216

Анонимен

преди 12 години

219 - ти, отговорът е ясен - щот СМЕ *** затва гласуваме за тях

215

МладЕж

преди 12 години

Само Валерия Велева може да забърка подобна пошла чорба! Няма по-нагаждащо се, по-неискрено и по-недостойно същество от нея! Не казва нищо,а говори много - типична лицемерка и ласкателка, не и стиска за нищо, само се мазни!

214

свидетел

преди 12 години

Още от годините в Худ.Академия беше известно, че Ръжди Вершидов не бе голям интелектуал, та и сега ,с тези изказвания, подчертава безкултурието си. Нищо повече от една ПроЗтотия на проЗтия министър на културата. Но, така е , когато мафиото-политико-далавераджииски качества , се пробутват за култура. Кво повече да очакваме от този, той и президент да е, неможе да се надскочи. По интересното е : защо гласуваме за тия ***!

213

смях в залата

преди 12 години

Изобщо не се учудвам, че БеСеПедерасите са възмутени от това изказване :))) Все пак за тях става дума :)))

212

Швейк

преди 12 години

*** много му станаха прошките на тоя брадат пръч. да си събира партакешите и барабар с другите министри на село или в гората да си бъркат по дупките на сянка и да не ги гледат хората. пръдлив ***...

211

Анонимен

преди 12 години

Че кой ги харесва. Най-продажните душици на света са гейовете. Ми те помежду си не се харесват, пък трябвало нормалните да ги харесват. Ала бала и циркаджийски номера. Гея си е гей - не е човек.

210

Анонимен

преди 12 години

Най-неприятното при министрите е съчетанието на позьорство, дебелаштина и тщеславие !

209

Анонимен

преди 12 години

И аз съм от турски произход като Рашидов и не смятам, че обществото ни трябва да се разделя но никой не е длъжен да харесва едни или други.Разбира се един Министър трябва да е внимателен в изказванията си но Рашидов не може да бъде обвиняван за мисли споделени преди 12 години.Всеки гражданин има право на мнение.И аз не обичам хомосексуалистите но какво от това. Задниците са си техни да ги ползват както искат :)

208

до 194 ЩОТО ТАКА

преди 12 години

Геймания е най-п...лската страна в света в момента. Сега - външен министър и кмет на Берлин - гей - следващата година - и канцлер-гей.Това е толкова корумпирана страна от тесногръди и нахални политици, че нема накъде повече. Сринаха еврото, за да продават колоте си на Гърция - заяото са ги предлагали почти без пари на кредит.Сега България е залята с бира по 50 ст. 0.5 л. - сигурно произведена от ония кълнове с бактериите. Като се срине нашето производство, ще пием техния *** на 2 евро л.

207

Анонимен

преди 12 години

Значи сега ги харесва вече...

206

Анонимен

преди 12 години

като представител на малцинството - на властимащите по всяко време

205

ринго

преди 12 години

браво бе пич най точното определение на гъзошибниците което съм чел дори им запазва достойнството не трябва да се извиняваш а да си горд с изказването си.Освен ако не си врътнал някой *** през тези години и да ти се е харесало ...сиреч както казва Боце да си станал ***.

204

Месия- универсален

преди 12 години

Вярвайте в ЛЮБОВТА! Тя е красива, често своеобразна и винаги възможна! Човек, който се ограничава в отношението си към света, бива осакатен и не може да разбере пълнотата на любовта-БОГ!

203

2012

преди 12 години

Шайка хомофоби! 2012: Борисов - писател, поет и космонавт на годината, Рашидов - нобелова награда за Защита на човешките права! ГЕРБ, ти си надежда, с теб е наш та вяра!

202

А-я

преди 12 години

Господин Рашидов, да разбирам ли, че след 12 години в качеството си на министър вече харесвате гейовета? :)

201

Ostavka za Rashidov

преди 12 години

Ne razbrah kak factat, che e kazano predi 12 godini opravdava Rashidov. Tozi chovek, ako beshe ostanal skulptor shteshe da ima uvajenieto na mnogo hora. Stana ministur, za da razberem kolko bil vsushtnost glupav.

200

М21

преди 12 години

Никой в Бг не дискривминира гейовете!Това е заявявано многократно не от мен хетеросексуалния, а от найвидните представители на тези хора Евгени Минчев, Азис, Мариус Куркински и др!Впрочем тези хора никога няма да ги видите на Гейпарад или в студио да "защитават" гейовете!Целият шум за "дискриминация" на гейовете се вдига от хора, неспособни да се препитават от друго и приели да работят "защитници на чов. права"!За тях е жизнено важна да доказват "дискриминация" , за да папат!!

199

курбалаев

преди 12 години

Олио да ги попари всичките......гейове!

198

Шттттт!

преди 12 години

Г-н Рашидов дебела пура пуши... :) ***, ***... :)

197

ххх

преди 12 години

Двама евреи си говорят:-Знаеш ли,че Моше е станал ***?-Стига,бе!Взема пари на заем и не ги връща?-Ти пък!!!Станал е *** в добрия смисъл на думата!!!