20

qwerty

преди 12 години

да спре пиенето и да не се прави на ударен че прави гладна стачка.

19

До 17

преди 12 години

Абе търтей на такива като теб все някой им е виновен! Държавата е редовното оправдание на некадърниците, че нямат пари.

18

Анонимен

преди 12 години

Писна ми вече от тези готованци! Всички които протестират да ги махат - нали са големи специалисти с високи изисквания, ще си намерят работа за нула време.

17

До 10

преди 12 години

Никой не е казвал държавата да му оправи живота, но тя е тази която създава условията на работа!!! Не можеш да си тъпчеш бизнеса без значение какъв тип е и после да мрънкаш че държавата няма пари.

16

Анонимен

преди 12 години

Какво стана , нали на 10 ден БДЖ щеше да фалира?Само приказки и нищо повече!

15

уточнение

преди 12 години

Жестоката истина е,че нищо няма да постигнат с тая стачка.Социална беше само тоталитарната държава при Живков.При Борисов няма социален елемент.Щом има дългове,ще има съкращения на разходи и уволнения.Така е по цал свят.Лека му пръст на БДЖ.Ще отлети при БГА Балкан.

14

Анонимен

преди 12 години

Абе хайде закривайте го това БДЖ дееееееееее

13

;)

преди 12 години

ХЕМ ПРОТЕСТИРАЩИХЕМ ***

12

Анонимен

преди 12 години

Е сега как се казва човека ?! Кирил Пенчов Гумнеров или Кирил Руменин ??

11

sss

преди 12 години

най-любопитното е че не виждам на някого да му липсва БДЖ. вече 13 дни стачкуват и въпреки това няма никакъв ефект върху ежедневието на хората. смятайте колко ни трябва това БДЖ

10

До 5

преди 12 години

Какво да се обединяваме.Защо примерно на фермерите(и то само на определени такива) държавата да им пълне гушата,а на други не.Държавния сектор-какво искат?Да фалира държавата ли?Като не им харесват чиновнишките заплати-да се пробват на частно или да бягат в чужбина.Стига сте чакали някой друг да ви оправи живота,моля ви.

9

Анонимен

преди 12 години

Е, той пък камикадзе! Като знае, че е диабетик кво се е хванал да гладува?

8

9К79 Точка У

преди 12 години

Лошо Свредларов лошо .. имаше един такъв лаф от един филм.. действително жалко за гладуващият човечец, но това няма да реши проблемите на БДЖ-то! Синдикалните шефове, които иначе са защитени от всякакви уволнения спрод КТ, трябва да кажат истината на бачкащите, а не да си правят ПР акции по медиите. Ако на се направят съкращенията и се оздрави железницата на 01.01.12 немците си прибират мотрисите и всичко свършва! Една структура с повече от 100год. история оствава в миналото!!!

7

Анонимен

преди 12 години

Ама престанете с тези к..венски истории де !Или го фалирайте това БДЖ ,или пускайте влаковете !МРЪСНИ *** НА бойко !

6

vini

преди 12 години

Гледах го по телевизията този гладуващ голям ***.Общо взето ни занимаваше с простотии на кой леля му била съкратена в коя банка колко пари на депозит има общо взето клюкарница присъщо за българите.Доказвай че нямаш леля.

5

Анонимен

преди 12 години

Какво сте се настроили един срещу друг. Вместо да сме обединени- железничари, фермери, полицаи, лекари,държавна администрация, бизнес и да защитаваме правата си ние се кефим когато държавата прецаква определена група от населението ама не мислим че и нашият ред ще дойде!!! ОБЕДИНЕТЕ СЕ БЕ БЪЛГАРИ!!!

4

Chikatilo

преди 12 години

хаххахахаххаха до 1 точно ! :)))

3

pissed off

преди 12 години

хахахаххахахахха тоя е пълен ***,аз ако съм лекар даже няма да го прегледам.Като му се мре-да мре, какво занимава хората с глупости!

2

Анонимен

преди 12 години

Да гладува - като до там му стига мисловния потенциал....По-добре той да гладува, отколкото цялата държава да гладува - като налива грешни пари в умрялото БДЖ! Жалко, но факт!

1

wiktor

преди 12 години

Железничарите да отидат при трактористите. Кебабчета, бира, туршия и ракия има в излишък! :))