25

Анонимен

преди 12 години

Кой турски суджук се прави от свинско бе, необразовани безживотни интернет девственици такива ? Марш обратно в мишата дупка

24

Бай Мезан

преди 12 години

Бе то и киселото мляко ни втълпяваха,че плод на българския гений пък те си го правят в Сърбия,Румъния.Гърция,Турция,Македония от векове...сърбите също правят гроздова и то много добра с билки в нея казва се ..стомаклия.имат и лозова ..итн..как ще защитиме гроздовата можеби само като име иначе като продукт добиван от грозде едвали >>????

23

Анонимен

преди 12 години

Писна ми от скапаните Ви реклами !!!

22

Дражко

преди 12 години

Тия суджуци,луканки и пастърми за които плямпа Найденофф,нямат нишо обшо с тези произведени по истинската рецепта!Тези са фрашкани с химикали, оцветители и сланина!Поне навремето си хапвах истински!Тъй,че ми е през оная работа кой ги произвежда!Е-аз си ги правя сам!Неудобството е че трябва да ги прибирам от терасата!Нищо чудно *** да въведат и данък домашен суджук!

21

Пропадане без край

преди 12 години

Опростачването, чалгаризацията и падението на този народ е толкова голямо, че вече ракията е превърната в национално богатство. :)За огромното болшинство българи именно ракията е най-важното нещо в живота. По цял ден работят като роби, за да дойде вечерта момента на върховно удоволствие, да пият ракия в домашна обстановка с прясно нарязана салата.Чалга, ракия и Бат Бойко по БиТиВи- туА навремето същия този народ имаше други цели и ценности. Какво да се прави ...Въпрос на ценностна система ..

20

Бюлент

преди 12 години

Яденето е турско, а техниката е китайска. Всичко останало е менте.

19

суджук

преди 12 години

Ами то суджукат и ракията са турски думи. Това показва че са прочути с турците. Как тогава суджукат и ракията ще ги регистрираме като български продукти. Не обичаме турците но обичаме турския суджук :)

18

chicago

преди 12 години

До 18 .На Балканите манджите и пиенето е тъй мешено че ще е трудно да доказваш ,от кога ,кой ,къде .Не съм сигурен че можеш да ми докажеш че,айряна и бозата са турски.

17

Анонимен

преди 12 години

Мда после като се окаже, че тия неща се произвеждат къде ли не по света, Божидар Димитров пак ще почне да пелтечи за "*** народ"...

16

до 16

преди 12 години

Всичко което си изброил в поста си е турско. Няма нищо българско в тези продукти. За какъв патент бълнуваш?

15

korleone

преди 12 години

Алооо,Панагюрци, що спите бе,ами панагюрската луканка,която и самата тя не знае къде се произвежда,ами пловдивската анасонлийка,карловската двойно препечена,те какво да не би да имат от нашите страхотни карловски сливи.Горнооряховски суджук,тоя суджук си го ядат само в Горна Оряховица,кой е слушал за него и изведнъж Европа и то не луканка нашият български специалитет,ами суджук.Направо се чувствам обиден и ограбен,я се вземете в ръце!!!

14

chicago

преди 12 години

Кьопоулу и имам баялдъ ,аирян и боза, просто менюто на ресторантите да го вкараме,в Евпропеиския регистър и да го патентоваме.''Сиромах човек, жив дявол".Българска поговорка.

13

воЙна с лаченти ...

преди 12 години

Живеа в ъпАртмент в Люлин ново стр/во - Моунтайн вю колаборейшн икзекютивити. Доволен съм. Не до Волен! Не не До волен или кат Вол! Нйи знам каса пиши, аз пиша на Си!

12

Азъ

преди 12 години

А шкембе чорбата оти я заборавихте!?!?!

11

до 11

преди 12 години

Шшшшшттттттт !!!!! Тихо сега, нека си вярват баламите, че ядат екологично и безопасно мезе от магазина :)

10

до 8

преди 12 години

Ти сигурно си проверил преди това добитъка от който е филето да не е хранен с ГМО нали? И си проверил да няма в него антибиотици и химиотерапевтици? Голям си главоч, честна дума. От такива баламурници търговците са се освинили така.

9

Грозданка

преди 12 години

Грозданката поне се прави от родни джибри - не ги внасят от някъде. Обаче не така стоят нещата с месото, което е вносно. Запазена марка за суджуци и пастърми, които се правят от вносно месо и то внесено от най-чудновати места, където намерят по-евтино, тъпкано с хормони, антибиотици - че и диоксин имаше миналата година във вноса от Германия. Да ви е сладко и да сте живи и здрави да похапвате!

8

Анонимен

преди 12 години

Ял си ми оная работа....

7

Ташунко

преди 12 години

Там на където са тръгнали ,аз от там се връщам залитайки.

6

да ви светна

преди 12 години

В горноряховския съджук по рецепта се слага тоалетна хартия за аромат, употребявана :)