460

1

преди 12 години

до распутин ,ти не милееш за тях,те също не милеят за България,всячески мислят да напълнят джобовете си,защото цял живот нито единия ще бъде премиер,нито другия вицепремиер.

459

тервел

преди 12 години

браво распутин .искам да добавя и нещо друго когато доживеем да ни е страх от закона и да почитаме господа е тогава нещата ще почнат да се оправят.а оправията ще дойде от вън -пак естествено както през всички тия години от освобождението ;;без тая оправия след 1944 естествено де;;но хората избягали през тези години и новите родени на вън българи ще донесат оправията така че споко

458

Распутин

преди 12 години

И да сме наясно - не милея ни за Борисов, ни за Дянков(нищо, че мисля за Дянков като за ГЕНИЙ)! Милея ЕДИНСТВЕНО ЗА БЪЛГАРИЯ, НАШЕТО МИЛО ОТЕЧЕСТВО!!!

457

Распутин

преди 12 години

СПИРАНЕТО НА кражбите ИМА И ДРУГА, МНОГО ПО-ВАЖНА, ФИЛОСОВСКА ФУНКЦИЯ! сЕГА ЦЕЛИ КОХОРТИ МЛАДИ кандидат-крадци ВЛИЗАТ В ПОЛИТИКАТА С ИДЕЯ ТАКА ДА СИ ОПРАВЯТ ПОЛОЖЕНИЕТО! И цялата им жизнена стратегия е насочена в това, да влязат в политиката и да започнат да се облагодетелстват(ВСЪЩНОСТ ДА КРАДАТ)! Хората ТРЯБВА ДА РАЗБЕРАТ, че мястото ЗА ЗАБОГАТЯВАНЕ Е СВОБОДНОТО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО! ДА ИМ СЕ НАБИЕ В КРАТУНИТЕ, ЧЕ ТАМ СЕ СТАВА БОГАТ, А НЕ С ВУЙЧО ВЛАДИКА!!!И ТОГАВА БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТАНЕ ДРУГА!!!!!!!!!

456

Распутин

преди 12 години

До наивника(или манипулатора) Румен-Всъщност ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА бяха ПО-КРАДЛИВИ от Борисовото! И това е генералното преимущество на Борисов - той май ще спре този паноптикум от ВСЯКАКВИ КРАЖБИ! Нещо, за което го избрахме - да спре КРАДЦИТЕ! И чак СЛЕД като се спрат КРАЖБИТЕ, можем да оценяваме правителствата според ПОЛИТИКАТА. Но сегашната икономическа ситуация не ни позволява да говорим изобщо за политика! това ще дойде по-късно, когато условията позволят! Сега НАЙ-ВАЖНО Е ДА СПРАТ КРАЖБИТЕ!!

455

Анонимен

преди 12 години

Всички бягат от стабилната България.Искат да живеят в богата Европа.Тогава за какъв х... ти е тази постоянна икономия.Може би за да живеят 100 хлд глави нормално.

454

тервел

преди 12 години

еми да де и това е напредък. смятаме го за напредък.защото държавата ни е силно разрушена и това могат да го видят всички които обаче искат.

453

rumen221

преди 12 години

РАЗПУТИН,ВСЪЩНОСТ - НЯМА И ПО-ЛОШО...ПО-КРАДЛИВА - ДА, НО ПО-ЛОШО - НЕ...

452

ОТК

преди 12 години

ОТК: -отдел качествен контрол.Кой СМЕЛЧАГА ще се закълне, че се строи качествено, а не КОЛИЧЕСТВЕНО?За да се биеш в гърдите акъл не се иска. Ама да застанеш и да ГАРАНТИРАШ, че СЪВЕСТНО си свършил работата е друго.Хвалбите ще лъснат скоро. Затова я си построете по един зандан, та да не ви изхвърли народа на бунището като види какви сте ги дробили.

451

тервел

преди 12 години

явно по това време дразнителите спят .така е распутин .и трябва яко бачкане и морал не хитруване за да изкупим грешките на всички нищоправещи досега ще е много трудно но това е пътя и това са хората .чест прави на Бойко че лансира такива хора като плевнелиев .те са бъдещето

450

Распутин

преди 12 години

Нека някой да посочи ПО-ДОБРО ПРАВИТЕЛСТВО, от това на Борисов, последните 67 години!

449

до ком 451 - румен

преди 12 години

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Дано повече българи осъзнаят това което е написал Румен и да започнат да търсят и отстояват правата си.

