70

Олег

преди 12 години

Пътувал съм доста по чужбина и сега пътувам, но никога до сега не ми се е случвало да си купувам куфар, да не говорим за три куфара. Винаги следя теглото на багажа, защото навсякъде ги мерят и не пускат над определени килограми.

69

Мъка

преди 12 години

Убава женица - сламена вдовица

68

qwer

преди 12 години

"...По думите й от куфарите, с които е бил заловен мъжа й са били премахнати части точно толкова, колкото е била дрогата, така че куфарите да изглеждат празни." Какви толкова части има по тези куфари бе,тая *** крава взима нормалните хора вече за мезе,не можеме изглежда да мислиме според нея.Как така и предоставиха доказателствата да ги разглежда и да ги тегли на кантара,те тези доказателства в затвора ли ги държат или ги пазят в следствието и са и показали от къде са премахнати частите за да натопят трафикантът-съпруг.Абе *** краво като лъжеш защо не вземеш преди това да се консултираш с психолог и да го попиташ:"-Д-ре, дали всички са толкова *** колкото мен ?" Днес.бг.,стига сте вземали интервюта от тая и не занимавайте клиентите си повече с тоя световен шампион по вдигане на куфари с наркотици,изчакайте бразилският съд да се произнесе по делото и тогава запознайте читателите си и дайте думата на тази овца да защити тогава този наркотрафикант.

67

НЕВЯРВАЩ

преди 12 години

Красимира това,че ти му вярваш няма никакво значение.Трябва СЪДИИТЕ-който не са български-ДА МУ ПОВЯРВАТ,ЧЕ НЕ Е УСЕТИЛ ДЕВЕТ кг ДРОГА в куфарите си.Престанете с тая наглост,че ставате банални.Като докажат,че е виновен щи си стои зад решетките колкото го осъдят НЕЗАВИСИМО ТИ КАКВО ВЯРВАШ.

66

от пресата

преди 12 години

Кокаинът който е носил Гълъбин Боевски, е трябвало да бъде разпространен в България.Това разказа в интервю за БНР директорът на ГДБОП главен комисар Станимир Флоров. По оперативни данни на МВР, щангистът е трябвало да получи между 250 000 и 300 000 евро.Боевски е проверен от бразилските власти, тъй като всички българи са поставени в графа "рискови пътници" в латиноамериканската държава.

65

Стига вече!

преди 12 години

Боевски и жена му да си вярват колкото искат, но мен да не ме правят на ***. ДА СИ СЪРБАТ КАШАТА и да не ронят сълзи от ефира. Има по-страдащи хора от тях и заслужаващи внимание,но се справят сами и не ходят като прошляци от телевизия в телевизия.

64

Анонимен

преди 12 години

Айде , айде човек който цял живот се занимава с тежести няма да усети 9 килограма ... ама айде моля ви се ...

63

Анонимен

преди 12 години

Дори да приемем версията му - колко тежи един куфар и как няма да забележиш, че е с цели 9 кг отгоре, когато го купуваш (празен куфар!!!!)

62

Танев

преди 12 години

Кой ми *** в гащите,кават в такива случаи.Да е пакетченце,да му повярваш, а то.. Какво не прави лакомията.Няма пречки за нея!

61

Анонимен

преди 12 години

Абе те и когато го хванаха два пъти с допинг пак такива ги говореше-някой му го беше слагал тайно и без негово знание в храната.Сега пак някой му е напълнил куфарите с дрога без да знае.А иначе може ли от тук пишещите и четящите да кажат на кой му се е случвало да отиде в чужбина и да си смени и трите куфара с нови-на никой.Да ти се скъса един или да му се развали нещо,но да си купиш три нови куфара в чужбина е смешно

60

Анонимен

преди 12 години

има доста изтрещели хора тук ;-)

59

5ър

преди 12 години

Е какво друго да каже , имаме новина ...

