78

Я ДА ВИДЯ

преди 12 години

ГЕРБ ИЛИ ПРИРОДАТАКОЙ Е ПО-СИЛЕН?..... ПОЗНАХТЕ - БОЙКО БОРИСОВ!;)

77

...?

преди 12 години

След като ,....има пари ,какъв е проблема?Липса на организация !А снегът е СМЕШНО малко навалял !До сега ,от 1989г .се плащаше на "ФИРМИ",които бяха спечелили конкурса за почистване ,НО нямаха необходимата и достатъчна ----техника---за това ,с една дума ---общината заплащаше за ----НЕСВЪРШЕНА РАБОТА ---а кой, и на кого се плащаше ,всички знаем .....!

76

Анонимен

преди 12 години

Проблема с големите задръствания в София не е снега, защото и вчера ги имаше , а сняг нямаше.Проблема е че много хора които се преселиха в София си взеха с тях и колите , но не си ги пререгистрираха в София за да не плащат по - високите данъци които са тук.Вечер пред блока не мога да си намеря място да паркирам , защото е пълно с коли с най различни регистрации различни от С и СА.

75

общинарите ли?

преди 12 години

За 22г.,колко улици "АСФАЛТИРАХА"?ПРИ 3-ната коалицийка,...ЕДНАТА ГОДИНА ПАРИТЕ за асфалтиране на "някой "си булевард, ВЗЕМАХА ---от квотата на БСП,на следващата година ,от мвотата на ДПС,и следващата ---от квотата на НДСВ!А то дупка до дупка ,но нали ----далаверата и търгаша -----са в действие !И така -----22г.ПРЕХОД!

74

Анонимен

преди 12 години

в 9 и 30 бул. България ми изглеждаше НЕПОЧИСТЕН! или е бил обработен в 4 през нощта

73

do 66

преди 12 години

Napulno te podkrepiam. Sofia se napulni s vsiakakvi koli ot provinciata koito gi polzvat v sf, no pla6tat v puti po nisuk puten danuk v selata si.Re6enieto e dnakuv danuk za vsi4ki koli v bg nezavisimo v koe selo ili palanka sa registrirani

72

До 46

преди 12 години

"тук някои хора в друга София живеят"... Питам се кои??? Я по-добре си смени диоптрите на очилата, защото в тази, нашата София и в МОМЕНТА ВАЛИ!!!! В твойта - селяндурската - може и да е спряло, но иначе улиците са непочистени, задръстени със сняг и киша, а снегорините навиват километраж - на фирмата се плаща за пробег, а не за почистени улици. За спирките няма какво да говорим. Става дума за истинската София. Ако не знаеш къде се намира - да ти пратя координатите за Гугъл Земя - да я видиш поне

71

58

преди 12 години

...66 Това няма нищо общо с метрото !Да не говорим ,че не се измиват улиците през годината ,а дишаме ---прахта,всичко е в прах заради мръсните улици ,тук също имат вина ,или ще кажеш ,че и това е "НОРМАЛНО"?Политиците и управляващите трябва да са ....на тръни,постоянно контролирани от ---обществото,както е в БЕЛИТЕ държави по света !Ние не сме Африканска държава ,а сме в Европа ,все пак!

70

Снежко

преди 12 години

Ей това на софиянците угодия няма,падне няколко санта сняг,и шок и ужас,ми не е лошо да си направите полигон с химически ракети,и да разбивате снежните облаци,да вали само дъжд,големи мрънкалници сте,все някой е виновен,Фандъкова,Бате Бойко,Герб.

69

до 63

преди 12 години

Сега пък снегът се бил саморазтопил от високите температури .... а аз като гледам термометара не е прехвърлял нулата днес , явно не съм внимавал в часовете в училище кога водата сменя своите агрегатни състояния

68

Гост

преди 12 години

Сутринта си стигнах без проблем от Обеля до гара Искър ,къде видяхте апокалипсис не ми е ясно.Нормално е при снеговалеж колите да вървят по-бавно и колоните да са по-дълги, само *** кара по един и същи начин и на сух асвалт и на сняг.То и при силен дъжд се получават по-големи задръствания, амам от мрънкялници.

67

до 59

преди 12 години

Има кинти за --почистване!Въпросът е ,..дали ще се използват рационално ,а не да се ПРИСВОЯТ ,демек откраднат ,за НЕсвършената работа ,както е практиката от 1989г., до днес !Дали има още и "Консултанти ,като А.Доган ....?

66

до 58

преди 12 години

Ти за приоритети да си чувал ..Аз предлагам да се спре изграждането на метрото , защото с моите данъци се строи нещо което не мога да ползвам . Нито един от предвидените метродиаметри няма да обслужва моя квартал .. Аре БастаУууууууууууууСмешни сте, сигурно точно ти номер 58 си плащаш данъците в провинцията защото са в пъти по ниски от тези в София , ако въобще си ги плащаш де . Не случайно вече всяка втора кола в София е РК, Е , ЕВ и т.н , където пътния данък е в пъти по евтин а карат в Сф

65

Blake

преди 12 години

Мноо си ***, Саше!Пожарната нали не се намира на главна улица в центъра на града? Аз поне знам една пожарна, завряна по средата на Дървеница, предполагам се има предвид от нея до главната (изчистена) улица...А иначе аз лично сутринта докато закарам жената до метрото, едното дете до училището и другото на ясла, срещнах 3 снегорина, които чистеха, по спирките работници ръсеха с нещо (явно против лед), както и на едно място почистваха пешеходна пътека. Какво повече искат смотаните ***???

64

Епикур

преди 12 години

Министър Павлова лови ли снежинките с *** ?

63

Не били 100, а 10 :)

преди 12 години

Излагацията е пълна. Този път снега си го почистиха преминаващите автомобили. Аз техника не видят. Офиса ни е на голяма улица, а никой не почисти нищо. Само някакви *** минаха и почистиха една спирка. Толкова. Сега няма сняг по улицата, защото трафика е интензивен, температурите по-високи, а и почти спря да вали. Аз техника да почиства не видях, тези 100 снегорина сигурно чистят Банкя :)

62

само питам?

преди 12 години

Защо се заплаща на фирмите ,за цялостно /уж/почистване ,на София ?Или е поредната ДАЛАВЕРКА НА ОБЩИНАРИТЕ /както обикновено ,то не е тайна ----далаверата и търговийката на всякъде и във всичко в Бе-гетото!

61

Анонимен

преди 12 години

О,Боже !!!Приоритетно се почистват маршрутите на градския транспорт, достъпите до болниците и маршрутите на пожарната. Кой от Столична община може да ми покаже МАРШРУТИТЕ НА ПОЖАРНАТА???

60

Дървен ШОП

преди 12 години

Сигурен съм, че в неравната борба с природата - Данчето ще победи! :))))))

59

смях

преди 12 години

Снимката е красноречива ....Два пръста киша , а другарите се опитват да си намерят повод да оплюят за щяло и нещяло управляващите .Вчера , защо имаше задръствания , защото не бяха измели булевардите от прахта ли ...