621

1

преди 12 години

До 726 - точно така, природния газ няма да поевтинее. Само проамериканското лоби в парламента ще си напълни джобовете, защото има много хора готови да продадат всичко за пари, за тях държавата и народа не означава нищо освен средство за трупане на богатство.

620

Анонимен

преди 12 години

Да копаят бе, много важно. толкова лигавене вече!

619

до Бачкатора

преди 12 години

Драги,комунизма свърши,а нефта се търгува на пазара,цените се определят от картела ОПЕК и цените се приравняват по средните европейски.Нали си горд ойропеец и евро-атлантик.Ша плащаш.Лукойл си е мултинационална компания и си гледа интереса и печалбата.Като БП.СИВ се гътна със Савецкия Саюз,а с него и йофтиният нефт.Сърди се на неолибералите-спекуланти от Уолстрийт.

618

БАЧКАТОР

преди 12 години

Някой от вас знае ли колко е акциза за литър гориво? Само 63 стотинки от 2,66 лева! Акцизът, ДДС и другите данъци ги определя финансовото министерство , уважаеми ! Затова е скъпо. Освен това ако правителството иска да развали монопола на Лукойл, може да го направи. Обаче явно не ще.

617

Анонимен

преди 12 години

Не се съмнявай, ама хич!

616

Анонимен

преди 12 години

Бачкаторе с левашки идеи, основният производител на горива и владетел на този пазар в БГ е руска компания. Логично е да не иска други да се месят в този бизнес. Не мога да си представя какво щеше да стане, ако на позициите на Лукойл беше Шеврон например, при тези високи цени на горивата, какво щеше да правиш? Не Шеврон определя цените на горивата в България

615

БАЧКАТОР

преди 12 години

Протест имаше много и всякакви миналата година. И зад протестите след Катуница ли стои трактора ? Ако хората са доволни няма да протестират. Дори да допуснем че ги организират политици, в което се съмнявам .

614

до 721

преди 12 години

Кашчей,брате,к'ви пресконференции,к'ви страшни неща бе?Те и майте били написали'страшни'неща,маса филмчета се изфабрикуваха,маса'специалисти'се изказаха...То и с 'лудата крава'беше тъй,с разните му грипове и глобални затопляния...Ей ги,американците преди няколко дена се изцепиха,че ледников период нямало да има,точно заради глобалното затопляне.Стопляш ли?

613

Анонимен

преди 12 години

Не, опитвам се да кажа, че у нас винаги някаква политическа сила или друга държава стои зад протестите. А ти не се пени толкова. Не съм споменал "комунист", но се сещам за поговорката: "Гузен негонен бяга!" Оказа се, че някакви близки до един трактор са сред организаторите на протеста. Той се провали на изборите и протестите секнаха. Сега да не би горивата да са по-евтини?

612

БАЧКАТОР

преди 12 години

Е какъв беше протестът срещу горивата,728 ? Не познавам никой , който да харесва цена от 2,66 лв/ литър нафта или 1.29 за газта ? Щом ни се виждат скъпи горивата, значи сме комунисти ,тъй ли?

611

Анонимен

преди 12 години

Протестът срещу цените на горивата уж също беше граждански. А после, когато минаха изборите, какво излезе наяве?

610

724

преди 12 години

Виж само как абсурдно звучи : "Ако има, на каква цена ще НИ го продават?" ?!?Намирайки се на НАША територия ( евентуално ) не би ли следвало ние да им го продаваме ?Въпроса ми е риторичен.

609

БАЧКАТОР

преди 12 години

Вицове приказвате газовици, газта щяла да поевтинее ако я добиваме в Добруджа. Добре България си произвежда сама тока, дори изнасяме малко. Е тока евтин ли ви е? Искат два пъти в годината да го оскъпяват. Сметките за тока стават все по-големи, а не ни го продава никой. Наше производство. И с шистовия газ ще е същото. Няма да е евтин, само дето Шеврон ще еб***т майката на пейзажа. Вие герберите сте някакви напушени мечтатели, не сте в реалния свят.

608

Анонимен

преди 12 години

Герберастите станаха шевронтии!

607

анонимен

преди 12 години

Това филмче не е правено в България, то е правено..... да , в САЩ и за подобни свободни съчинения тук доста се лежи и плаща. И все пак може ли да ми обясниш , има ли шистов газ или няма. Ако има , на каква цена ще ни го продават. Кой ще носи отговорност , ако филмчето е истина. Такава отговорност , каквато се носи в САЩ? Или работата ще стане като с Кремиковци???

606

Уорлик

преди 12 години

Гледам аз кой какво пише...

605

Анонимен

преди 12 години

Къде са 721 коментатий.

604

Анонимен

преди 12 години

тия от Варна са някакви обагазени с нещо много отдавна. От там нормален човек, с нормално мислене не съм видяла. Може да е от морския въздух, а може и да е от семката им, ама са много зле.

603

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

До 717Амчи бегай в щатите, като е толкова яко!Само не ме пращай в Северна Корея.Освен това филмче има и друго - пресконференции, на които се изнасят страшни неща. Пресконференции в България.

602

Анонимен

преди 12 години

Ако някой си прави изводите за нещо на основите на един "филм", направен от незнайно кой, с незнайно какви интереси и акъл, това си е негов проблем. То филм може да се направи за всичко. Дайте по тая логика да вярваме, че по покривите скачат жената котка и батман. Овчо племе.