34

35

преди 12 години

Бог да го прости. Беше добър човек и отличен професионалист.Бореше се като всеки моряк за семейството си.Искрени съболезнования на съпругата и децата.

33

Зад Коми нтерна

преди 12 години

В Русия било рай , дрън ,дрън , ярина .

32

Йорданова

преди 12 години

Бог да прости човека! Искрени съболезнования на близките му и обичани хора. С пожелания за здраве, кураж и много късмет, за да се справят с предизвикателствата на живота.

31

Майка

преди 12 години

Този,който няма мъж,синове моряци неможе да разбере мъката.Ежедневният стрес,риска от океана го сравнявам с военните мисии в чужбина/макаруче там също отиват бедни войни,за да издържат семействата си/.Мир на праха му.Съболезнования на близките му.

30

Анонимен

преди 12 години

Познавах капитан Живко Жеков беше невероятен човек и професионалист! Поднасям искрените си съболезнования на близките му хора! Почивай в мир капитан Жеков !!!

29

ЗОРО

преди 12 години

СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ към близките!!!

28

Анонимен

преди 12 години

do 25pri 6 metra vulni pravi smetka kakuv e bil viatura.....kvi helikopteri, kvi spasiteli...

27

do-21

преди 12 години

Na teb mai pisaneto ti varvi poveche ot cheteneto

26

Морски

преди 12 години

Много български моряци си отидоха от този свят през годините-с кораба "Хера","Ванеса" и още къде ли не...Жалко...Това е една много рискова професия!Ама дай на българина да плюе и най-вече да завижда!Моряшките пари са най-честно заработените пари но и най-кървавите!Почивай в мир колега,Живко!Почивай в мир капитане...!Искрени съболезнования на близките му!

25

Анонимен

преди 12 години

Bog da go prosti choveka.Ne razbiram ako sa bili blizo do brega zashto ne sa izpratili spasiteli vednaga po vazduh.Ima helikopteri za tazi cel. Skapana ruska rabota

24

Обич

преди 12 години

Дано господ даде покой на душата му и утеха на близките му!

23

до 21

преди 12 години

Дъщеря му е на 27 години. Четете внимателно, моля.Светла памет на човека.

22

do 21

преди 12 години

Научи се да четеш ,. това е дъщеря му : )) *** сляп критик : )

21

dnes.bg=малоумници

преди 12 години

...жена му на 27 години,а синът-на 14.....аре замислете се малко !!!!

20

do 7

преди 12 години

ти си пълен *** ... пожелавам ти безпаричие и мизерия за теб и децата ти , и единствено спасение да има за теб на гурбет ... тогава си повтаряй пак същите глупости *** ...

19

Анонимен

преди 12 години

Чудя се, такива като 7 имат ли роднини и приятели? Дали някога са обичали и са били обичани? Тъжно ми е, за такива хора, те нямат нито радост нито чувства. Бог да прости Живко Жеков, и да пази съпругата и децата му.

18

Анонимен

преди 12 години

A MEN KVO ME INTERESUVASH TI, BE, TUPA SMOTANA EDNODNEVKA BEZ GLAVA I POSOKA...

17

v.v.

преди 12 години

Лека му пръст на човека. Някои даже и в такива моменти не умеят да скрият злобните си души...,жал ме е за такива празни души!

16

До 7

преди 12 години

Човека е рискувал живота си и го е загубил ,за да прехранва семейството си , а хора като тебе седят и пишат глупости само. Е такива като тоя драскач са 90% от хората в България.Мисленето ти е покварено БЪЛГАРИНО , затова и държавата няма да се оправи а не ккакто ни е удобно да казваме политиците са виновни.Поклон пред светлата памет на човека!

15

Анонимен

преди 12 години

до 7Ей знаеш ли бих те застраховал за всичко,но на цена да те пусна там ти да мреш.Ама не само да мреш,а да мреш ЗАСТРАХОВАН!!!!!!