23

алабала

преди 12 години

:) кодове модове,възможни са жертви хахахаха баси предсказателите..

22

Пъзел

преди 12 години

Нека вАли, нека вее-ич през да ви не е.До 18: Честит имен ден

21

ивайло

преди 12 години

Телевизиите и журналистите са под всякаква критика!! Плащат им да психясват народа!! Какви са новините по всички канали, какви филми ни предлагат. Вече е вредно да гледаме телевизия. Превърнаха се в чалга телевизии, затова предпочитам музикалните канали, разбира се без Планета и подобните й. Не виждам и ролята на СЕМ каква е!?!?

20

гражданин

преди 12 години

Костов, не ме гледай тъпо, знаем кой е виновен !

19

Ужас

преди 12 години

Спомням си као по-малък, преди 15-20 години, имаше по половин метър сняг зимата! Ама никой не мрънкаше непрестанно потелевизора за жълти и пембяни кодове и други простотии! Ами като излезехме с баща ми с греблата и изривахме снега пред гаража и изкарвахме колата! Хем фитнес, хем полезна работа! И рейсове се движеха и хората не мрънкаха, ами чистеха всички! Станали сме нация на мрънкалници, женчовци и манипулиращи ***! Стегнете се и не мрънкайте, ами всички да чистят!

18

Анонимен

преди 12 години

vchera v Burgas beshe super toplichko 12 gradusa samo sutrinta valq i sprq kam 10 chasa i poveche nee valqlo i sega e super daje slanche ot vreme na vreme se pokazva pod oblachite a za snqg nesme vidqli tazi zima

17

иван

преди 12 години

Не мога да се начудя на тия кодове - код оранжево, жълто за това и онова!! Щяло да навали сняг....................около 20 см. Голяма трагедия - отвсякъде ни "психясват" с разни измислени новини! Ами зима е , ще вали сняг, нормално е!

16

mr v

преди 12 години

Ток няма в околията, вижте, дори сайта на ЧЕЗ не се отваря, паднали са им сървърите

15

до 13

преди 12 години

Какви милинки бре,:) сега се ядат пържоли и кюфтаци и се пие ракия и вино !!

14

bb

преди 12 години

пускаме машините да ринат снего - едва когато се натрупа снежна покривка около метър.

13

Bai_Hui

преди 12 години

В Пловдив пък снощи почна да вали към 11 и към 12:30 вече беше спряло.Сега вече няма и следа от сняг.Синоптиците май пак са прекалили с червеното вино и ракията.

12

lom

преди 12 години

ima snqg,a az qm milinki :)))

11

няма кодове при нас

преди 12 години

и при нас в Банкя, няма проблем. Всичко е изчистено, даже и по главните булеварди го и подсушиха с едни големи камиони като сешоари, които духат с топъл въздух и сега е супер.

10

mr v

преди 12 години

В Ботевград нищо изобщо не е почистено, снегът ги изненадал, не може пеша да се ходи, да не говорим за придвижването с автомобил

9

o vi

преди 12 години

v Sofia si karam bez problem pochisteno e super.

8

От Варна

преди 12 години

А пък при нас си е пролет. Сега си човърках колата навън и бях по една фанела само.Иначе припръсква от време на време ,но си е топло и приятно.

7

Анонимен

преди 12 години

Селяните са виновни! Вместо да се наливат по цял ден в хоримака може да отидат да поизчистят някой и друг път. И без това не плащат данъци, винетки, ГО и т.н. поне да свършат нещо полезно. Същото се отнася и за младите селянчета дремещи тук.

6

Салахадин

преди 12 години

От 2 години БСП ли събира данъците,ДПС ли събира винетки,СДС ли събира местен данък?В кой е властта от 2 години?Ай ша ви са не знаят, щатните ГЕРБ-ери станали сутрин рано!!!

5

Анонимен

преди 12 години

Snegyt otnovo gi iznenada : )))) Mnogo me kefqt kak vsichki snegopochistvashti firmi sa potreseni ot meteorologichnite usloviq, makar che gi predrichaha dni predi snegovalejite

4

СТРАНДЖАТА original

преди 12 години

# 3Забравил ли си кой затлачи деретата... - и държавата?...