161

Pehota

преди 12 години

Кой ще следи за изпълнението на тези наредби?Ще сложат общински служители с детектори за чипове във всеки парк?

160

Франки

преди 12 години

Предвид факта, че всеки ден срещам десетки бездомни *** на глутници, няма да сложа чип на домашното ми куче. Това е моят протест срещу тази кошмарна и *** държава.

159

Анонимен

преди 12 години

Болните мозъци искат чипове по кучетата. По-добре си сложете на вас по един.

158

Анонимен

преди 12 години

153,според тебе, хората *** по средата на парка? Пхахахахахаха...

157

Анонимен

преди 12 години

Никога няма да сложа чип на кучето си - първо прословутия регистър не работи, така че даже и то да се изгуби, няма как да се намери чрез чипа и второ - чиповете причиняват рак.Пълна простотия е това, г-жа Фандъкова се опитва да замаже очите на хората, че решава някакви проблеми с кучетата! 430 назначени инспектори на някаква измислена служба, от която няма смисъл (поне за момента)!

156

Cermit

преди 12 години

Искам чипове на депутатите, да ги знаем къде ходят, и микрофони да ги слушаме какво заговарят... Искам контрол върху всички животни, не селективно!!!

155

ан

преди 12 години

А НА СТАДОТО КОГА ЩЕ СЛАГАМЕ ЧИПЧЕТА ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ? НЕЕ ЛИ ВРЕМЕ НА ВСЯКА ЕДНА ОЧИЦА ДА СЕ СЛОЖИ ПО ЕДНО ЧИПЧЕ? И ДРУЖНО ДА СЕ ВОДЯТ НА ПАША НА ИЗБОРИ НА Е.АНЕ НА СТРИЖЕНЕ НА ДОЕНЕ. КАКТО ВЪРВЯТ НЕЩАТА И ТОВА ЩЕ СТАНЕ. ТОВА Е.АНО СТАДО КАКТО И ДА МУ ГО Н.БУТАТ ВСЕ СИ ТРАЕ. САМО ГЛЕДА КАТО БИК У ПИ.КА И БЛЕЕ. ТАКИВА СА ПОЛОВИНАТА ОТ МУТРЕСТАНСКИТЕ ОВЦИ. ЕДНИТЕ СА ГЕРБЕРАСТИ А ДРУГИТЕ КОМУНДЕРАСТИ. ОСТАНАЛИТЕ СМЕ ПОТЪРПЕВШИТЕ ОТ МАЛОУМИТО И ОЛИГОФРЕНИЯТА НА ГОРНИТЕ ДВА ВИДА ОВЦИ.

154

до 149

преди 12 години

....и с каишки!

153

следва...!

преди 12 години

А скоро ,...чип и за хората в Бг ,и ....извън Бг ...!

152

Дааа

преди 12 години

Прелюдия към чипа.Днеска на кучетата,утре на нас.

151

селяндурина

преди 12 години

до 141"Чип трябва да се слага основно за да може селяндурина-***,който изхвърли модното си куче след шест месеца да бъде намерен и ...."А за градския простачор това ще важи ли?

150

Фандъкова

преди 12 години

От първи февруари 2012 година Всички граждани на София се задължават заедно с храната при всяко ядене да поглъщат чип с уникален цифров номер. Столична Голяма Община предприема кампания за идентифициране и предотвратяване на практиката да се ходи по голяма нужда на нерегламентирани места в София. Глоба при нарушение - 500 лева.

149

до 150

преди 12 години

Нищо им няма на тези кучета(питбулите). От всички кучешки ухапвания на хора питбулите са на последните места в класацията. Най-много хапят ротвайлерите. И всяко куче може да се научи да хапе, това зависи от стопанина.

148

Българин

преди 12 години

...а каква е глобата за гнусния ***, препускащ из улиците София с незаконна каруца, теглена от никъде нерегистриран кон, ръсещ вонящи купчинки наред ?!? А когато каруцата нарушава правилата за движение или когато *** даде коня на 10-годишното си ***, да обикаля по кофите? Или такси, данъци, глоби, простотии има само за хората ?!? А, фъндъкова, *** *** *** ?!? А от глутниците улични *** кога ще ни оттървеш? Те като осират градинките, кой плаща глобите, мръсницо ?!?

147

смешници

преди 12 години

Мога да им се изсмея и изплюя в лицето на общинарите.Никакви чипове няма да видят.

146

до 152

преди 12 години

И вие търпите това?! Боже!!! Ми как познават, че *** е от любимец.. или, викаш, изследват наред..а вие, бедните данъкоплатци, плащате..

145

Анонимен

преди 12 години

146,Във Великобритания домашните любимци имат "чипчета" и се записват в специална база данни, вкл за ДНК. Като видят *** на улицата, го изследват, виждат на кое куче е и стопанина яде такова дърво, че свят му се вие. За селскостопанските животни да не говорим.

144

Anonimna

преди 12 години

Abe tapanari re6ix da sam izpalnitelna i korektna i zavedox pydela si da mi postaviat 4ip i poly4i takava alergi4na reak4ia i izpadna v 6ok dobre,4e veterinarnata lekarka mi e priatelka i go varna ot onzi sviat zaradi tapite naredbi ste6e da mi ymre ky4eto,a e vazrastno pove4e za 4ipove ne mi govorete,a da vidim kaka ste me globite obstinski kele6i

143

До 143

преди 12 години

Онзи ден аз също попазднах навръщане от магазина на питбул чийто стопанин беше баси *** нямаше наморник кучето и като ме гледаше злобно си знам ,че нещо им има на тия кучета.. вече много зачестиха случайте дядки някви и бабички да разхождат този вид порода въпреки ,че кучетата са доста силни и могат да се изтърват от кайшката и тогава ставаааааа аужас!!!

142

Чочи

преди 12 години

Аман от тъпотии, да сложат чипове на депутатите......