26

25:

преди 12 години

Наистина ли мислиш че народа има участие в това дело :) Защо не приемаш участта си на ***, на скитаща сянка по улиците, защо мислиш че от твоят глас зависи нещо?

25

Анонимен

преди 12 години

Бунт беше през 1997 год,когато подпалиха парламента.Стига сте дрънкали врели-накипели.

24

мравка

преди 12 години

Покажи се по телевизията бе г.Цветанов и ни кажи имате ли неопровержими доказателства че задържаните са подпалвачите.Дрябва да имате доблеста да кажете на хората след като сте ги задържали защо палежите продължават?До кога ще продължават ?Свършете си работата нали за това ние всички ви плащаме.

23

до 19

преди 12 години

Много си странен. Социален протест? Ххаххахаха Палав деветосептемрвиец си ти, гнидичка мързелива. Май заветите на другарят Ленин те чукат по предния дял, или пък онази част от мозъчето дето пищи "паричкии". ппСоц. протест се нарича когато едни кримита решат да вземат мястото на други кримита. Ролята на народа е да не мисли.

22

kkk

преди 12 години

are kade sa sega obshtesvenicite deto pluqt po Boiko,pluite sega po na Goce kadrite

21

Анонимен

преди 12 години

Който руши или унищожава чужда собственост трябва да бъде третиран с цялата строгост но зокано. Как така ще ги пускат под парична гаранция ! Той е за пребиване до посиране ! През ум да не му минава повече да вандалства !

20

Andreshko

преди 12 години

Towa si e BG reality ... tozi v edna normalna dyrjava shteshe da e v zatvora za pone 20 godini !!!Naistina me e sram che sym bylgarin

19

Анонимен

преди 12 години

Зачестилите палежи на автомобили са:Гласували: 2164Дело на пироман6.65% - (144)Разчистване на сметки между групировки11.18% - (242)Социален протест49.4% - (1069)Терористичен акт14.28% - (309)Не мога да преценя5.59% - (121)Друго12.89% - (279)

18

обаче

преди 12 години

Да не забравяме човешкото в себе си и да се опитаме да интегрираме подпалвачите, те са едни от нас. Хора с чувства и емоции управлявани от баланса на химикали в главите си, те трябва да бъдат лекувани. Нека покажем че сме техни приятели и да създадем Министерство на толерантността, топла грижа, а не отричане е решението.

17

мен

преди 12 години

ние ги хващаме те ги пускатние ги бием те ги пускатние ги бием те не си признавати още мъка и още

16

Анонимен

преди 12 години

Системата налага такава безизходица и безнадеждност за тия хора и те не виждат друг изход освен атака срещу другите или по-заможните.

15

Анонимен

преди 12 години

ето пак повод да се каже "той лошия съд, ние ги хващаме, те ги пущат" , пък кого хващаме и за какво, няма значение

14

5

преди 12 години

До 11Разбрах тезата ти. А защо като се бунтуват против системата палят моята кола, а не на хора от системата? Да значи ли, че ако някой в изблик на чувства към системата ти избие семейството , ще го приемеш като въстание срещу системата? Не ми отговаряй, въпросите са риторични. Твоят отговор ми е ясен.

13

За Един Народ

преди 12 години

Нашите "полицаи" "хващат" "подпалвачите", а колите горят ли горят...Ах, Цецо, ах Тикво...

12

Анонимен

преди 12 години

Всеки ден съда и държавата доказват, че НЕ работят за благото на обществото.

11

Анонимен

преди 12 години

Престъпност е ако има 2-3 палежа, а те станаха епидемия вече всяка нощ. Значи престъпленията прерастват вече в нещо като бунт или въстание срещу органите на реда или срещу сегашния ред и статукво от недоволните.

10

фантомас

преди 12 години

Само разбиращите ще видят директната отпратка към житните кръгове и скалните свитъци на догоните, но понякога именно ако нещо е дебело подчертано ние не го забелязваме. Наблюдаването на рибките в аквариума може да разплете и най-сложните формули на подсъзнателно ниво без да се натоварва централният нерв, акупресурата на таралеж е и иглотерапия. Носете котка в чантата си и я карайте да изврещи в моменти на съмнение.

9

Смех

преди 12 години

До 7: Колега, за комунистите това е възстанието, да палят колите на хората, да взривяват църквите и да обират мандрите. Докато тия гадове не измрат до крак, тая страна няма да се оправи...

8

до №1

преди 12 години

редно е, колега, но парите от гаранциите са приход в съдебната система и от тях се изплащат 13,14-та и т.н заплати при тях ;)

7

5

преди 12 години

До 4Правиш ли разлика между въстание и развихряне на престъпността?