128

IND

преди 12 години

Няма за какво друго да са го пребили освен с цел сплашване - явно са искали нещо от него но той не им се е възрал на далаверите. Предишните не ги пребиваха, защото слушкаха и заграбваха без свян.

127

Анонимен

преди 12 години

Как така се случи,как така се навързаха нешата,като по сценарий.Дянков обвинява земеделския министър.Премиерът му размахва пръст за "соеволието".И бившият началник от кабинета на финансовия министър,днешен шеф на държавния фонд земеделие сгащен във входа и ошамарен от маскирани биячи.Да се чудиш и маеш где ще му излезе края.

126

Не ги е срам!

преди 12 години

Та те посягат не само на честния човечец, но и на ***, на ГЕРБ и лично на г-н Борисов! Как може! Та ако Бойко се обиди и не се показва до Нова Година по телевизията? Кокошките ще спрат да снасят, догодина няма да има ни картофи, ни мас...

125

Добро начало

преди 12 години

Вярно, взимал е милиони и си заслужава боя! А Цецо Крадецо кога ще го ступат? А Боко и Плевнята?

124

Анонимен

преди 12 години

взел е парици,а не е свършил работата...за друго не бият...

123

Анонимен

преди 12 години

куку

122

мдаааа

преди 12 години

Герберастската му мутра показва защо е бит.Тия *** трябва да се бият докато напуснат страната или влезнат в затвора.

121

да-да,ама не

преди 12 години

Някои ще кажат че да биеш ГЕРБерасти е геноцид,за мен това е израз на хорската любов към мутро-милиционерската групировка...Бог да пази България.

120

Анонимен

преди 12 години

Ихаааааааа!!! Това е много интересно. Що ли са го били горкичкия. Та той има вид и най-вероятно е съвсем честен човечец....

119

Пиночет

преди 12 години

Това е начина-терминиране поединично на хунтата ГРАБ!!!!

118

Buldi

преди 12 години

МАЙ ИДВА РЕД НА ДЯНКОВ!!! Нали"преди това беше началник на кабинета финансовия министър С.Дянков"!???

117

Долна инсинуация!

преди 12 години

Долна комунистическа инсинуация!Не са го пребили, сам е паднал по стълбите!Всички знаят, че откакто ЦвЦв е министър няма никакви отвличания, убийства, грабежи и побои !

116

Към "българин&q

преди 12 години

Много си зле, "българино".

115

Българин

преди 12 години

Жалко че не са убили гербавата мутра!!!Вижте му мръсната физиономия и всичко ше ви стане ясно!!!

114

Килъра

преди 12 години

Народа няма вече какво да яде по провинцията, нищо чудно скоро да утрепят някой бандит във властта :(

113

Хм......

преди 12 години

Хм........Отново мирише на корупция!Сигурно е взел възнаграждение за да "прокара"проекта и сега,когато същия е отказан,си получава наказанието!Между другото Борисов /при такова стечение на обстоятелства/ще печели,защото ще излязат наяве тези, които могат да спъват реформите по които работи Правителството!Разбира се,ако е вярно това което си мисля!

112

ГЕРБ = корупция

преди 12 години

Нали платените драскачи на ГЕРБ постоянно ни убеждават по форумите, че сега нямало корупция ...Защо са го пребили този тогава ? Вероятно, защото е взел пари и не е свършил работата, за която ги е взел.Има и друг вариант. ГЕРБ разпределят парите от Европа основно между свои хора. Другите кучета ги яли ...На някой от "другите" просто не са му издържали нервите. :)

111

Анонимен

преди 12 години

ДФ Земеделие разплати през декември 275 млн. лева по програмата за селските райони.Явно някой селянин не си е видял милиончето по сметката... и му е хвърлил един бой.Ама то така не се дава на всеки за да поискаш трябва да дадеш!

110

falkone

преди 12 години

грубияни такива

109

до 197

преди 12 години

хахахаха ще ме бият че не искам да взема подкуп ...ами да вземат да ме убият направо , защото само с един бой няма да се размина пък не зная колко мога да нося на бой ...хахахаха