29

предложение:

преди 12 години

Да изпратим всички български *** в Магаданска област!

28

Анонимен

преди 12 години

Не са човеци тези да живеят при такива условия.То си е въпрос на личен избор.Аз лично никога не бих живял там,и пари да ми даваха за това.

27

Янко

преди 12 години

Понеже гледам спорите за колите, докато бях там имах едно Поло GTi и не съм имал никакви проблеми

26

Петьо-Евреи

преди 12 години

до 26. защото в якутия няма пари на TOYOTA

25

Анонимен

преди 12 години

Ами то там ако не пиеш,ще умреш,кръвта ще ти замръзне във вените при тези температури,даже не искам и да си я представям,-51...!

24

Янко

преди 12 години

до 25Е то пиеш пиеш... ама как ти се струва за 10 човека на смяна 12-13 бутилки по литър твърд алкохол??? Тия не са хора бе, разбираш ли? Той хваща бутилката и се налива, няма чаши брат - порка си от бутилката. И след 1-2 часа вика... не ми се работи повече и не ме интересува, че може да дойде шефа... и накрая на смяната познай колко работа сме свършили и кви пари зимаме... даже и за пиячка не знам как изкарваха :))))

23

до 23

преди 12 години

Ми да си пил и ти бе будала :)))

22

Анонимен

преди 12 години

малиииии -51 градуса

21

Янко

преди 12 години

Преди години работех там. Студеничко си е зимата но се свиква. След това като се прибрах в *** зимата си ходех по тениска и отгоре макс една ризка и нямах проблеми. Иначе в Русия си беше извращение, не се издържа на тяхното пиене в тези райони. И не пият само водка, просто не подбират хич, твърдо да е и направо се уливат и в резултат на това в работата хич ги няма, големи скътавки, тва беше и една от причините да се върна, просто бяхме на норма и заради тъпите местни пиянки ни ебаваха...

20

Анонимен

преди 12 години

И на климат не улучихме,четири сезона...Дрехи за всеки сезон,отопление за зимата,смяна на гуми за колите,приготвяне на зимнина.....Ако живеехме на климат с "зимни температури" +15,все тая щеше да ни е за руският газ,ако ще и реките им да са от него.

19

13

преди 12 години

Не сте били и не знаете какво значи -50 - ако не си с шал на устата, не можеш да дишаш, така се усеща този студ!Зимата продължава 8 месеца, като прибавиш тъмнината от 14 часа до 10 сутринта е просто ужасно за нас, които сме родени при умерен климат!!!

18

Буко баламата

преди 12 години

току що идвам оттам,пинах един студен чай и се поразходих малко.Абе ладно е ,ама чак пък толкова .

17

До 17

преди 12 години

Голям смях...приятен ден и внимавай къде го вадиш....!

16

Петьо-Евреи

преди 12 години

до 13. руските коли в такъв студ не палят пали само TOYOTA проверено на собствен опит

15

старото

преди 12 години

А представяте ли си да се опиташ да плюнеш, или да го извадиш да пикаш зад храста по стар български обичай - край, пиши го мъртвец ! Но има и хубава страна - най - после удървен!

14

Хиха

преди 12 години

За протокола: стените в блоковете са минумум 50 см :), централно парно и газ. -50 си е норма за тези географски ширини, да му мислим ние, ако температурите паднат под -10.

13

vivian

преди 12 години

Имам приятелка, която живя известно време по руските северни ширини и казваше, че действително е много студено, но е поносимо, защото няма вятър. Просто климата е по сух.

12

Анонимен

преди 12 години

Живяла съм там и наистина не се усеща толкова, защото въздухът е сух, но все пак -50 градуса са си голям студ. При тях е евтино отоплението и в сградите можеш да ходиш по къси чорапи, а на вън да е - 40:)

11

Анонимен

преди 12 години

И при този студ някой ще познае ли кои автомобили са способни да се движат. Май само руските. Ааа?

10

jitan

преди 12 години

Аз па си мечтая -11, да заведа тъщата на тия минус 60 градуса па да я видя тогава как ще ми се плези и какво ще остане от дългия и език