7

Анонимен

преди 12 години

На мен стачката на жепейците ми изглежда така : наглите селяци да продължат да си опоскват предприятието, вагоните да изглеждат и да миришат като ***, държавата да продължава да налива пари , сиреч ние данъкоплатците, а дребния башибузук от ЖП-то да се скътава и да завлича на дребно кой каквото може!

6

Анонимен

преди 12 години

Всички крадци рано или късно капитулират пред безпощадният и непримирим с недъзите на пост-комунистическото ни общество ГЕРБ. Така стана и с крадците на дизел от БДЖ. Зърнопроизводителите също капитулираха, въпреки, че БСП ги спонсорира да дойдат чак до София. Всичко лека-полека си идва на мястото

5

Анонимен

преди 12 години

Резнете им тиквите без заплати за Коледа и да им дойде акъла! Да се обърнат за пари към синдикатите! Ония мошеници са милионери - те да им дадат!

4

Салахадин

преди 12 години

ЦецкоБЕТ 365:За тази вечер залозите са 2,3 или 5 коли подпалени!!Моля залагайте!!

3

dominici

преди 12 години

При хубаво време се движеха по разписание - това не мога да им го отрека. Като завали сняг закъсняват, но пак спазват приличие.

2

Салахадин

преди 12 години

Толкова с протестите.Няма гражданско общество,за това ни мачкат.Бавно,но сигурно изчезва един горд народ!!

1

Анонимен

преди 12 години

"голяма част от влаковете би могло да се движат по разписание."Aйде бе - кога влак е пристигал навреме? :) Ама поне пък пристигаха... ако не се подпалят по пътя.