204

Б

преди 12 години

В Силистра няма никакъв сняг.

203

Анонимен

преди 12 години

И ЗА ПОЛОЖЕНИЕТО ПО ПЪТИЩАТА СА ВИНОВНИ *** И ТУК - ТАМЕ ТУРЦИТЕ

202

Анонимен

преди 12 години

207 бих теглил една майна ,ама ме е страх ще се увеличат гъзооблизвачите като теб ***!

201

Той не става !

преди 12 години

Вече трети ден отсечка от 26 км. по АМ "Хемус" при прохода "Витиня" е задръстена от сняг, автомобили и хора. Отличника на Европа никакъв го няма. Онова пълното булче (министърката на снегорините) също го няма. Утре и двамата ще изпълзят по телевизиите и ще кажат, че това се случва в целия свят.Ние ще ги гледаме и ще се олигавим от умиление. В същото време снега ще бъде почистен от този, който го е направил.Отличника от с. Хераково отново ще се изтъпани пред БТВ и ще каже: Аз...победих арабите !

200

До Дудука отТВ7

преди 12 години

Що се занимавате с глупости, а не съобщите новината че днес Тигрите от Бистрица начело с нашиьо премиер Боко Тиквата са спечелили дербито срещу Конче-Вихрогонче ( Смядово ). За почистването са били мобилизирани всички остатъци от бг армията ( 56 *** ). Не ни занимавайте с разни глупости за разни зими.

199

Анонимен

преди 12 години

Боко бе...требеше да та закарат да откриеш новата снежна покривка с новия суперсъвременен двойнооскъпен и тройноплатен хеликоптер ба....Що не рачи да идеш ? Ти Боке дето има проблеми се не вясваш никъф. Ни на едничко метсто. Галиба та е *** ... страх де...Аре кат не си ти шо не прати Цвърцоний Великолепни, както винаги... И де го оня призидентинът бе...нал щеше нещо да работи....най-бълхарският ... българският де....Де сте са изпокрили ва гърбавелници ?

198

Анонимен

преди 12 години

***, когато се обърнат тирове какво искате? *** хейтърите смотани. Само знаят да плюят. Спомнете си, че преди беше по-зле неблагодарници. Преди не се чистеше никъде, Вълка подкрепян от комунистите обираше парите и за *** и за почистване.

197

Анонимен

преди 12 години

Къде си бърбъройко..ооо..оооо ?

196

bardy50

преди 12 години

kade si be charvul ot banka,samo lenti reji tapa mafiotska mutra

195

Анонимен

преди 12 години

В понеделник в сутрешните блокове на т. нар. "национални и независими телевизии" очаквам Тиквата и придворните му да обясняват, че всъщност снежната покривка предпазва асфалта от неблагоприятните метеорологични условия през зимата и умишлено не го почистват...а водещите услужливо ще кимат с глави и ще питат кога се планира това нововъведение и по основните артерии в градове, села и паланки...

194

se

преди 12 години

Ехооо добро утро.Къде е ББ и прехваленото правителство на ГЕРБ?Къде са агенциите,техниката,армията?Държава една педя а всяка зима неподготвени.Ами така е като всичко се разпродаде и даде на частници такъв ще е резултата.А тираджииските фирми само лапат а не влагат нищо.Къде са им отговорните подчинени които пускат камионите за зимата.Къде е КАТ...Ехооо смешна държава със смешна власт...Айде чао до следващият сняг!

193

free

преди 12 години

всъщност и тримата ще патят

192

Анонимен

преди 12 години

И сега каккво? Пак не успяха да хванат пустите снежинки във въздуха и те взеха, че паднаха на магистралата...Само някой да не си помисли, че ще има виновни, респективно-отговорни и т.н. По почина на Б.Б. виновните са навсякъде другаде, дори в Северна Корея, но при никакви обстоятелства тук...

191

анализатор

преди 12 години

Ало днес.бг,кага ще анализирате бедственото положение у нас 600 000 без ток и вода,без достъп до болници и пр. и пр.,искаме ОСТАВКИ и на съд отговорните лица за безобразията все пак е 21век....

190

Анонимен

преди 12 години

бърбъройко ?

189

човек

преди 12 години

бойко е голяма плямпало , щом няма лента за рязане , не го интересува . голям *** , че има магистрала , като не може да се мине по нея .

188

до 194

преди 12 години

В България е обратното спонсорират частни почистващи фирми и футболни клубове с пари на данъкоплатците.

187

шофьор с+е

преди 12 години

ВСИЧКИ ПОТЪРПЕВШИ ОТ НЕПОЧИСТЕНИЯ СНЯГ НА МАГИСТРАЛА"ХЕМУС"ДА ЗАВЕДАТ КОЛЕКТИВЕН ИСК СРЕЩУ БЕЗХАБЕРИЕТО НА ДЪРЖАВАТА И БЕЗОБРАЗИЯТА НА АПИ,АКО ГИ ОСТАВИТЕ БЕЗНАКАЗАНО,ЩЕ ВИ УНИЖАВАТ И МАЧКАТ Г-ДА БЪЛГАРСКИ И ЕВРОПЕЙСКИ ГРАЖДАНИ,БЕЗОБРАЗИЯТА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ,САМО КОГАТО БРЪКНЕТЕ В ДЖОБА НА УПРАВНИЦИТЕ ТОГАВА РАЗБИРАТ ЧЕ ВИЕ СТЕ ХОРА,ИНАК УНИЖЕНИЯТА И БЕЗОБРАЗИЯТА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ,АКО НЕ ВИ Е ГРИЖА ЗА ВАС ТО ПОМИСЛЕТЕ ЗА ДЕЦАТА СИ!!!

186

Анонимен

преди 12 години

Помня преди године се беше случило нещо подобно в Испания. Армията се намеси да изважда коли. Резултата беше огромни глоби за фирмите отговарящи за почистването и подръжката на магистралата. На другата година ми се наложи да мина няколко пъти по същия маршрут. Имаше изградени бази за луга през 50-100км. а почистващата техника седеше в готовност с дежурен шофьор от октовмври месец покрай пътя.

185

О С Т А В К А !!!

преди 12 години

Журналистическите *** от BTV, NOVA, 7 ДНИ, ЕВРОПА пак намериха начин да оправдаят своя финансов благодетел Боко. Тировете карали с летни гуми ... По-голяма глупост не може да се напише !!! Тировете НЯМАТ летни и зимни гуми !!!!!Не гумите са виновни - ПЪТИЩАТА СА НЕПОЧИСТЕНИ !!!