди 12 години

има интересен документален филм за добива на шистов газ в америка ;)

113

Анонимен

преди 12 години

Искам да попитам тези които твърдят, че спирането на проучванията е с цел да се запази енергийната ни зависимост към Русия, дали тези дърдорковци са си направили труда да потърсят информация за това какво реално представлява "хидравличния удар" и до какви необратими за околната среда щети е довел той в Америка? Аз го направих и съм убеден на 100% че добив на шистов газ не трябва да се допуска на територията на България.

112

уморен

преди 12 години

оф заради тази енергийна независимост от русия имам чувстовот че хората стават *** защото никакъв друг аргумент не посочват, а въобще не стоплят че шеврон не е българска и няма да ни подаряват газта... но както и да е

111

оП

преди 12 години

Добивът на шистов газ в някои щати е забранен! Защо?

110

оП

преди 12 години

Добивът на шистов газ в някои е забранен! Защо?

109

Анонимен

преди 12 години

133Здравей корумпирано шевронче! Как си! кога ще видим вашият протест в защита на БГ! Или си силен само зад клавиатурата!?

108

СТРАНДЖАТА original

преди 12 години

Алооооу, газпромчетата, малко живот ви остава... - до 23 януари...

107

До 130

преди 12 години

Ти да не очакваш случайно цената на газта да падне, след като американците надупчат Добруджа, а?!!!Печалбата щеше да се разпредели между хората на ГЕРБ, и между компаниите - добиващи и посредничащи...а Ти, Аз и бедния и ограбен народец щяхме да духаме супата..така както с тока, с бензина, с нафтата и със всичко за което се сетиш.

106

До всички кресльовци

преди 12 години

Русия знае, че в България има големи количества шистов газ, но забранява добиването му. За това са всички тези "спонтанни" протести и циркове - няколко стотин кресльовци се вихрят под благосклонния поглед на БСП и компания. Колкото до Трайков - момчето се ръководи единствено от националните интереси на България!

105

Анонимен

преди 12 години

Къде сте платени шеврончета-антибългарчета:))) Няма ли да протестирате или не ви плащат за протести, а само за постове:))))

104

Анонимен

преди 12 години

Аман - от Гоцю!

103

TPE3BEH

преди 12 години

Пак казвам - не пиша тук за да защитавам добива на шистов газ. Да, според мен има риск и тази технология за добив трябва да се усаваршенства. Това което ме дразни са външните фактори, които правят вмешателство в вътрешните работи на страната. Толкова организирана агитация против този добив, не бях виждал никога!!!

102

ББ - тарикат

преди 12 години

Бойко към Шеврон и Уорлик:- Не можаме да се преборим. Ако ни подкрепите за втори мандат ще пробваме пак. Те мойте сънародници са като кучетата, дадеш им една пържолка и си траят. А и са *** ще забравят.Бойко към народа:- Видяхте ли ? Спасих ви от шистовия газ. Подкрепете ме за 2-ри мандат.Бойко към Путин:- Другарю Путин, вие знаете, че съм ваше верно другарче и няма да пусна американците да ви развалят далаверата. Оставете този Гоце и нека почнем да работим заедно. Аз съм човекът !