258

Случка се е случила

преди 12 години

Препил един с греяната гроздова и на другия ден в трамвая миришел на лесно запалими вещества, бдителен гражданин сигнализирал на Цецко тубата и и айде за обяснение у Меверето или за по-лесно в Белене. Това е новата операция "Туба".

257

new koz

преди 12 години

И сега какво, ако в колата имате туба с бензин ви грози 72 часа в районното???

256

do 261

преди 12 години

Преди няколко месеца ми свърши бензина, въпреки че датчика показваше, че има. Приятел ми донесе в шише, т.к. нямаше туба, колкото да стигна до бензиностанцията. По тоята логика и познатият ми и аз трябваше да отнесем бой до спукване. Накоро една съседка носеше шише с газ.И на нея ли й се полага бой?Когато боят е заслужен, нямам нищо против. Но да бият невинни хора защото на някой му е криво за изгорялата кола? Да ти имам милиционерското мислене.

255

Анонимен

преди 12 години

Или са неспособни или това е тяхна работа. Някакъв замисъл на Боко Бидоня и Цеко Тубата.Ето, че искат и закони да променят. Това сигурно е целта.

254

Пожарникар

преди 12 години

Колега Борисов, дръж по здраво маркуча бе човек! Какво си я стиснал тази оставка в джоба вече две години и половина. Обеща да я подаваш и все ни лъжеш! Имам обаче усещането, че този Ван дер Любе, дето подлуди София, е твой човек. Нали Хитлер, Сталин и Мао будеха твоето възхищение. Но си кофти ученик да знаеш! Даже Тато не копираш както трябва. Дръж поне по-професионално маркуча, ама май и за това не ставаш.

253

Dds

преди 12 години

OLIGOFRENI.VSE NIAKOI IM E VINOVEN ZA NEKADARNOSSTA IM.TOZI PAT SA ZAKONITE.

252

КИРИЛ:р

преди 12 години

ЗАПОВЕД-104.....- OT УТРЕ!!!!!! БЕЗ -ЗАПАЛКИ -КИБРИТИ/ЗЕБРА/- ИЛИ ТИП - ...СПИЧКИ:))))))

251

261

преди 12 години

химия!

250

Спукайте ги от бой

преди 12 години

за да кажат кой им плаща.............голяма работа като претрепите 2 *** ***..........те тормозят хиляди

249

Вътрешен

преди 12 години

Тракторчето е едно лайне..........хората си палят дараците заради застрахвките

248

Анонимен

преди 12 години

To не бяха взривове пред Галерия,РЗС,палежи на коли.ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ИСКАТ ДА ДЕСТАБИЛИЗИРАТ ДЪРЖАВАТА хора като Трактора и БСП.

247

Анонимен

преди 12 години

Боко Бидоня и Цеко Сифоня да си паркират колите в гаражите, щото ...

246

Анонимен

преди 12 години

а ние няма по кой член да ги обвиним и задържим", коментира Борисов...Ела се дръж за моя член, бе, *** гербераст!

245

мене ми се *бе

преди 12 години

и затуй си носим в колата калъфи бинзин бидони да загреем какити с мен на вилата като ги водим у планината или вече и туй ни може саму в ниделя ли? "Screaming Eagle Cabernet Sauvignon Napa Valley " на мени какити затуй ми вързва и с вино убаво ги грея и им угаждам на ръхътлъка кво да напрая като съм джиентълмен от класса и съм вешън ту да блю

244

Анонимен

преди 12 години

Комунистите са виновни!

243

а леле!

преди 12 години

Всеки гражданин дръзнал да носи в багажното си допълнителна течност да внимава той е потенциялен престъпник! Няма такива работи паля печката на вилата няма тикава оправдания зареждам бензин допълнително не се приема точка виновен! Смех ама смех..... ! До кога ще се търпи това набеждаването в дадено деяние трябва да се наказва с глоба и лишаване от свобода плащане на съответна сума пари за обида накърнява на личното достойнство на всеки гражданин и неговите права!

242

Анонимен

преди 12 години

Абе комунистите цяла една църква заедно с хората взривиха 23 година за да предизвикат хаос. . , та няколко автомобила н София ли ще им се опрат

241

МАЛЕ

преди 12 години

Е НЕМА ТАКИВА ***!

240

Анонимен

преди 12 години

Ха-ха-ха, това наистина е забавно - Боко Бидоня и Цеко Сифоня :)) Тяхната полюция ги пази :) Премиер и вицепремиер, заслужили толкова присмех от хората, не бяхме имали досега. Тия надминаха и Станишката, и оня Нейчо Неев, дето се изцепи: 'Егати и държавата, щом аз съм й вицепремиер' :)))

239

Hristov1984

преди 12 години

Факта, че гориво има способност да се възпламенява, може да те вкара в кошарата?