119

...

преди 12 години

Абе стига PR на Цеко. Знаем че нищо неможе и отделът му. Да хванат лопатите и да рият. Нали държавата е полицейска - да се хванат да поработят ... ай сиктир ..ша крадът само.

118

1

преди 12 години

до 117,от кого ще ни пази бе узряла тикво турците или капиталистите да не са тръгнали срещу България

117

До 93

преди 12 години

Проста ТИКВО,армията ни да не е да сее и да жъне бе ***?Да ти почиства улиците?Да ти бърше *** не желаеш ли???АРМИЯТА е да брани РОДИНАТА!ТИКВО неузряла и вече ИЗКУФЯЛА!

116

Ще спрем снеговалежа

преди 12 години

Ще спрем снеговалежа! Гарантирано от ЕТ "герб"!

115

IrD $ DGD

преди 12 години

Човекът е обществено животно.Обществото е изобретило три способа да се държат хората в робство: насилие, пари и свобода.Цялата власт произтича от народа и никога не се връща към него.Политиците умеят да говорят дълго без да кажат нищо, служейки си с много лъжи, които представят за истина.В парламента половината от депутатите говорят за неща, които не разбират, а другата половина не разбира за какви неща се говори.Обещават ли Ви да превърнат мечтите ви в действителност, очаквайте да превърнат действителността Ви в мечта.По-добре е да паднеш на лешоядите, отколкото на политици. Първите ядат мъртвите, а вторите живите. В Индия никой не знае броя на свещените крави, а у нас броят на свещените ***.Утре, утре, винаги утре и така минава животът за теб.Лошо живеят тези, които смятат, че ще живеят винаги.Който изгуби честността си, не може повече нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат само законите там, където няма нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък нищо.Всичко само се изменя и нищо не се губи.Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е истината!

114

Анонимен

преди 12 години

Цветанов, как ще коментираш факта, че снегопочистващите машини са били с износени гуми? Отново ли ви изненада зимата, или за пореден път се източват средства от парите за почистване? В Австрия виждаш ли, че няма никакъв блокаж и то при 1м сняг. Тук падне 30-40см и парализира страната. Станишев ли ви е пак виновен?

113

100 % виновен Станиш

преди 12 години

Този сняг е заложен от Станишев за януари, за да изненада точно ББ. Виж ако беше за юни нямаше да му се получи.

112

armeec

преди 12 години

za ceki policai ima po lopata i da zapo4vat 4isteneto na snqg a za upravlqva6tite 6te im dam nai golemiq nomer lopata i bez tova sa mihluzi....

111

до 110

преди 12 години

Забрави, че крадат колото могат, но слава Богу че са невероятно некадърни, че инче както моралът им е на -10, кой знае какви още по-големи поражения щяха да нанесат. На всичкото отгоре *** си ги избират, въпреки че е очевидно, че са корумпирани накадърници.

110

Анонимен

преди 12 години

Цецо, тези неща не се решават със събрания,а с малко повече далновидност и добра организация. Симулиране на работа и бла-бла - ето това правите!

109

ЦвЦв

преди 12 години

Тоя корумпиран *** що не се скрие в един от шестте си апартамента ? Как това недорузомение е вицепрмиер е част от отговора защо България е най-пропадналата държаа в Европа.

108

арест

преди 12 години

цвъко ще арестува майката природа!

107

horus

преди 12 години

100. Първо не лъжи че си фуражка, то е ясно че да си военен е срамно ама си носи последствията като си станал такъв. Питам много малоумно - на военните началниците и командарите какви са ?! Що се отнася до сливенския балкан - не съм бил там, ама само питам - кога точно отидоха военните ?! и второ - за това че са дръпнали няколко коли - колко маникюра счупиха и по колко командировъчни допълнително взеха мамините златни ненагледни. Представям си колко са били псувни по адрес на цивилните

106

Nalivach

преди 12 години

Герберската *** с един малък снежец не можа да се справи, представям си какво ще стане ако се разразят снежните виелици от миналите години

105

Анонимен

преди 12 години

Искам и на 20.12.2012 да има такова извънредно заседание, и да излязат със стратегия за оцеляване на човечеството, ако може!

104

БЪЛГАРИН 1

преди 12 години

На всеки е ясно ,че с природата на глава не се излиза,ама и на нас ние ясно и че приказките са ни по-вече от деиствията.И стига тези,които не са си свършили работата със снегопочистването са ни баламосвали,че задръстваниято основно ставали заради гумите на автомобилите ,ако през лятото някои кара със зимни гуми трябва ли да има задръствания -просто както всякога останахме пак изненадани.Само че и тази приказка вече се изтърка-пътищата непочистени ,а ти проверяват винетката и застраховката .

103

анонимен

преди 12 години

какво ли щяха да правят, ако държавата ни се казваше Коми ? а ако беше кмет на Москва ? Там температурите падат до - 25 и си вали сняг

102

Снежкоборец

преди 12 години

Ние от Дирекция "Борба срещу организираното трупане на снежинки" ги хващаме, ама ТЕ ги пускат. Ние не сме виновни другарко, хъката мъката мяу мяу пред TV.

101

Анонимен

преди 12 години

чудо голямо, заваля сняг през първия петък на месец януари и селяните не можаха да се приберат по родните места навреме, голяма трагедия

100

До пост 93

преди 12 години

Нито съм фуражка, нито съм *** *** и дебела за разлика от теб. Съдейки по стила на писане и по обидните квалификации свинята *** си ти. А защо не попитащ хората, които бяха заседнали в Сливенския балкан за мнението им за военните и за това кой ги изкара от преспите. Военните отиват там където им заповядат техните командири и началници и докато има такива като теб всичко ще си продължава по старо му, и всяка година зимата ще ни изненадва. Много здраве и късмет.