101

Анонимен

преди 12 години

Десислива с нищо няма да впечатли на Евровизия, твърдо остава извън финала, дори и циците и няма да и помогнат (всеизвестно е че този конкурс се гледа предимно от *** :D)

100

Ксеркс

преди 12 години

Някакви *** монголоиди от анадола взели да дават мнения, алоо това е евровизия, не монголвизия или азиатовизия, къде се бъркате където не ви е работа?

99

ПИПО

преди 12 години

Доколкото съм запознат поп-фолк е нещо като кънтри, обаче не съм виждал кънтри изпълнителка с проститутски фасон и поведение при жените, а пък за мъжете не мога да си го представя *** АЗИС като кънтри певец. Може и да греша в сравнението на музиката, но чалга направо е *** дума.

98

до 123

преди 12 години

Не съм съгласен с теб.Има и някои много стойностни песни.Пусни си например"Деси Слава - Не вярвам" и с ръка на сърцето кажи ,че за нищо не става.Горе-долу се интересувам от музика (всякакви стилове) и напоследък ми е гадно заради помията ,която се излива върху поп-фолка.И аз съм твърдо против селенията и кючеците ,но поп-фолкът е повече от това.А да не говорим ,че повечето ,които уж мразят чалгата ,слушат така наречената американска чалга ,която като стойност не е нещо по-добро.

97

Анонимен

преди 12 години

Мале ако изберете Софи Маринова вече тотално ще се отрека от тая държава!!! Не трябва да се допуска да се представяме с някви *** песни. СРАМ!

96

Анонимен

преди 12 години

Държавата на проститутките си избра кой да я представя на конкурса. Изненада нулева.

95

Анонимен

преди 12 години

Песента на Симона е като приказка, вълшебна...Свитозар е свежар както винаги...Рене Ранев определена се открои с оригинална песен....Жалко, че ще изпратят недомислените миксове от фолклор и диско на Десислава или чалгаджийските синкопи в припевите на Софи...Хубава българска музика се прави, макар и непризната от старите муцуни на старото време...Да са живи и здрави. Както се казва, всеки има право да няма...вкус

94

айхабиби жотем

преди 12 години

Е толко тегави песни, че не може и да бъде! Обаче на пози, балет и други дивотии беше докарано. Десислава я долавях като в дуета й с некакъв грък преди време. Близко звучене и ефектни стойки, а Софи-ах тази Софи направо ме скъса от смях с нейното АЙХАБИБИ ЖОТЕМ. А ДАНО И ЧУКНАТ ПО НЕКОЙ ЕСмес французите и арабите.

93

Анонимен

преди 12 години

Да! Предпочитам да ни представя красива жена с глас, пред застаряващи, безлични или *** изпълнители...

92

до учуден

преди 12 години

абе ти и във вратовете ли им намираш проблеми, със сигурност женати е няква *** или си някой болен от паркинсон, развит от самозадоволяване

91

кака Пенка

преди 12 години

е,най после кадърни певици от България,стига с тези пискливи"певци"

90

Спецът

преди 12 години

Нищо против Дес-Но песента бе абсолютно неразбираема,с някакви изкуствени жестове,доста е далеч от добрите си времена-Докато Софи има шансове и доста други млади певци.Но десислава ще завърши последна,ако е тя!

89

учуден

преди 12 години

Абе само на мен ли ми прави впечатление, още от "Биг Брадър", че тази чалгарка, е много сбръчкана, цялото и лице беше в някакви бръчки, едно състарено такова, плюс това е безврата. Само аз ли бе, толкова ли няма един нормален мъж да види тая колко е зле и че няма врат?

88

Анонимен

преди 12 години

животът ви е поп-фолк

87

Анонимен

преди 12 години

много мънкане в тази песен сигурно не и се отдава англииския, а и защо трябва да е на англииски. софка се представи добре, а и песента и беше по-добра

86

Анонимен

преди 12 години

сладурана, дано отиде тя :)

85

Кети

преди 12 години

Незнам , но водещата Миленита ,освен "болна" беше и адски надрусана.....нямам думи...

84

чичо Митко

преди 12 години

до askholeСега бях да чуя песента на Светльо и да, наистина, страхотно ми хареса. Тоя пич има бая талант в себе си, точно него трябваше да пратим.

83

Античалгар

преди 12 години

На Софка песента ми харесва повече.

82

natinka

преди 12 години

Софи беше уникална - нейната песен заслужава да е на финала . Може да е *** и всичко , но пее и то страхотно !!!А ДесиСлава ми е еднотипна и скучна ...