59

xj

преди 12 години

НЕ МОЖЕ да ползваш градски транспорт и за една спирка билетчето ти да струва 1лв. и цената да е същата за 15 спирки, пак 1лв.ЕТО - ТОВА Е ПРОБЛЕМЪТ! Ама простите милиционери и тъпата Фандъкова (тя е събрателен образ на цялата администрация, защото е кмет), както и всички за последните 20 год. общински съвети и администрация не знаят какво да направят.ПРОСТИ хора ей...после гласувате за тях, а се оплаквате!

58

Сиганин

преди 12 години

Някой виждал ли е *** да си купува или перфорира билет в градския транспорт. А *** в учебен автомобил?

57

vlady

преди 12 години

Също билетите и картите следва да са по-изгодни примерно 70ст - 30 минути с неограничени прекачвания, 1лв - 90 минути с неограничени прекачвания, 3лв - 24 часа неограничено пътуване, 5лв - 72 часа неограничено пътуване, 8лв - 7 дни неограничено пътуване 30лв - месечна карта за цялата мрежа, 75лв - карта за цялата мрежа 3 месеца, 120лв - карта за цялата мрежа 6 месеца, 180 лв - карта за цялата мрежа за 12 месеца пенсионери ученици и студенти наполовина.

56

vlady

преди 12 години

се избият разходите за заплати и осигуровки дори и при минимум гратисчии да не говорим, че пак са нужни приблизително същия брой контрольори както при самотаксуване за да се избегне прибиране на пари в джоба от кондукторите. Редно е глобата да е поне 30лв на място с поне двойно увеличение при по-късно плащане, контрольорите да ходят с общинска полиция и да има работещ механизъм за събиране на съставените актове

55

nzim

преди 12 години

За 20 лв си зареждам картата за месец и не ме вълнува колко е глобата. Това с проверките е голяма порнография - миналия път контролата едва ли не със сила изкара един беден (буквално) човечец, а пък 4 кифли само с мрънкане се разминаха.

54

ETNA

преди 12 години

Тия пък, какво са смотани! Нали не си мислят наистина, че *** ще си плащат глобите??

53

Анонимен

преди 12 години

с чий пари е изграден градския транспорт,от чий пари се плащат поддръжка гориво и заплати,от нас данъкоплатците и за да се качиш на твоя транспорт пак трябва да плащаш къде е логиката

52

автобус

преди 12 години

То хубаво ще вдигат глобата, ама да вземат да създадат и малко по-нормални условия за пътуване в градския транспорт. Автобусите да са по начесто и шофьорите задължително да продават билети. Да се избегне блъскането в автобусите и всеки да може да се снабди с билет от шофьора. Защото често конторльорите точно на това разчитат, на блъсканицата и на невъзможността да си купиш билет...

51

анонимен

преди 12 години

до 47четири автобуса ? че то и в другите големи градове се сменят минимум по 3 . и какво от това ? или си купуваш карта, или си плащаш като поп на контролата. и никъде, ама никъде в останалите градове няма намаления за пенсионери и ученици.след като нямат намаление, броя на возещите се от скука пенсии рязко намаля. така има повече места в автобусите. а малките ученици просто учат в същия квартал, където и живеят. те не ползват автобуси или го правят много рядко. стига сте давали привилеги

50

КОНКРЕТНО

преди 12 години

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДА КОНКРЕТИЗИРА , ЧЕ НОВИТЕ ГЛОБИ СЕ ОТНАСЯТ САМО ЗА БЪГАРИ , НО НЕ И ЗА РОМИ И ***. КОНТРОЛЬОРИТЕ КАТО ВИДЯТ ЖИВ ЦИГАННИ В РЕЙСА ГО ЗАОБИКАЛЯТ. КАТО ВИДЯТ ОБАЧЕ БЪЛГАРКА СА ГОТОВИ ДА Я РАЗФАСОВАТ И ОЧЕРНЯТ. ДОКОГА ЩЕ ВОЗИМ И ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИТЕ И КОСУМАТИВИТЕ -ТОК ВОДА И Т.Н. НА ЧЕРНИТЕ *** НАРИЧАЩИ СЕ РОМИ . ДОКОГА ЩЕ БЪДЕМ РОБИ НА ТАЯ *** ***. САМОКОВСКАТА ДАСКАЛИЦА ДА НЕ СЕ КИПРИ КАТО СЕЛСКА ДАСКАЛИЦА МИ ДА НАПРАВИ НЕЩО ОТ КОЕТО ДА ИМА ЕФЕКТ. ДА СПРЕ С ЛЕНТИТЕ

49

До №2

преди 12 години

Кондукторът е най-простото и ефективно решение, но когато едно нещо е просто то е евтино и следователно няма далавера. А като няма далавера как се избиват разходи за избори?

