47

Анонимен

преди 12 години

Всички пари идвам от ЕВРОПА, а не от БОЙКО БОРИСОВ .. Стига си е придавал важности тоз *** ...

46

krasos

преди 12 години

Спомням си преди години, когато Б.Борисов беше кмет на София, как говореше ,че Правителството му пречи да изгради модерен завод за *** край София !!! От няколко години Б.Борисов е Правителството , кой ли му пречи сега да изгради модерният завод за *** ??? Може би Марсианците или *** от Африка .!!!

45

До Димитър

преди 12 години

Тя отдавна е пренаселена и за това се возим в Адски транспорт от по на 30-36 години автобусите.Лятото жега, зимат студ.Аз метро не ползвам.Защото просто няма достъп до метро.В нашият квартал има един-единствен автобус.И никаква връзка с Младост например(където аз работя)За метро не може и да се мисли.С метро уреждат "селата" Люлин, Младост,Дружба, Обеля които са извън София честно казано.И които са най-населени със селяни!

44

Димитър

преди 12 години

И все едно България е само София. Е ако така продължава да се действа, София винаги ще е пренаселена.

43

Лори

преди 12 години

Метрото ще стига до летището, за да бягаме по-лесно от България ли?Хайде всички на терминал 2...тук вече живот няма.

42

до 46

преди 12 години

Да, знаеме за Бургас. Герб наляха толкова много пари там, че няма начин. Зер там са им имотите на мутрите.

41

някой

преди 12 години

До: номер 27Не си прав за това че само за София се отделят пари.Близо до Пловдив вече има завод за ***, докато този в София е още под въпрос.Освен това, ж.п. гарата във Варна вече я ремонтираха и стана като нова, докато тази в София от времето на Тодор Живков не е пипната. Само отпред имаше ремонт и то не стана по най-добрия начин.Да не говорим за градския транспорт в Бургас за който от София могат да завиждат.

40

някой

преди 12 години

Е за какво им е да харчат пари за Централна ж.п. гара като и без това няма да има влакове и БДЖ ще фалира?

39

Ромлянин

преди 12 години

Браво на Бойко !!!Унищозава славянските окупатори и строй новата ни държава-Балканска Ромалия!!!Ние сме ГЕРб!Ние сме силни!!

38

до 24

преди 12 години

Бягай към Франкфурт, такива като тебе не ни трябват!Най-лесно е да кажеш майната му и да си хванеш шапката. От какво ти е писнало, какво си направил за собствената си държава ?! Най-вероятно даже и лев осигуровки не си внесъл, не един данък си платил. Айде ходи пълни душите на германците, и като влезат и те в рецесия, лично ще дойда да те чакам на летището!

37

Анонимен

преди 12 години

Тука се е събрал целият *** потенциал на властта.

36

до 40

преди 12 години

Първо за какви заеми говориш бе приятелю?! До сега сме внесли повече, отколкото сме получили. Не си ли чувал,че внасяме годишно по няколко стотин милиона?Второ явно не познаваш западняците т. е. капитала. Една стотинка да им дължиш, те ще намерят да ти вземат 20. Гювеч не пускат.

35

Иван

преди 12 години

Който иска да помисли-нека го направи! Ако рухне ЕС-на кого ще връщаме заемите ? На никого!А ако остане- не се знае след колко десетки години ще ги връщаме. Трябва да използваме заемите, част от които ще могат да се опростят, за да придобием приличен облик/ вж Чехия, Унгария, Румъния/!

34

Анонимен

преди 12 години

Документите за магистрали и пр. още не са подадени от правителството, Европа ще ги гледа една година , а дотогава това са пари от бюджета. Ако изобщо ни ги върнат така както е тръгнало.

33

до 37

преди 12 години

Само лаици не знаят или се правят,че не знаят,че досега не сме си върнали онези 80% от ЕС за магистралите. И както вървят нещата в ЕС, може и да си пием по една вода.

32

Ботев от Пловдив

преди 12 години

Ползата от подобряване на инфраструктурата е огромна.Само лаици могат да обвиняват Б.Б. че откривал магистрали,пътища,метростанции.Това е реализация на целенасочени европари.Е че някой ще си оближе пръстите е друг въпрос.И на запад е така.Но го правят по-умно и за по-малко.

31

САМО ТАКА

преди 12 години

Браво Бате, добре е че те има !

30

мен

преди 12 години

за чии поколения остава бе, за турските и *** ли? а това мамино синче да покаже един документ за това какво плаща европа. *** с *** герберски

29

Киро пора

преди 12 години

парите за разширението на софийското метро от Ц.Ш. до Л.С. идват от Русия - Москва като дарение .... Закоето целия Български народ благодари на майка Русия ха ха ха

28

GERB

преди 12 години

BRAVO BOIKO SAMO NAPRED.....DA PRODALZAVAME DA STROIM BALGARIA S GERB - TOVA OSTAVA ZA POKOLENIA....DA ZIVEE BOIKO BORISOV I GERB.......