214

Анонимен

преди 12 години

Изпитвам срам и гнус!

213

@@@

преди 12 години

Всички знаем, кога българските управници "си тръгват". Когато се осерЪт или когато преядЪт )) Ако издигналата ги партия не е "лидерска", даже забравят и да си отидат. Случаят обаче не е такъв ))

212

Докторо

преди 12 години

"Той съобщи, че правителството възнамерява да инициира промяна в закона, с която отпуските на държавните служители ще се изравнят с отпуските в частния сектор." И се надявва синдикатите да го подкрепят? А това за пилата и триона са си направо изпълнения на серийният убиец от филма Пъзел. Абе *** писна ми от тебе то държавните работници вече само заради тези почивки ти работят за без пари ти и това искаш да им отнемеш абсурд!

211

Анонимен

преди 12 години

Не му се подигравайте на компира - той е много болен!

210

Анонимен

преди 12 години

Аз пък се сещам поне за двама там, дето хич не знаят кога да си тръгнат... *)))

209

Анонимен

преди 12 години

НЕДОСЕГАЕМИТЕ!

208

Анонимен

преди 12 години

За жалост обаче не знае кога да си тръгне НЕ-умният "министър" на МВР и "борец с корупцията", станал известен с неясното придобиване на множество апартаменти . А трябваше да го е направил още 2009 г. Не знае кога да си тръгне и "борецът с престъпността" станал известен с разговора: "Ало, Танов, виж там за Мишо Бирата". Не си тръгва и МУТРАТА ,"борецът с контрабандата", за когото САЩ посланникът пише, че се контролира трафика на амфетамини. Изобщо голямо тръгване НЕ СЕ СЛУчВА!

207

Анонимен

преди 12 години

Рапона си прави ГАРГАРА с мат'ряла...*)))Ама май прекали,а?Май е време да вземем мерки!

206

Анонимен

преди 12 години

"Имам различни шкурки, с които изглаждам разногласията между министрите. Ако засече шкурката, си имам пила, ако не - почвам с триона", коментира образно премиерът."Дали от едно време си ги пази при отбрана?!А пищова?

205

Анонимен

преди 12 години

А що се отнася до прякорите и на мен не ми е приятно, човек с прякор "Тиквата" да ръководи държавата, ама той е толкова ***, че не се сеща поне да се промени малко.

204

Анонимен

преди 12 години

А кога най-накрая ще се самоизгони защото отдавна е станал за резил?С простотията си,злепоставя България навсякъде по света.

203

Анонимен

преди 12 години

Един ден от БСП на мен ще ми вдигнат паметник. Ще дойдат други хора и ще ми бъдат благодарни за това, което правя, заяви премиерът."Може би боко ще ти издигнат паметник - все пак глупостта трябва да се увековечи...И бай ти ташунко има паметник,който скоро ти и гоце открихте...Хай да е "аерлия"хахахахахахах

202

Месия- Иохаведа

преди 12 години

Видя ли, Амраме, какъв син Моисей, за чудо и приказ, сме изработили за света Му! Кой кого позна...Преди 15 години газ пред парламента, преди 5 дръвче в 18-то... Ама порасна и днес сина ти ми е ...

201

голям срам

преди 12 години

Никога не ме е било толкова срам да кажа че съм Българин от колкото при този ***

200

до 242

преди 12 години

Искаме качествено здравеопазване и образование, както и достатъчно работни места за младите хора и достойно заплащане според стандартите за една европейска държава. Магистралите са маловажни в сравнение с тези неща, защото когато мнозинството от населението е необразовано и болно ползите за него от магистралите са НУЛЕВИ. Да не говорим и че добрите магистрали са само един от факторите, подобряващи развитието на икономиката. (Забележи - ДОБРИТЕ магистрали, а не тези които ги строят от пепел).

199

познай кой

преди 12 години

Не Волен е болен, а май този е болен и трябва да бъде прегледан!

198

Анонимен

преди 12 години

Бойко Тиквата е велик ,защото си бърше *** с шкурка,а когато е много студено произведението като замръзне си го реже с трион!

197

Хасан Али Беим

преди 12 години

Недна мутро,защо срамиш България.Стана за посмешище пред света.

196

varna

преди 12 години

типично интервю на мутра човек с ниско да не кажа НИКАКВО академично образование, изказващ се с ЛЕКА РЪКА ,и само според НЕГО ,без да се съобразява с мнението НА ОКОЛНИТЕ, по всички въпроси ПОВЪРХНОСТНО като в кръчмата

195

Анонимен

преди 12 години

Червените прости кратунковци не спират да се подиграват на Бат Бойко въпреки, че където ги хване, дали на избори, дали в някой спор, но винаги така плътно им слага тапата в иначе добре разработените и разширени пърдалници, че смръдливите им газове започват да излизат през лъжливата им уста и усмърдяват всичко наоколо, медии, форуми, всичко! Но въпреки това, тия *** *** още не могат да проумеят, че колкото повече се напъват с простотиите си, толкова повече хората се отвращават от скапаната им крадлива, лъжлива *** партия!