448

rumen221

преди 12 години

452,- Диктатурата на пролетариата се упражнява не от пролетариата, който в 99,99% е недоучен..., А ОТ ЕДНИ ДРУГИ "ЧИЧКОВЦИ", КОИТО "...КОЛЯТ, БЕСЯТ, БИЯТ, ПСУВАТ И ГЛОБЯТ НАРОД ПОРОБЕН..."" В ИМЕТО НА ПРОЛЕТАРИАТА"...!!!- ТА ТЕЗИ "ЧИЧКОВЦИ", НАЙ-ЛОШИТЕ ОТ КОИТО СЛУЖЕХА В ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ..., ТЕ, ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ ИМ, НИ УПРАВЛЯВАТ ДО ДЕН ДНЕШЕН..., НО....,КАКТО И ПРЕДИ ГРАБЯТ САМО ЗА СЕБЕ СИ...!!!

447

Българин

преди 12 години

След втория мандат на това правителство , всички ние ще сме убедени в правотата на действията му .

446

така са действа

преди 12 години

Над 600 души се събраха в Ха-Тиква тази вечер, настоявайки социална справедливост, а не принудени евакуация. Демонстрантите подпалиха няколко dumpsters. Но там вече бяха пожарникарите, които са бързо се занимава с огън.Някои участници в демонстрации сблъскаха с полицията и блокираха кръстовище. Полицията арестува най-малко осем демонстранти, включително да стане публично Shafir фигура, за нарушаване на реда. Според полицията, на протеста е незаконно.Ставайки Shafir, студент в Историческия факултет на иврит университет, е бил член на първата група от 9 души разби палатков лагер на Rothschild Boulevard в Тел Авив през юли 2011 година. След това всяка програма не съществува, и "социални изисквания" все още не са формулирани. Всички те биха могли да твърдят, че протестиращите, е фактът, че "правителството обяви война на народа."Shafir обясни, че основно изискване в момента е да се промени системата на данъка върху доходите и предефинира "средна класа" и "хора с високи доходи."Протестиращите искат данъка върху доходите е значително намален за хората с ниски и средни доходи. В същото време те искат по-високи нива на данък общ доход за физически лица с доходи над един милион шекела годишно от 40% до 55%. Те смятат, че тя ще донесе на държавната хазна допълнителни 20 милиарда шекела годишно, които могат да бъдат похарчени за социални програми."Ние искаме да се промени състоянието на системата с нео-либералните на социално-демократична," - каза Shafir.Преди арестуването му, Shafir каза: "Полицията са много агресивни, по-протестанти са слаби слоеве на обществото, толкова по-жестоко те са третирани от полицията."Itzik Amsalem, също така един от лидерите на социален протест Ха-Тиква, заяви: "Те (властите), вероятно ни изгони утре Съдът одобри решение на Общинския съвет да изгони, както и с корт за утрешния ден влезе в сила.."Друг лидер на движението за достъпни жилища за ниски доходи Leaf Дафне казва, че не можех да мисля за по-добър начин да отпразнуваме 26-тата си годишнина като демонстрация за правата на израелски граждани. На това тя се обърна към тълпата. "Надявам се, че някой утре ще покажат състрадание и да се спре това нещо положението стана непоносимо." - Каза тя.

445

VUN IDVAMATA

преди 12 години

TEZI DVAMATA SA OLIGOFRENI NO NE 100%.SHTOTO SI KRADAT I LUJAT I KAKTO E TRUGNALO SHTE ZATRIJAT BULGARTIJA.TUPOTATA NA BORISOV E IZVESTNA V CELA EVROPA. NEMA SUMNENIE, CHE V EU ZNAIAT KOLKO MU E AKULA NO GI SLUSHA.ZA TEH TOVA E VAJNOTO.A SLUGATA MU PLEVNELIEV E BEZGLASNA BUKVA.SMESHIK I NISHTO POBVECHE. SAMODOVLSTVOTO NA DVAMATA E PODIGRAVKA S GLADNITE I BEZRABOTNI HORA, S TEZI KOITO JIVEIAT NA MINIMUMA,S KRAJBITE OT VSICHKO CHREZ KOITO SA SE OSIGURILI ZA 5 POKOLENIA. SPASENIETO E DA GI IZRITAME

444

До 450

преди 12 години

Де да продължаваше диктатурата на пролетариата.ДА ама НЕ!Пролетариата(разбирай народа) е гладен, бос и беден, а крадливите политици, и техните обръчи превърнали се в съвременна буржоазия преяждат.Такъв е и Бойко-демагога, такъв е и оня с ушенцата като Чебурашка-новия президент, дето спял по паркинзите, пък станал милионер..ай стига бе..тея хептен за глупци ни взеха..нас пролетариата.Ама и те ще измрат, споко.Майната и на ГЕРБ, и на всички овластени наглеци.А вие продължавайте да им вЕрвате

