130

Габи

преди 12 години

Бившата следователка в окръжното следствие -Пловдив и бивш шеф на това следствие Вангелова отдавна предупреди, че цигнинът е цар в "разболяването" от високо кръвно налягане като начин за отърваване на ареста и затвора. Този вариант е ползван неколкократно от К.Рашков и би следвало асеновградските съдии да изискат той да бъде прегледан и да му се постави анамнеза от софийски, а не от фиилибелийски лекари, които са майстори в "обслужването" на такива важни личности. Само че финикйските знаци, особено когато са в голямо количество, всякакви врати отварят. Затова делото трябваше да се гледа в София, а не в Станимака, но очевидно зад гърба на *** се крият доста гузни хора на високи длъжности в ОДМВР, следствието, прокуратурата и съда. Така че катунчани, не се оставяйте, тези хитреци ще се опитат да ви изпързалят

129

dnes

преди 12 години

до кога *** ще подкупват и никой няма да може да ги съди и осъжда.*** подкупните правораздавателни и медицински органи.до кога.

128

Я да видим, няма ли

преди 12 години

да има ефект:Във всеки град съдът е задръстен от дела,свързани с *** безобразия - това е една от причините за протакането на много дела. Тези съдебни производства струват и пари - ние, данъкоплатците плащаме за какво ли не!Затова предлагам, за да се облекчи работата на съда и да се облекчи хазната от допълнителни разходи, да бъде организиран НАРОДЕН СЪД. И съдебните състави, и съдебните заседатели /когато са необходими/, да бъдат набирани сред хора, пострадали от *** посегателства!

127

Ботев или смърт

преди 12 години

Киро сега няма избори.Политици пуснете го на свобода.Когато четирите най-голями враждуващи агитки се обединят настъпва ад.Ще ти се ще да се скриеш в Дахау миризливецо.

126

Леле

преди 12 години

до 130Освен че пишеш награмотно на маймуница и имаш *** ник , явно и не можеш да четеш. " Във факс от затвора се твърди, че той страда от задух и подуване на главата. " е цитат . Не знам диагноза "подуване на главата" !

125

Ахахаха

преди 12 години

Страдал от задух и ПОДУВАНЕ на главата???!!!! На коя глава? Защото тая дето уж би трябвало да мисли, не може да се подуе... Нямат срам!

124

Анонимен

преди 12 години

Докога журналистите ще продължават да го наричат цар този ***.. а Цар Симеон - г-н !?

123

до 99

преди 12 години

Вие първо си оправете 5-те милиона кюрди, че после говорете за нашите ***

122

Цар Киро

преди 12 години

Кому сделать ***? + да, - нет

121

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

до 123-тиСтрахливец,крий се в дупката си където си се сврял че ако те набарам реално цепката ще ти цепна..........

120

Хан Крум

преди 12 години

ГЛАВАТА МУ ИСКАМ - НАБУЧЕНА НА КОЛ !!!И живота на жена му, децата, слугите и целия му род !!!

119

Анонимен

преди 12 години

страхджа,странджааааааа,странджааааааааааааааа.голем си страхливец.че си и левскари на това отгоре.

118

Анонимен

преди 12 години

странджа къде се изгуби бе човек.голема скука е тук без теб.

117

Анонимен

преди 12 години

Среден пръст за полиция, прокуратура и съда. Въобще Киро *** показва среден пръст на цялата държава. Докато нормалните хора не линчуват някой като Киро-*** така ще е ...

116

rumen221

преди 12 години

АЛО-О-О, ПРОКУРАТУРАТА, АКО НЕ СПРЕ *** ТЕРОР, ЩЕ ИМА ОЩЕ КАТУНИЦИЗАЩОТО според ОССЕ В БЪЛГАРИЯ КРАДЕ САМО ЕДИН ***(НО НЕ МУ КАЗВА ИМЕТО), ЗАТОВА ДА НЕ СМЕ БИЛИ ОБОБЩАВАЛИ! БРЕ, ПЪК НИЕ ДА НЕ ЗНАЕМ КАКВА БИЛА ИСТИНАТА?!?!?Европейците дойдоха и си отидохаа сега ние, какво да правим с ПРОДЪЛЖАВАЩИЯ *** терор???Не било истина, че *** нападат лекари и полицаи, крадат последните стотинки на престарелите ни баби и дядовци по села и градчета, изнасилват ги, после ги разкасапват, а в София Наскоро пак в Катуница наблюдавахме поредното *** слово на омразата, прераснало в поредното умишлено убийство от *** етническа омраза!!! ВСЯКА СЕКУНДА *** ОГРАБВАТ ПО НЯКОЛКО БЪЛГАРСКИ ИМОТА! ДА СИ ПРИПОМНИМ ТОЗИ ПОВТАРЯЩ СЕ ЕЖЕДНЕВНО СЦЕНАРИЙ...:1. След многократни обиди ***(Слово на омразата от страна на внуците на *** цар) и заплахи с убийство на ОТВЪРНАЛИЯ НА *** ОБИДИ АНГЕЛ. Информирали полицията,а тя отговорила:- "До-о-обре"...2. Няколко часа по-късно Ангел е убит (Убийство от етническа омраза, предизвикано и ОРГАНИЗИРАНО от семейството на царя на местните бандити), а още ДВАМА ГРАЖДАНИ И ТРИМА ПОЛИЦАИ ОСАКАТЕНИ...!!!3. Полицията научава, че ИЗБИВАНИТЕ ЩЕ СЕ ЗАЩИТАВАТ и... цитирам: - Над 200 жандармеристи, които са тежко въоръжени, охраняват семейството на Цар Киро... Изводи:- Очевидно е, че ПРАВОТО НА ЖИВОТ на българин или ИМУЩЕСТВОТО МУ са нищо, пред правото на *** банди да живеят където си поискат и да ПРЕБИВАТ или УБИВАТ КОГОТО СИ ПОИСКАТ - ИЗГЛЕЖДА ОТ ОССЕ РАЗБИРАТ ИНТЕГРАЦИЯТА ТАКА - *** има право да изнасилва, граби и убива, а българина задължението да търпи насилията грабежите и убийствата на децата си!!! И. ПОЛИЦИЯ ГИ ПАЗИ..., а ЕЖЕДНЕВНИЯ *** ТЕРОР, той бил националистическа пропаганда!!!

115

Osman

преди 12 години

Turkish 70-75%, Kurdish 18%, other minorities 7-12% (2008 est.).......

114

до странджа-манджа

преди 12 години

ако искаш можеш да го видич през гугъл мапс.

113

Miro до СТРАНДЖАТА

преди 12 години

КАКВО ОБРЪЩАТЕ ВНИМАНИЕ НА ТОЗИ СТРАХЛИВЕЦ ? НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ УСУКВА И ГО Е СТРАХ ДА СИ ДАДЕ АДРЕС И КООРДИНАТИ ?! ОСТАВЯЙТЕ ГО ТОЗИ ЖАЛЪК ***

112

Анонимен

преди 12 години

много ми е болно да го призная, обаче в думите на осман има доста истина, в турция имат богат опит в справянето с ***

111

население на Турция

преди 12 години

1. кюрди - 35 млн.2. турци - 15 млн.3. араби - 5 млн.4. лязи - 5 млн.5. *** - 5 млн.6. черкези, евреи, арменци, гърци и др. - 5 млн.