35

Анонимен

преди 12 години

"Изпълнителният директор на MTG Ханс-Холгер Албрехт пояснява в съобщение на сайта на групата, че отчисленията са предимно непарични средства и преди всичко отразяват средата в България в момента."Още един як шамар за мутрата и бандата му. Никой вече не вярва на брътвежите на тиквата. Хората с парите бягат от държавата на мутрите. За съжаление сметката я плащат обикновените българи.

34

Анонимен

преди 12 години

Нямам никакви проблеми нито с Ентиви,нито с битиви.Просто отдавна не ги гледам.Давам им 10 секунди в началото на новините само,и после чаоооо.

33

Анонимен

преди 12 години

най ме е яд че взеха и диемите и постоянно менят имената и канала на мачовете че и взеха и по нова да ги пускат. Хубаво си беше в доброто старо време - знаеш си диема и диема2 и след английското събота и неделя си заспиваш пред някой филм от типа "кой ще избие най-много лоши за 1 мин"

32

Нов Световен Ред

преди 12 години

Незнам какво ще "жертват", ама откакто те станаха собственици на NOVA, телевизията стана като BTV.И двете телевизии промиват мозъците на хората, манипулират ги и обслужват интересите на Господарите на света ...

31

hidko

преди 12 години

Да е брочка, тва е нещо като отрицателна доходност :) ... остатъчна положителна репутация... хахахахахаааа,тез *** утепаха. напрао с кофата в главата!

30

АЗ

преди 12 години

Х фактор беше добро предаване . Сега вече нищо интересно . Безлично ...Изумявам се от програмата на BTV - турски сериали и чалга концерти ....Горкият зрител !

29

Анонимен

преди 12 години

за дългосрочната перспектива - бих вметнал, че дори и да ме заплашват със сила, пак не бих гледал никоя от ефирните ни телевизии в близките 10 години, просто надали ще се състои чак толкова съществена промяна дотогава!!

28

G

преди 12 години

Ами то ония простотии с кутии, всеки ден в най-гледаното време, Иван и Андрей, 20-минутни реклами ...

27

Д

преди 12 години

Едни Господари на Ефира гледах по таз Нова , вече ги гледам на БТВ , голяма грешка да земат тия двама пияндурници Иван и Андрей... абе общо взето надоло отива работата..

26

до 26

преди 12 години

и не само адекватна, ами и с доста по-малко натрапчива реклама, тия от НОВА и БТВ не знам к"во правят, ама като почне реклама и звука на телевизора ми се услилва двойно и страшно ме дразнят с техните реклами и автореклами през 15 минути

25

до Ицо 17

преди 12 години

Не можеш да пишеш бе Ицо!Срамота!!!

24

ALi

преди 12 години

Бнт и Бнт свят напоследък имат доста адекватна програма, дано да се запазят и занапред :) Успех :)

23

Анонимен

преди 12 години

не гледам телевизия от половин година и направо се родих

22

Монархист

преди 12 години

БНТ рулз. Точка по въпроса!

21

Калин

преди 12 години

ТЕЗИ ЯВНО СА СЕ УСЕТИЛИ, ЧЕ КР. ГЕРГОВ И СИЕ . ГИ ПОМПЯТ ЯКО :0 ДС .. МАФИИ ТЕЗ ТРЪГНАЛИ ИНВЕСТИЦИИ ДА ПРАВЯТ .. ХАХА

20

Анонимен

преди 12 години

Абе незнам за вас, ама аз в последно време се улавям, че гледам все повече "БНТ" и "БНТ свят" страшно се кефя на старите филми дето ги дават по "БНТ свят" :))))

19

Анонимен

преди 12 години

na sedvashtite izbori shte glasuvam za Karbovski !!!!!!!

18

Анонимен

преди 12 години

До 6 добавен от: Зрителчо За да имат въздействие рекламите зрителите трябва допълнително да затъпяват.За това са турските сериали , за това новините са като за ***, за това водещите немогат да кажат две думи накръст ако не ги четат на айкю ...настройват си драгите зрители !

17

toni

преди 12 години

Много по добра е от Б осфораТВ ,гледам само Нова,чалгаджийското БТВ отдавна му дръпнах шалтера

16

ИЦО

преди 12 години

От момента на влизането на ониа двамата ГЛИСТА (Иван и Андрей) в нова тв аз си изтрих тази телевизия от телевизора.Да не говоря за оная гнус при Гала как се казваше ГУДЖИ ли просто деня ми се проваляше като се появяваше и расказва какво е гледала сяла нощ в Ютуб...