58

Гълъбин Боевски

преди 12 години

Братя и сестри българи здравейте.Успях да се уредя отново с таблет от един слабоват усмихнат секс маниак бразилец срещу *** от 35 минути.Моля ВИ да повярвате на жена ми защото тя казва истината.Заклевам се че този път не съм я пребивал защото в затвора няма как.Иначе тук съм добре.Не ме малтретират физически.Сутрин ставам-закуска-*** после тренирам с едни желяза които пригодих за мен.Следва обед-***-сън.После има следобедна *** която правя честно казано с погнуса на един възрастен черен бразилец след което той ме пощипва по бузите и каза че чрез мен се запознал с красотите на България.Следва вечерна пороверка *** на колегата в койката под мен и сън.Моля ви СПАСЕТЕ МЕ като се органзирате пред посолството на Бразилия с ТРАНСПЕРАНТ-ОСВОБОДЕТЕ НЕВИННИЯ БОЕВСКИ-ОЛИМПИЙСКИ ШАМПИОН.Кажете на Бойко Борисов той да оди шествието защото знам че ме обича като спортист и човек.Вярвам в вас.

57

Анонимен

преди 12 години

ЗАЩО НИ ЗАНИМАВАТЕ ПОСТОЯННО С ТОЗИ ГНУСЕН НАРКО ТРАФИКАНТ?За дрога прошка не трябва да има, и добре, че го лепнаха там, а не тук, защото досега "обективните" ни, и "честни" БГ-магистрати да са го оправдали, а дрогата да е вече по децата ни.100 години затвор са му малко....л***йно с л***йното му.

56

Папурчо

преди 12 години

даааа .... затворите са пълни с "НЕВИННИ" хорица !!!

55

Красимира

преди 12 години

Вие сте простаци щом невярвате на човека с чиста душа, морал, олимпийски шампион за които Бойко Борисов не веднъж е казвал ,че се гордее с него.На Бойко дъщеря му е в САЩ и затова му вярва, а вашите деца в БГ и папат от сладката кока.Първите три пакетчета са безплатни защото сме хора с големи сърца.Мъжат ми се запозна с мен като бях още ученичка.В една дискотека ме свали и от тогава често усещам юмруците му по тялото си което е знак за обич и доверие между нас.Гълъбин е зодия Стрелец и ми е казвал, че само негова ще бъда иначе ме чакат Малешевските гробища.Иначе той много пъти е запивал с приятели ,правил е оргии с жени нон стоп.Не смея да гъкна защото има едно дебело желязо- щанга зад вратата в нас с което ако само и малко се усъмни, че флиртувам по интернет започва да троши наред като аз съм първа.Пребиваше сина ми също от любов и го изгони от къщи като аз с тайни партизански явки му нося храна като хляб, сирене и кромид лук.Ние сме нормално усмихнато семейство БГ без психо проблеми и мисля вие като *** народ сте ДЛЪЖНИ ДА НИ ПОВЯРВАТЕ!!!!МОЛЯ ВИ-ИНАЧЕ МЕ ЧАКА ПАК БОИ!

54

....?

преди 12 години

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ,....ИМА И ТАКЪВ.... "бизнес"!Има и съд ...!

53

22 см.

преди 12 години

По думите й, към хората, които имат качества там има респект. А в Бразилия били наясно, че Боевски е световен шампион и че e много известен.ХА-ХА-ХА още първата вечер са му разцепили халката на този нашенски Бразилец от Кнежа ;)) И как няма да му вярва, като тръгне ли си Гълъбинка и безработната която в момента му яде парите ще става продавачка в Мола или на околовръса , 10 свирката, 20 стандарт, 50 отзад..

52

сметка малко

преди 12 години

гълъбин освен че е муле ами дребен играч с 9кг. по-скоро е бил бушонче, сигурно при тая операция са прокарали 90кг. ако щеш, а тия 9кг. са властите да отчетат дейност

51

сметка малко

преди 12 години

вие хубаво издавате присъдите ама сметнете малко вие наистина ли мислите че 9кг са много...това е нищожен товар