443

rumen221

преди 12 години

СУПЕР БОКО,- Ти кризата я остави на ТЕЗИ ДЕТО Я ПРЕДИЗВИКАХА - Америката и Юръпата, и вземи, че си СЪБЕРИ ДАНЪЦИТЕВеликият Български Народ казва - Не търси под вола теле (пари) то е под кравата (данък печалба) и млякото е там (данък девидент)ОТ КЪДЕ ПАРИ ЛИ? Дянков и Проф. Михаил Константинов, ЛЪЖАТ КАТО ДЪРТИ ЦИГАНИНИ, ЧЕ НЯМА ПАРИ!!! ИЗРАБОТВАМЕ СИ ГИ В ИЗОБИЛИЕ, ЗАЩОТО АКО В ЕВРОПА ПОЛУЧАВАТ 150% ОТ ИЗРАБОТЕНОТО, НИЕ ПОЛУЧАВАМЕ САМО 50%...!!!- Средната ни работна заплата е 17% от средноевропейската, а производителността на труда ни е 27%!!! БНП е 45% от средноевропейския, а средните ни доходи са 20% от средноевропейските Следователно средната ни заплата БЕЗПРИКОСЛОВНО ТРЯБВА, да е не 640лв., а 1 200 лева ЗАЩОТО СМЕ СИ ГИ ИЗРАБОТИЛИ!РЕФОРМАТА ДА, НО ЕВРОПЕЙСКА, ДЕМОКРАТИЧНА:1. Данък печалба ТРЯБВА да се удържа при източника - ТУК В БЪЛГАРИЯ... (за миналата година печалбите са около 35 милиарда, а от тях са инвестирани САМО 1,2 МИЛИАРДА)!!!- За инвестираната и част в България данъка ТРЯБВА, да се намали на 5%...!- За неинвестираната, данъка ТРЯБВА да е 37.5% (в Германия е 35%), колкото са удръжките на работещите граждани, данък дивидент у нас е само 5%..., и искат да го намалят на 1%, а би трябвало да е колкото на нормалните хора 10%...!ТАКА ЩЕ ИМАШ ЕЖЕГОДНО ПО 15-20 МИЛИАРДА ИНВЕСТИЦИИ!!!2. Премахване ТАВАНИТЕ за пенсионни, здравни и други осигуровки и удържането им от всички доходи от ТРУД, СОБСТВЕНОСТ И СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ Тавана на осигуряване, ако се вдигне само от 2 000 на 2 700 лева прихода в социалните системи ще е 120 милиона...ТАКА В СОЦИАЛНИТЕ СИСТЕМИ ЩЕ ИМАШ ТРИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ ПАРИ3. СУМИРАНИ, СОЦИАЛНИТЕ ПОМОЩИ, ЗА ЕДНО ЛИЦЕ, да са под размера на минималната пенсия от 136лв, която е ДОХОД ОТ ЧЕСТЕН ТРУД!ТАКА ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ПРОФЕСИЯТА СОЦИАЛНО СЛАБ!!!4. Всички ЗАПЛАТИ и плащания над 500 лева, да се правят САМО ПО БАНКОВ ПЪТ, ИНАЧЕ ЗАТВОР!Така ще изчезне СИВАТА ИКОНОМИКА!!! БОКО АКО НЕ ГО НАПРАВИШ ТРЪГВАЙ ВЕДНАГА ЗА СЕЛО ДА САДИШ КАРТОФИ!!!

442

rumen221

преди 12 години

449-ти,- Допълвам те - От 1948 година ни управляват комунистите и властта им се пази и днес от Държавна сигурност... Ако не си разбрал ФИНАНСОВ "ГРЪБ" НА БОКО Е ЦВЕТЕЛИНА, КОЯТО БОКО НЕ Е ПИПАЛ С ПРЪСТ, ЗАЩОТО Е ЩЕРКА НА ГЕНЕРАЛ ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ...- КАКВА ДЕМОКРАЦИЯ - КАКВИ ПАТ ЛЕВА...- ДИКТАТУРАТА НА "ПРОЛЕТАРИАТА" ПРОДЪЛЖАВА ДО ДЕН ДНЕШЕН...

441

asd

преди 12 години

К'во само ревете, на това положение сме защото сме скапан народ. Никой няма да ни оправи, нас и германско правителство да ни назначът пак няма да се оправим. Ние сме завистливи, малодушни, мързеливи хитреци на дребно. Ако един се опита да просперира, веднага другите започват да го задушават, да осуетяват начинанията му. Нали се смениха поне 5 партиди различни депутати и министри. Все същата, който и да дойде само краде и разпродава държавата. Това е и други да дойдат нищо няма да се промени.