172

АзАз

преди 12 години

А може и да е убийство за отмъщение, назидание...явно не са искали парите толкова много, щом са я убили веднага. А разследваяите как установиха, че точно половин час след обаждането е убита. Става дума за убийство, направено преди 30 дни!!!?? Или журналистите пак си ги нагласят нещата, или мнооого ни баламосват. А може и момичето да знае нещо, заради което е трябвало да умре и това е лесно алиби - отвличане, разчистват се свидетелите, които могат да изпеят нещо - Чочо и айде, потулва се всичко.

171

Анонимен

преди 12 години

В последно време нещо много хора взеха да изчезват и умират при неясни обстоятелства и всеки път след като се раздуят всички възможни пикантни истории от живота на засегнатите, следва медийно затишие. Кой и защо ги е убил явно не е толкова интересно, колкото: ***/*** ли е жертвата, от какво семейство е, как се е обличал и т.н. И децата разбраха вече, че в България намират и наказват само някакви случайни нещастници. Смешна пародия на държава, това сме!

170

АзАз

преди 12 години

"Неговата енергия бе насочена да запази живота си. Не сме очаквали, че може изобщо да посегне на живота си по нищо не си личеше. А и има дъщеря все пак", каза психологът и отрече да има замесени полицаи. .....Какъв е този психолог, който ни баламосва, че Чочо ценял много живота си, имал дъщеря, ама все пак се самоубил, май са го самоубили...Въобще не вярвам полицай да пусне този Чочо до тоалетната, без да я провери първо и как така без белезници ще го оставят да си се разхожда?

169

анонимен

преди 12 години

Хора не знам какво става но преди броени минути някой изтри профила на Мирослава от Фейсбук.Как може един опечален човек да има сили да се рови във Фейсбука????????????? Недуомявам.

168

Анонимен

преди 12 години

Хаха :)) Това дето бившия комунистически кмет станал впоследствие милионер в Италия, не го знаех. Вече за втори път чувам за внезапно изплувало комунистическо наследство и неслучайно казват хората, че такива пари са прокълнати.

167

fck

преди 12 години

Убихте детето за Пари ...... е тва е Убийци да го духат......... убиха момичето за некви *** пари ..... тва не е държава А *** Кокошарник .

166

iNA

преди 12 години

Перничани пък масово подозират Елеонора за главно действащо лице в убийството на Мирослава. Репортер от столичен вестник свидетелства за коментари от комшиите. "Една сълза не отрони, докато полицаите търсеха Мими", вайкали се съседите. Тя отдавна спечелила антипатиите им с прословутото си високомерие и богато гадже.

165

bob

преди 12 години

Абе какво е това наследство...и то в Италия (нещо на мафиотско намирисва), язък за момичето....този изверг че се е самоубил-така е съдбата си знае работата, защо не е помислил преди да направи лошото.......че и той има дъщеря....и тя ще порасне един ден.....

164

Ник

преди 12 години

Навдсякъде се говори, че сестрата е била достта спокойна и не реагираща с тъга,а тип доказателства, че тя е невинна. Говори се, този и е бил не само приятел, а бившо гадзе.И доста са се били заедно като са търсили детето.Интересно е.

163

уплашени2

преди 12 години

2.Кой е Борислав Чолев, КАКВО работи?3. Този гард Чечо, кой е, баща му, родителите му? Не е случаен човек, има много фирми, познанства, оръъжие, ловец, значи е богат, а го изкарват беден!? Убит ли е, за да има "дежурен виновен"??4. Кой е този бизнесмен, дето Чечо му е бодигард?5. Кой е този Марио, работи ли?6. Има ли между споменатите лица някой баща, майка, дядо служител( бивш) на МврИма големи несъответствия и за обикновените хора.Набиват се на очи и ни се струва, че ИСТИНАТА не е онова

162

уплашени!!??

преди 12 години

Чета и все повече ми се струва, че всички, които разследват този случай са УПЛАШЕНИ, ПРИКРИВАТ НЕЩО!1. КОй е този българин, който има такъв бизнес в Италия и умира? ( чета"Не бащата, а дядото на Борислав Чолев е видния бизнесмен, оставил "наследството" в милиони, също Борис Чолев - бивш функционер на БКП, дългогодишен кмет на Перник по комунистическо, заемал и други високи партийни постове на местно ниво. От 1990 г. пенсионер. Явно, след това, след 1990 е времето през което вече е милионер в Ит

161

София

преди 12 години

Нещата са доста сложни с нашето правосъдие. Жалко за момичето! Скоро няма да излезем от тази ситуация. Има много натрупани фактори и много пари играят.

160

Анонимен

преди 12 години

Зле скроена версия с много въпросителни.

159

a

преди 12 години

niama li koi da izkreshti: NE VI VIARVAME,GOSPODA MILICIONERI!Otkakto se poiavi Boiko na nebosklona,verno zaprilichahme na vremenata ot rannite 90 i stranata ni stana oshte po-mutrenska i politzeiska!!!

158

Анонимен

преди 12 години

Жалко за младото момиче ,никой от нас не може и да предположи какво може да го сполети,хората за пари са готови и майка си да продадат . И каква е тая глупост да се бележи с кръст гаража в който ще бъдат оставени парите, това означава - елате и ме хванете като вземам парите. Цялата история намирисва на лъжа

157

OT MEH

преди 12 години

този сайт да не е полицейски? Изтритият първи коментар показваше една гледна точка за един напълно възможен сценаций за въпросния случай, и не само за него. Какво целите с тази практика, днес бг?!?! Когато толкова старателно се трият подобни коментари, това би могло да означава две неща: или сте тесногръди, или някой ви е настъпил по мазола.

156

Стефан

преди 12 години

Това отвличане нямаше да се случи, ако бяхме станали свидетели на справедливи присъди по процеса Наглите. Но когато няма наказания, какво пречи да има престъпления. Истината е, че за големите престъпления, не сме видели нито възмездие, нито справедливост. А причината за това да няма присъди за знаковите престъпници, е че съдебната ни система от около десетилетие е приватизирана от мафията Първанов, БСП и РЗС.

155

Даола

преди 12 години

Типичен случай на некадърна полицейска акция - каквито са повечето при станалите напоследък убийства на млади момичета. Поведението на убийците също е идиотско - искат пари, защо ще я убиват предварително. Психолозите на полицията също издишат. А може би всичко е съвсем различно ?

154

бавно развиващ

преди 12 години

Чакаме коментар от Цецо нали досега той излизаше да се дъни но вече се усети и праща други, ама те още по зле от него

153

до 168

преди 12 години

Много си писал,но безсмислено или просто ти е такава гледната точка,извратена и елементарна !!Предполагам ,че си престъпник за да пишеш и настройваш обществото срещу полицията ....