225

113

преди 12 години

Как е възможно такова чудовищно убийство? Решили хванали момичето и го убили???Тези безмозъчни същества трябва да ги убият по начина,по който те са убили и много добре,че единият не е вече жив! Незаети,безработни,бедни и накрая се превръщат в чудовища!!!! Кога в тази страна ще се живее нормално???????????????????????????

224

Do 283

преди 12 години

Никой ли не разбра, че такова интервю несъществува и никога не се е провеждало.

223

пф

преди 12 години

И какво искаш да кажеш с това, че при бай ти Тоше сме нямали коли , е , няма ли сме, ама си израснахме безгрижно, не ми е тежало, това, че сме нямали коли, щото майка и тате бачкаха и ми купуваха много наслади, също така жилище и телевизор и колело от Германия имах. Но, нека не забравяме, че живеем в консуматорско общество, консумирай приятелю нищо против нямам, кеф ти биг брадър, кеф ти лейди гага пък може и некое детско порно да ти попадне, кеффф:)

222

до 280

преди 12 години

При Бай ти Тошо от 23 апартамента във входа на панелката имаше 5 коли. В кварталните улички слагахме по 2 камъка за "греди" и ритахме топка по цял час без да мине кола. Сега няма къде кучето си да разходиш от коли...

221

пф

преди 12 години

при Бай Тоше си играехме на улицата като първите калпазани, а сега ако имам дете ще го държа под ключ, ок!

220

do 269

преди 12 години

Не не си е получил заслуженото, смъртта му спасява някои ушевак да си получи заслуженото!

219

do 272

преди 12 години

При Бай Тошо изобщо нямаше убийства, нали? Или нямаше вестници които да ги раздухват, нито телевизии които да показват снимки, нито жадни за слава милиционери да се пъчат... А се понапъни, па се сети...

218

Илина

преди 12 години

Къде е намерено горкото момиче в една статия пише под мост на град Батановци тук пише до село Планиница.

217

Момиче на 17 до 274

преди 12 години

За момичето ми се плаче бе,***!!! Как може още да не си го разбрал???!

216

Ваако

преди 12 години

За убийство - смърт на убийците !

215

до 271

преди 12 години

Ти за кого ще плачеш??? За това, че престъпниците трябва да имат право на защита или за момичетата, които са без всякаква защита???

214

89boy

преди 12 години

на чочо му е Дошъл акъла но много късно. *** *** тря да си че да убиеш невинно момиче

213

333

преди 12 години

Много,ама много *** народ се навъди,ама така ще е,тая пуста демокрация дотук ни доведе,няма морал,няма етика,само на лоши неща учат децата,трябва контрол,здрав контрол,както беше по комунизма....и нещата ще се наредят.....МИР на ДУШАТА на МИРОСЛАВА

212

Момиче на 17

преди 12 години

Както винаги *** куки са замесени. "Самоубихте"единия от бандитите,защото беше ваш човек,нали бе,нещастни ***?! Тук пишат много куки-сигурна съм! Горкото момиче-тя е била на моята възраст. Плаче ми се!

211

до 269

преди 12 години

Да малко правосъдие няма да навреди.

210

Hristov1984

преди 12 години

Първия си е получил заслуженото. Време и втория *** да "посети тоалетната" ...

209

до 242

преди 12 години

"Никой обикновен бандюга не отвклича туко така.Едно е да обереш къща, друго е да отвлечеш. Ясно е че са с връзки. МВР-то е на комисионни!"Цялото МВР в Перник трябва да бъде сменено, без право на обезщетение и 200 заплати - дисциплинарно!!! МВР се държат като статистици, ако е открит труп го отчитат като успех. Вместо да се предотвратяват действията на престъпния контингент се отчита, че заподозрените са добре познати на полицията, но никакви действия няма... За несправяне с поетите задължения трябва да се прекратят договорните отношения с неспособните да се справят със служебните си задължения.

208

Алекс-София

преди 12 години

Не е истина какви коментари се пишат от някой тук!!! Просто нямам думи какви деградирали същества има на планетата. Родната полиция както винаги ни гази няма закони и справедливост в България и това си е!!Присъдата за тези изверги,ако мога така да се изразя трябва да е смъртна!! Мойте съболезнования на близките и роднините на момичето.:S

207

ринго

преди 12 години

тъпите ченгета що не са изровили *** не гледат ли филми ? В *** винаги се търси до дупка ама оня ги е успал .Е ако се е гръмнал сам добре ама да му преброят дупките да не се е гръмнал три четири пъти случайно.Шефа на полицията пелтечеше и ломотеше като дрогиран направо е пътник да знаете.Жалко за момичето господ да я прости невинната душа а убийците да горят в ада.

206

до АСАД

преди 12 години

"...Тук става въпрос за двама несретници, на които им е дошло на ума да отвлекат някого"АСАД не са двама и не са несретници, просто момичето е познало гласа на близкия и е казало че и полиция е намесена. Тази полиция не е била при нея за да я освободи.Нещата са ясни но срещу власт от мафиоти можеш ли да ходиш ?