48

ентъртейнър

преди 12 години

Друго предложение може да бъде пространството в рейсовете да се направи синя зона и всеки, който е хванат без билетче да бъде закарван до паркинги и гаражи, където да бъде освобождаван срещу 60 лв.Винаги в историята при безсилие и простота хората с власт са си мислили, че могат да наложат насила нещата със санкции, обикновено диспропорционални. И винаги краят на историята не е приятен... все повече ще гледам псуване и закани в рейсовете и други грозотии.

47

Анонимен

преди 12 години

По принцип в Софето сигурно също трябва да е с контрольори във всеки автобус, но има някои пречки.1. Има много превозни средства.2. за да отидеш на работа сменяш по 4 превозни средства (и 4 на връщане). А с тази заплата кой може да плаща билети? Затова и държавата (както винаги) прави половинчати неща.Тъй катообаче пътуването гратис не е вариант по добре е да се свали цената на картите за 1 мес. Друг вариант е като в чужбина влизайки само от първата врата шофьора гледа дали пускаш билета пред него в специално устройство което всмуква билета.А се слиза само от задната врата.

46

ентъртейнър

преди 12 години

Гениално - глобата ще струва 20 пъти билетчето. Напълно заслужено от Софиянеца. Върнахме се в средата на деведесетте когато хората нямат пари за билетчета. Какви циркове съм наблюдавал, тъжни циркове. И решението на безпаричието и 30 годишните рейсове и 20 годишните "нови" влакове на метрото е... глоба. Гениално. Ако и това не проработи предлагам да се приеме смърт чрез замеряне с камъни. Прости хора избират прости хора да ги управляват и всичко се размива в хорска простотия.

45

Наблюдател

преди 12 години

Голям праз като я правят 20 лв глобата. И 200 лв да я направят, като се разсейват контрольорите пред *** без билети полза никаква. Поредната имитация на дейност. Това обаче е идеален начин да насаждаш етническа омраза!

44

Деан

преди 12 години

Преди време и на мен ми направиха подобен номер и вместо да го пребия, пуснах оплакване и се отнесоха от компанията много коректно. Имаше дори наказание за тоя контрольор. Не оставяйте да се отнасят така с вас.

43

anonimen

преди 12 години

dran-dran- DOKOGA TOIA OV4EDU6EN NAROD 6TE TARPI TIA NEKADARNITSI,LUMPENI DA SI PRAVIAT KAKVOTO ISKAT S NARODA - I 1 VB. VI E MNOGO ZA BILET - NAI-MNOGO 0.50 ST. REISOVETE NEUTOPLENI 5TE SE RAZPADNAT,TRAMVAI ,TROLEI NA KOE OTGORE E 1LV. BILET-ZATOVA ,4E NARODA E ZASPAL I NE SE E SABUDIL - TRIABVA VSI4KI BEZRABOTNI S NISKI DOXODI DA SE DVIJAT PO VSI4KI LINII - GRATIS - KATO TSIGANITE TE NE PLASTAT NI6TO I 06TE NE6TO STANE6 LI NA 60 GOD. TRIABVA DA PATUVA6 S PENSIONERSKA KARTA ,A NE NA 67G., KAKT

42

До 6

преди 12 години

Автобус е самото превозно средство, а реис е маршрута и спирките по които минава. Тоес автобуса извършва рейс.

41

Българин

преди 12 години

31 - ами точно защото всички траят !!! Я ако 50 души скочат, да видим тримата *** и двете контроли толкова ли ще са отворени !!!Апропо - преди време в автобус 83 една *** гратисчийка точно двама *** я изхвърлиха с шутове от задната врата... защото те си бяха дупчили билети, а ***-гратисчийка нещо взе да се зъби на контрольорката !!!

40

Анонимен

преди 12 години

И 100лв да направят глобата, не започнат ли да глобяват *** гратисчии, нищо не правят.