128

Анонимен

преди 12 години

Златин Тръпков, Георги Димитров и Андрей Караславовгрубо погазихаВиенска конвенция за дипломатическите отношения

127

Анонимен

преди 12 години

Пазят си топлите местенца и хич не им пука за България. Вече една години тези *** срамят и петнят името на родината. ПОЗОР!

126

незабравко

преди 12 години

А бре другари не се ли сещате че този дето гони дипломатите е от тяхната дружина.Ние сме единствената държава в източния блок в която победиха комунистическите ЧЕНГЕТА.

125

Анонимен

преди 12 години

дипломати-доносници-големи-***

124

Анонимен

преди 12 години

Посланниците може да се командироват от Президента, но трудовия им договор е с външно министерство. Така че външния министър можеше просто да им прекрати трудовите догвори според кодекса на труда с необходимото предизвестите и да ги пращат да карат патките на паша! Но явно решиха да разиграят театър сълза и смях. Агенти на ДС, които са се клели в конституцията от 1971ва година ( Че СССР е техния господар, а БКП е неговия пророк)- нямат място на държавна служба!

123

Анонимен

преди 12 години

Някои другари от ГЕРБ не могат да разберат, че дипломатическите длъжности не са изборни. Също така не разбират, че дипломацията, за разлика от политиката, е професия, за която се изисква съответното образование. В заключение ще кажа, че дипломатическите мисии и представителства са официалните ядра на външното разузнаване. Така е в цял свят. Факт! Посланик в Холандия: доносник!?... А кандидат от ГЕРБ за кмет на Злокучане, с "картонче" в ДС: агент!?...Нещо като "***" и "гей"... според ГЕРБ.

122

до 128

преди 12 години

Напротив, ВИЕ ще трябва да го приживеете, другари ***. Щото гледам, че много ви боли и много навътре го взимате. Аз се радвам, че гнусните доносници и нареждачи от ДС ги изхвърлят, ама виждам, че вие ги оплаквате и скърцате със зъби, така че точно вие ще трябва да го приживеете това, не ние :))) Ние останалите банкет вдигаме като гледаме как ГЕРБ ви мори и ви гони от всички постове, които сте завзели от 60 години насам. И точно вие другари сте тотални некадърници и нареждачи, не някой друг

121

vevei

преди 12 години

Маряза ***, но тъпотията винаги се наказва... По-добре дипломати от кариерата с картончета отколкото Калинки с *** събрани от къра... Е, няма как,... ще трябва да го приживеете... Има си закони и те трябва да се спазват...

120

да закрием Външно!

преди 12 години

Е това е най-малоумната герберска промяна в законите!Аз съм за лустрацията, но това е единственият сектор, където тя е абсолютно изключена.Ясно е, че всичките ни опитни дипломати са завършили в Москва и са били агенти...само че каква е работата на посланника, ако не да бъде агент? Америкаснкия посланник в БГ да не би да не е агент? Чели ли сте Уикилийкс?А сега ще назначат синовете и дъщерите на новоизлюпени селски мутри, да си клатят краката на топла службица с висока заплата кеф на наш гръб

119

DO 120

преди 12 години

TOCHNO TAKA!BEZ LUSTRATSIA NIKOGA NIAMA DA IMA PROMIANA!

118

Анонимен

преди 12 години

Вместо да се сработят, те се сборичкаха!

117

Анонимен

преди 12 години

Съда е виновен за малоумията гербави.Факт.

116

Анонимен

преди 12 години

Eххххххххх,ама как обичали комуно-социалистите да живеят на Запад,а проповядваха ДРУГИ идеи с/у същия Запад....Нали е прогнил,загнил и тем подобни...Не ви е срам гнусни ДС-ари...!

115

Има лесно

преди 12 години

Да им дадат една стая в мазето на министерството пълна с папки и да ги наказват всеки месец ,че не се справят....ще съжаляват копилитата :)

114

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ нямат нищо общо с ДС ! Освен това че са нейн проект ...)))

113

Анонимен

преди 12 години

ПРОМЕНИ В КОНСТИТУЦИЯТА!!!!!! ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ЛУСТРАЦИЯ!!! БЕЗ ЛУСТРАЦИЯ - НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ!!!!!!!!!!

112

ДДС

преди 12 години

НА гоце мъртвеца чалъмите краи нямат. Новият президент ще ги изрине всички , ще се напълнят форумите със шумкари и престъпници ревящи по цял ден като Карпатски мечки , то не че ще променят нещо ама да им олекне поне ,като си изсерат простотията и безсилието . Аста ла виста влечуги

111

NIE OT BSP

преди 12 години

TO DO TUK DOBRE MA KAT SI IDE GOCE ----6TE NI NARITAT ROZAVITE DUPETA

110

tuzarya

преди 12 години

егати простотията! егати държавата! престъпници - комунисти осъдиха министър анти-комунист. и това само защото министърчето не си свърши работата! ха ха ха! изкараха агентите-комунисти от Държавна сигурност най репресираните!

109

Анонимен

преди 12 години

Бравооо на министърчето От както го назначи свет Бойко ,не съм чул нещо да е свършил ,освен ,че се взе с някаква мома .Само такива г намира Бойко / да се свети името Му и маркуча Му и пагоните Му / *** да вземе да намери хора с мозък ,или в ГРОБ такива не виреят .