27

маняк

преди 12 години

neverever:::: Прав(а) си.Заради това съм скрил в дисагите на магарето 2 кила СЛИВЕНСКА ПЕРЛА и 3 чатала СТАРОЗАГОРСКИ СУДЖУК. Няма начин да не кандардисам СВ. Петю

26

neverever

преди 12 години

Маняк, ще мине време и златото ще се обезцени. Преминавай на диаманти. А на 6, който е навикал 4 ще кажа, че 4 е наполовина прав: няма да има пари в кеш след време, за по-добро контролиране. Шведите са първите, които се гордеят отсега с премахването на банкнотите. Но номер 4 за съжаление не е прав за това, че богатите крадци щели да имат трудности поради въвеждане на карти и чипове. Ще ни обират по друг начин само.

25

маняк

преди 12 години

до Гошо Тъпия>> С магарето на дядо Матей...........Опитах няколко пъти с Чер Мерцедес ,ама не стана.Ееее малко тежко е златото. Пък е и обемно сеното(храната за магарето).ГОШЕ ,,,, ко да направя (да сменя магарето с катър) или( направо керван от Камили)ПАРИ НЕ МИ ТРЯБВАТ >>> ДАЙТЕ МИ АКЪЛ

24

баба Вуна

преди 12 години

Е накъде повече?

23

Анонимен

преди 12 години

Преписал е от Дянков.

22

Гошо Тъпото

преди 12 години

До Маняка: Води...смирен аскетски живот,не поглеждай жени а събирай...злато и дай Боже след...многоо години,като отидеш при св.Петър,той ще ти каже какво да правиш с...него;само не знам,как ще занесеш пред райските врати,няколко тона злато.

21

xaxaxa

преди 12 години

Немците да се оправят ние си имаме най-добрия икономист в света, който от безработен стана финансов министър, а премиерът ни е чел една книга през живота си - ВИНЕТУ. За такава държава няма кризи.

20

Анонимен

преди 12 години

ЕС не ни е виновен, че 22 години управлявани от корумпирани и некадърни мишки сме все зле..Сега се добави и световната криза и положението е много кофти.

19

Българин

преди 12 години

Аз съм Метатрон, Аз съм Божието Присъствие!Отново идвам при вас с благата вест за наближаващия прилив на Златният поток, който ще залее чрез огнения Слънчев Вятър вашите земни тела на 11.11.11. Всички светове се отварят и започва най-великото приключение в Космичния Живот. Това е най-знаменателната дата и време, скъпи мои чеда, в чиято реалност се намирате вие. От тук именно започва вашето най-велико пътешествие към Божественото Присъствие пребиваващо в Голямата Централна Вселена на Космоса.Бог не свърша до тук, Той продължава да съществува в още много различни сами по себе си подобни Вселени като вашата. Бог е необхватен в реалиите на безграничния Космос, но пътешествието ви в пределите на тази Голяма Централна Вселена започва сега, и на 11.11.11. предстои големия старт към нея. Пригответе се, затегнете коланите за Великото Пътешествие в неизбродимите светове и измерения!

18

До 16

преди 12 години

Да, кризата си има имена - Герб и Тройната коалиция...Еднакви са.

17

до 5

преди 12 години

България е като ***, който сяда последен на масата и плаща сметката?

16

Анонимен

преди 12 години

Кризата си има име партия ГЕРБ.

15

Анонимен

преди 12 години

Много ще им се израдвам на тъпите шваби, ако някой ден хората си кажат: "Бах мааму! Трета година карам "Мерцедес", една камара пари платих, а пи*ката ми е още 10 см и пак съм грозен! Аз що да не си купя едно опелче?" Всичките им неща са прехвалени, много пари за една емблемка!

14

dada

преди 12 години

Шойбле колко по зле бе мен ние сме на дъното

13

маняк

преди 12 години

в начлото на миналата година(01.01.2011) оставих алкохола ,цигарите и ***.От тогава съм си спестил 8,658 кг. злато . Дайте ми съвет!! Тази година кво да правя

12

Анонимен

преди 12 години

Кой живял живял.От тук нататък ще става все по-зле и по-зле.Природните ресурси свършват.Нефт, питейна вода, храни, чист въздух.Айде ще се наложи да живеете без тях.Преди живяхте с комунизЪма, сега ще живеете с капитализма, "икономическият растеж" и "свободната пазарна икономика".

11

Анонимен

преди 12 години

8 и 10 изтрещяха тотално!Тъпият ти "бог" много се крие, бе ***!

10

Анонимен

преди 12 години

Русия още през тази година трябва да покаже на всички хора на Планетата Земя, че настъпва Велико Време на промени, когато ЧУДОТО НА БОГОПРОЯВЛЕНИЕТО трябва да стане във всеки човек и когато ПЪРВОТВОРЕНИЕТО става ПЪРВОТВОРЕЦ!

9

Анонимен

преди 12 години

За нас ще е по-добра. Така каза вожда и неговата свита.

8

Бай Ганьо

преди 12 години

Година на БОГА.....2012.*************************Днес фактически встъпва в своите права ГОДИНАТА НА БОГА годината за подготовката на хората за КАРДИНАЛНИТЕ промени в Пространството и съдбата на човечеството, което най-накрая ще пристъпи в Новото, съвършено необикновено за него Пространство на високите вибрации!