255

Отвратен

преди 12 години

До всички коментиращи които които пишат хули,да Ви се връща!!!Що за *** има,чуждата болка не позната за тях???!!!Все пак е дете,но Вие нещастници сте точно този тип хора,които могат да причиняват зло на невръстните дечица....,Такива като вас ги насилват,дрогират и убиват.Вие сте *** и утайката на обществото!!!

254

до всички идиоти тук

преди 12 години

Има изчезнало 14 годишно момиче ,а тук някакви *** и удумват снимката... Как може да се пишат какви ли не глупости ,че била к..рва, ***, наркоманка и какво ли още не... Имали значение каква е ? Важното ,че детето го няма и се издирва, а каква е в момента не е важно !!! Някой от Вас *** с *** да не би да и е светил когато е правила секс или се е друсала ??? Българите сме голяма *** еййй...тц тц тц , само мръсно и гадно да направим на някой , но никога добро !!!

253

Анонимен

преди 12 години

На българинът все колните му виновни- я властта, я обществото и никой не си дава сметка, че е отговорно семейството и този, които има правата да отглежда детето до пълнолетие.Явно не му е било за първи път тази случка на момичето със синката на 14г! Къде са били тогава близките, потърсили ли са помощ, или не са знаели въобще какво става с детето им?Не прехвърляйте вината на общество и не политизирайте нехайството на родителите.Прости и нехайни родители относно здравето и живота на децата!

252

Bubbles

преди 12 години

До @Вбесена(продължение) :... Вижте и на мен ми се иска да вярвам че просто са се запиляли някъде у приятелка и си учат уроците или обикалят моловете и повярвайте ми никак не ми е лесно нито приятно да пиша подобни предположения като това което написах първо, когато става дума за деца на тези години, но уви това е реалноста, а за нея сме виновни всички ние.Поздрави!

251

Bubbles

преди 12 години

До @Вбесена :Госпо'ице Вбесена, аз съм нормален млад човек и смятам че тия двете пикли не са нормални деца и вероятно се друсат и чукат някъде и хич не им дреме че родителите им ги търсят, защото се имат за големи жени. Не, те не са виновни, виновни са единствено техните родители, защото не са ги контролирали това е. Да не говорим че този е по добрия вариант, от вариантите мъртви или отвлечени. Така че вместо да беснеете, по добре се замислете за вариантите(а те хич не са много)...

250

Ястреб

преди 12 години

След като прочетох някои от коментарите тука - не ми вдигат нервите да ги чета всички по ред! - незнайно защо си спомних за това стихотворение, което го крия дълбоко из недрата на моя компютър и искам да го споделя с вас:Спи, Дяконе!Не се събуждай!Остани в незнайния си гроб!Добре си ти.От там не виждаш...съдбата на достойния ни род.Не виждаш майките, които днес не раждат.Стариците край кофите за смет.Бащите със джобове празни,в ръцете с куфари и здравец за късмет.Децата ни са вече на изчезване.Селата мъртви.Пусти градове.Строим хотели, паркинги, гаражи.Край просяка минава Беемве.На пътя към Европа се продаватВ ръцете с кукли малките моми.Те детството си в сънища сънуват,стаена скръб в очите им гори....Спи, Дяконе! Не се събуждай!Добре си там под тази черна пръст.Завиждам ти за туй, че не дочакамечтите си, разпънати на кръст.

249

вбесена

преди 12 години

абе ей,вие тук повечето от коментиращите, хора ли сте....*** ли сте....*** ли сте....каво сте бе хора,нима няма капка жал и човещина у вас....за бога става въпрос за дете на 14 години....егати и простото племе сме честно...пффффф

248

Анонимен

преди 12 години

253 vijda se 4e nqma da 4i 4itav roditel

247

Анонимен

преди 12 години

253 PORASTNI stani roditel suzdai semeistvo i go otgledai i plati obu4enieto na decata si i togava sedni da pishesh a ne da komentirash...

246

Анонимен

преди 12 години

На 14г.- ***! ***, кой евеал!Стига сте ревали!На момето му се ръга за 2 лева!Ще я намерят полицаите ни, работят момчетата .Търсят ви недоклатените *** на 14г.

245

Анонимен

преди 12 години

ne se podigravaite utre tova moje da e vasheto dete,!!! i tiq koito se radvat na smu4kite trqbva da se pritesnqvat zashtoto edva li nqkoi drug pove4e se radva na smu4ki ako ne e pravil takiva, az ne sum pravil naprimer, mislete mu vie koito se radvate vie ste purvite zapodozreni deto si pishete komentarite ot klub4etata kato anonimni vie utre ili o6te dnes moje da ste na neinoto mqsto ne vi li e sram ? ... ili moje bi vashata snimka shte e na neino mqsto ne vi e sram... BUDESHTETO!!!

244

Валя

преди 12 години

Е, четох, четох и не вярвам, че може родители, хора, които са били млади пишат такива гадости!Вие кога си за първи път пожелахте да си боядисате косата, да си пробиете някоя част на тялото, да бъдете различни??? Кога за първи път се напихте, целувахте, правихте секс и т.н.? Когато родителите ви говореха, слушахте ли винаги? Само понякога? Никога?

243

anonimna

преди 12 години

do 198 kvo ti e qsno samo neznam,dano ne ti se slu4i i na teb da vidi6 kak boli,6to za stoka e aaaaaaaa

242

Анонимен

преди 12 години

E па к'ва смучка на 14 години, а...

241

anonimna

преди 12 години

ei smotanqk ti mai si ***,ti neznae6 da smqta6 kak 6te e 6 ti klas ,*** smotan

240

бай Шано

преди 12 години

в испания лятото имаше случай с една изчезнала чужденка и тук също имаше злобни подхвърляния ИСТИНАТА излезе когато седмица по късно случаино я намериха с счупен крак в една дупка на пет метра от оживена туристическа пътека !? така че мислете преди да пишете

239

стегнете се!

преди 12 години

стига сте съдили по външния вид бе хора..! момичето е изчезнало, няма го!!! не можете ли да бъдете поне малко съпричастни.. а вместо това си ръсите просташките мнения.. има пиърсинги и какво подяволите като има?! това е личен избор спрете да третирата хората с собствен стил като ***.. то да сте ограничени ама чак пък толкова.. ?! :Х дано се открият и двете момичета и да са добре..!

238

коко

преди 12 години

другарко що не се подмиеш и не лягаш да спиш а ми коментираш децата,от такива като теб хората хващат ШАП

237

potresena sam

преди 12 години

Potresena sam ot komentarite. Deteto e izcheznalo. Kak moje da pishete takiva gluposti.

236

Пенчо

преди 12 години

Жал ми е за sas много си зле бе душа дано не хъркаш много :(