56

vlady

преди 12 години

Трябва да се направи мащабно залавяне на бездомни кучета с последващо публично изгаряне на клада на жълтите павета в присъствие на представител на БАБХ, екип пожарникари, Фандъкова, представител на МВР и т.н. Кучетата се упояват, доставят се живи до кладата, разтоварват се, обливат се с бензин, посипват се обилно с термитна смес и представителя на МВР запалва кладата. Около кладата се отцепва 4-5м зона за безопасност с ограждения и полицейска охрана.

55

Анонимен

преди 12 години

Дават милиони за кучета.А можеха да се изтребят безплатно-просто всички граждани излизат с един нож и требят наред.Разхищение!

54

анонимен

преди 12 години

И защо моля ви се ще обърнете по-голямо внимание на кучетата в ромските гета?Ами моите неромски деца - какво? Кучета ги яли!Явна дискриминация!

53

ева

преди 12 години

"Борбата" с бездомните кучета е удобен начин за източване на пари. Затова и проблемът никога няма да бъде решен. Обичам животните, но всичко има някакви граници.На много места в централните части на София уличното осветление го няма хич и си е истинско изпитание за нервите да се прибираш по тъмно, а около теб да е пълно с кучета. За заразите, които носят няма да коментираме.

52

До !!!

преди 12 години

До !!! преди да говориш за чуждата интелигентност, първо се научи да пишеш на родния си език, ***. За какво осиновяване говориш, при положение че има 2 работещи приюта, и процедурата за осиновяване на куче е по-сложна от тази за деца ? И кой говори за евтаназия, задължително ? Нека поне да направят достатъчно работещи приюти, вместо само да крадат парите. Или наистина да кастритат кучетата, а не да има такива УЖ кастритани по два-три пъти, които обаче продължават да се плодят.

51

!!!

преди 12 години

***, естествено, че няма пудели на улицата (поне не много), те се осиновяват бързо. Но докато това стане, заплождат някой "***" и ето..... по принцип "***" са микс от породисти... Така че ПРОБЛЕМЪТ Е В НЕАНДЕРТАЛЩИНАТА!Колкото и да требете животинките, тъпанарщината ви няма да намалее, и те ще се въдят отново и отново... затова на Запад ги няма, НЕ ЗАЩОТО ИМА ЕВТАНАЗИЯ, А ЗАЩОТО СТЕ С МАЙМУНСКИ КОЕФИЦИЕНТ НА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ.

50

Анонимен

преди 12 години

първо чипове на кучетяата после и на хората подготвят ни ,радвайте се на (свободата и демокрацията)с която ви сюрпрезират родшилдовци и рокфелеровци и техните марионетки политици и управници в САЩ и ЕС

49

Анонимен

преди 12 години

Получава се страхотна статия ако навсякъде се замени "куче" с "***".

48

Разумен

преди 12 години

Няма ли кой да и обясни на тая *** *** Фандъкова, че в България главния проблем не са натирените домашни кучета, а огромната популация от бездомни ***, които никой не кастрира наистина. Не знам за вас, ама аз още не съм видял нито безпризорен доберман, нито пудел, нито ротвайлер, а само от порода "улична превъзходна". Айде стига се е правила на чукната, ами да свършат нещо наистина безмозъчните гербери

47

абе нали ....

преди 12 години

на бойко министъра му е михайлов от екоравновесие нали ... ???? !!!! нещо да е направил едно време ???? В условията на криза такава пара смъкват от ***, че идея си нямате !! премиер кучкар и министър бивш екоравновесие ... те деца не пускат на улицата за да се притесняват .....

46

онбашията

преди 12 години

аз харесвам кучетата и не искам да бъдат изтребвани, точно за това смятам че отглеждането им в градове трябва да бъде забранено. всички тия тъпотии с кастрацията са импотентен онанизъм и очевидно са абсолютно неефективни. ако модата да се гледат кучета продължи, накрая така или иначе ще се стигне до западния модел - изтребване на бездомниет кучета. но може и да се отиде на още по-лошо - пълно изтребване. тъй че който обича кучета по-добре да се замисли...

45

жена над 65

преди 12 години

Я оставете кучетата, ами да видим какво ще правим с ***! Те ни ядат парите за пенсии, детски, инвалидни, пък и за по-високи заплати. А съм убедена, че те не са хора, а ***, даже на по-ниско ниво от кучетата.

44

pantudi

преди 12 години

Политици и *** - гарван гарвану око не вади !

43

хун

преди 12 години

Какво чакате от една община, безлични чиновници на заплатка и работно време. Като видите бездомни кучета им хвърляте хляб напоен с антифриз и проблема се решава.

42

Shopin

преди 12 години

г-жо Фандъкова, они не ни ***, че да ги кастрирате,....они ни хапят!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

41

BG

преди 12 години

Tezi merki trqbva da se predpriemat otnosno ***,a ottam 6te se samorazre6i i problemut s bezdomnite ku4eta!A su6to i mnogo drugi problemi!

40

Бойко Борисов

преди 12 години

-Сърдете се на предишните.. Съжалявам!кои са предишните? - *** ти нали беше кмет бе, кучкарю...

39

.

преди 12 години

Хубаво е да се налагат строги санкции и на притежателите на песове , техните кучета са дори по-опасни от уличните , които принципно в по-голямата си част са страхливи , днес на излизане от нас се засили един пес да ме хапе наведох се за камък не се стрестна , застанах удобно така , че да го изритам и изникна някаква и си го прибра , вика спокойно-спокойно , ама не на мене а на песа , дори не се извини , и това при полжение , че с нищо не съм го предизвикал , просто излезнах от нас.

38

аз

преди 12 години

София е ***. Софиянец съм. Бургас наистина прави много добро впечатление.. направо 'не се излагаме пред чужденците' на фестовете там. До голяма степен не разпознах този град, не му отиваше да се намира в България.

37

аз

преди 12 години

Евтаназия. Елементарно. Да *** от глад зимата едва ли е 'хуманно' както са криворазбрали Българските ***.