130

sgt.Hale

преди 12 години

Някой плаща на шепа подпалвачи за да се нагнетява напрежение, което да избие някъде в политически аспект.И докато българският гражданин няма право да защити имота и живота си с оръжие в ръка, тоя изтъркан сценарий все ще минава....

129

до 113

преди 12 години

даже се пише юриЗка :)

128

Иво

преди 12 години

Добре, уважавам полицията и действията които са предприели за предотвратяване на палежите, но аз в багажника си имам в шише от Фанта 1.250л. добавка за бензин.Ясно е че има силен мирис и е силно запалима.Ако ме спрат за проверка и мен ли ще ме тикнат в следствието като един от заподозрените?На 90% съм сигурен че така ще се случи!Не мисля че това е начина за залавяне на извършителите.

127

Жестоко

преди 12 години

Това с иззетия подобрител за дизел направо отрепа рибата !!!!!!Безсилието на полицията е очевидно и е в следствие на безсилието на държавата на фона на говоренето за ред и законност, което е в основата на МИТА за силния, всезнаещ и всемогъщ Бойко Борисов !Това е смешно и два пъти по жалко, вдигаме пушилка, като не знаем и не можем, спомнете си случая с убийството на Яна и безхаберието на ченгетата !

126

Анонимен

преди 12 години

113, аз не твърдя, че пиша грамотно, обаче ти "трепеш рибата", "къртиш мивки" и не гледай толкова очОдено

125

leet shit

преди 12 години

попаднали в полезрението на полицаите....доколкото знам на прасетата полезрението им не е голямо....Били се активизирали...имам чувството че един и същи *** от МВР пише тия смехории.Жалки шкембаци у униформа и манталитет на селски тарикат,и един АЛФ им е шеф.

124

гражданка

преди 12 години

ей тия прости милиционери, когато не могат да опонират, винаги го удрят на правопис :)))

123

селянин

преди 12 години

Малии номер 113 много сте зле бре.Пише се юрисконсулт и юрист,ние на село сме с години напред в правописа.Време е на вземаме властта.

122

anonimen

преди 12 години

az si nosq edno 6i6e doma6na rakiq v kolata da ne me arestyvat a,xa,xa

121

anonimen

преди 12 години

da be toi 6te palni v tubi da ne e pros 4e na benzinostanciite ima kameri ,6te si napalni rezervara i 6te si to4i posle

120

Анонимен

преди 12 години

Ако аз бях подпалвача, в никакъв случай нямаше да нося запалителни течности в колата, още по-малко в багажника. Не знам какво точно дирят по багажниците милиционерите, но със сигурност не е туба с нафта.

119

Анонимен

преди 12 години

поръчителите на палежите са същите както при взривовете пред галерия,сашо диков и др,винаги в деня на пристигането на някой еврокомисар в софиясега палежите са заради делото октоподсделка с тия *** няма да има правителството трябва да ги унищожи до крак

118

ДО---119

преди 12 години

НЕ СЕ ЛИ СЕЩАШ ,ЧЕ ---13,14,15,.......10002 ЗАПЛАТИ, СЕ ВЗЕМАТ ОТ ---ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ,А НЕ ОТ ПОТЪРПЕВШИТЕ !Ощетените потърпевши не предлагат ---НИЩО !Така е и в Съда ----фъф Бг ,затова съдиите ще защитават ----кой....?

117

ДО 115

преди 12 години

Защо бе,преходът в Бг ,не може да ни УЧУДИ на нищо,....какво още не се е случило в Бг ,...НЕ СЕ СЕЩАМ !НАГЛОСТ ,...ДАЛАВЕРА И ТЪРГОВИЯ ,НАВСЯКЪДЕ И ВЪВ ВСИЧКО !

116

Анонимен

преди 12 години

да ги видим тези многознайковци нали искат първа категория и 20 заплати накуп ама нищо не могат да хванат как сега да се дадат тези заплати на тия хрантутници като не мога един подпалвач да хванат но могат да се крият зад храстите и да изкачат от засада да ти искат пари

115

бай Тошов кадър!

преди 12 години

По наше време ,за 24 часа се хващаше подобен ...извършител !А с тези "кадри на прехода ",можеш само мартеници да продаваш ,не стават за нищо !Всичко знаят ,но нищо не могат ,......ГОЛА ВОДА ---КАЛИНКИ !

114

Охранител

преди 12 години

Вместо да спират наред коли посред бял ден, да вземат да се активизират нощем...и шефовете им също...ако трябва няма да спят, докато не ги хванат

113

...?

преди 12 години

Щом се е ---АКТИВИЗИРАЛА---,значи е запалена някоя кола на политик ,или богат /а/....!

112

Охранител

преди 12 години

Що за тъпотия...едва ли този, който е решил да пали ще се вози с туби запалителни течности в автомобила си...че то по тази логика и разредител за боя ако си возиш в багажника ще си заподозрян.

111

До 113

преди 12 години

Млъкни, че ще умориш 20-те човека, които знаят как да пишат правилно в този сайт. Плийз! :D