89

Sedesar

преди 12 години

Интересно е, докога ще ни занимават с тия комунисти от герб. Остана да ни предават на живо и партийните им конгреси както някога е било при тошово време. Комунистът кожата мени си, но нрава никога. Не се усещат просто, че съсипаха и това, което остана от станишевци и вече 3 години не създадоха нищо ново освен оплюване на предшествениците си, устремени към светлото си бъдеще на комунизъма-идиотизъма.

88

Алоо,Андрейчоооо,...

преди 12 години

...кога баба,ще обиколиш 60 имота/официални/,а другите....?

87

БРАВО СТРАНДЖА..

преди 12 години

Само вие с Бойко и ...аз ,сме пичове в Бг ,....!

86

Дана

преди 12 години

При направената проверка нарушения не откриха,защото ги скриха, ха хаМного са ми интересни тези хора ,дето събират имотиот 120 години,като знаеме че до скоро никойне можеше да си продаде жилището,е наливсички бяхме равни,но по-равните са можели.Да му са честити всичките 60 имота,ще успее лида поживее във всеки от тях???Дано!А това че са все невинни,няма какво да се съмняваме...

85

СТРАНДЖАТА original

преди 12 години

Е, кво сега... - дайте да го убием Борисов, че не иска да краде...

84

Здравейте циркаджий

преди 12 години

Всеки ден ще е така , до победата

83

Анонимен

преди 12 години

ейййййй защо и тия бре нали уш....ами мисля че пробвахме всичко ....вече няма за кой ...да го духат сички

82

...?

преди 12 години

Иначе е ---културен ,ама ---е крадец ...............,КУЛТУРЕН КРАДЕЦ НА ПРЕХОДА !

81

Анонимен

преди 12 години

Преминили Илия,той пак с тия!Доказан с 200% корупция и крадливост,но пак остава шеф на ГЕРБ в София!Гарван гарвано око не вади!

80

анонимен

преди 12 години

пролетарии от всички страни съединяваитесе да погребем триглавия змеи на капитализма-европа,америка и нато.да възродим бившия съветски съюз и бивша югославия.да възстановим варшавския доаговр.да подадем ръка на великия китй и желязната северна корея.да кажем не на разлагащтия се труп на капитализма в лицето на европа,америка и нато.господ ни изпращта спасителя социализма който победи капитализма пълен с язви и пороци и експлоатация от човек на човек.да на ссср,китай,югославия,северна корея -да..

79

do 112

преди 12 години

Към тебе имам само една реплика :- СЕЛО, ... МАРш В ОБОРА и си мий ръцете преди да щракаш по компа !

78

Петко

преди 12 години

Най-древната професия - ***.Втората древна професия - крадец.Третата древна професия - политик - резултат от естествената симбиоза на първата и втората.

77

българин

преди 12 години

свидетели сме на краха на капитализма.европа и америка са в световна икономическа криза и са на изкуствено дишане на системи и в реанимация.в америка народа окупира уолстриит а по улиците се бият,стрелят и ръгат с ножове за маратонки.капитализма рухна това са последните му конвулсии и издихания крахът на един строи който беше лъжа и измама.сега идва социализма като гробокопач на капитализма.време е да се откажем от европа,америка и нато и да тръгнем със световните сили непобедимите русия,китай..

76

бавно развиващ

преди 12 години

Сега с това ли ще ни отвличате вниманието, То и Доган смени председателя на ОС в Кърджали но нищо не се писа

75

м

преди 12 години

Тоа в ляво има бандитски вид

74

СТРАНДЖАТА original

преди 12 години

до 98В подкрепа на моите твърдения искам да ти дам един красноречив и показателен пример:Става дума за двама млади политици, двама варненци - едият министър в правителството на ГЕРБ, а другият Областен управител на гр. Варна от БСП. Първият беше отстранен от поста си само по някакви недоказани все още предположения за корупция, а другият - хванат в крачка с поккупи в особено големи размери беше техният кандидат за кмет на гр. Варна... - това е разликата другари ***... - уважаемъе таварисш

73

bb

преди 12 години

Имам забележки към работата на иваноф. той пипаше без да ме пита. а като не ме пита все едно че ме пипа. а пък и не се сресва по герберски. ние се сресваме по герберски а той се сресва на път - срамота и се мъчи да се прави на по-голям милиционер от цвък.цвък. което всъщност е пак срамота.

72

до 102

преди 12 години

Абе ,тарикатче, май и от твоите и от моите ,е ...вземал ....Андрейката ,как мислиш,или нямаш мисъл?

71

Анонимен

преди 12 години

Бойко трябва да е на ясно, че народа няма да го търпи да се огражда с кръвосмучещи *** като въпросния.Това не е Северна Корея всички да си биеме челата в земята и да славим бога-слънце.Вдигаме се и превземаме парламента ! Да са на ясно !!!

70

до СТРАНДЖАТА origin

преди 12 години

Комунист си ти, *** смотан !!!ГЕРБ е функция на БКП и ДС !!!Мутри, милиционери и комунисти...,искаш ли поименно ?!