47

до 46

преди 12 години

СИ ВЗЕХА... реституцията беше само за определени хора...А в НАТО и в ЕС ни взеха по политически съображения, никакви заслуги нямат за това. Но пък приложиха планът Ран-Ът до дупка, затова сега сме най-бедните в Европа!

46

numer 221

преди 12 години

Абе,човече 100 пъти ти е казано,когато съществителното е в множествено число, се пише двойно И!СубсидиИ!СъдиИ,а не съдиЙ или субсидий!Такива думи в българския език няма!

45

Анонимен

преди 12 години

Тези благодарение на които си взехте магазините , апартаментите и другата градска собственост , взехте си земята , излязохте свят да видите и той да ви види , пращате си децата да учат в Лондон , членове сте на НАТО и на ЕС , това са те

44

!!!

преди 12 години

СДС тея кои бяха ?

43

Анонимен

преди 12 години

Кой?Миро Мършата да си тръгне?!Никой път!Я какви бузки е налял!Само за ***!

42

Пепа

преди 12 години

Борисов не отстъпвай. Теб и твоята партия избра народа чрез избори. Бъди мъж. Имаш прекрасни министри не ги принасяй в жертва да угодиш на някой.

41

Анонимен

преди 12 години

Май забравихте опашките за хляб 1996 година и то в София , а да не говориме в смесените райони където са давали по 250 грама нещо като при Сталинградската отбрана и то в страна с 50 годишна мирна история , която се принизи да купува жито от току що излязлата от 4 годишна война Сърбия , кажи му комунист и друго яче не го обиждай това му стига

40

Анонимен

преди 12 години

Не този, Главния счетоводител да си ходи!

39

norm

преди 12 години

Знаеше се,че и СДС стои зад протестите,та нали първите едри арендатори изникнаха още при тяхното управление,но поне от кумова срама да не се бяха обаждали.Сега от глупост лъснаха,сами издадоха четата.Толкова си могат,пък тръгнали да управляват.

38

Анонимен

преди 12 години

Напрежението на СДС ще се смъкне само с лоботомия!

37

rumen221

преди 12 години

ЕХ-Х-Х..., ТИЯ ПУСТИ ЕВРОПЕЙЦИ... (развалиха далаверата)АЛО-О-О, ГЕРБ, НАЛИ ПАРТИЯТА ВИ Е ЗА ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ!?!?!?1. Защо в България ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ СУБСИДИЙ се получават не от СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ЗЕМЯ... затова, че са НАМЕРИЛИ РАТАИ ДА ИМ Я ОБРАБОТВАТ..., а се вземат от РАТАЙТЕ/ИЗПОЛИЧАРИТЕ/АРЕНДАТОРИТЕ....???2. ЗАЩО, при износ на зърно СУБСИДИЙТЕ И ДРУГИТЕ ДЪРЖАВНИ ЕКСТРИ (които са наши частни пари) НЕ СЕ ВРЪЩАТ НА ДЪРЖАВАТА, ЗА ДРУГИ НАШИ НУЖДИ???- ЯВНО РАБОТНИЧЕСКО-СЕЛСКАТА, КОМУНИСТИЧЕСКА ДИКТАТУРА ПРОДЪЛЖАВА...!!!3. ДЯНКОВ поднесе извиненията си на протестиращите зърнопроизводители и обясни, че парите са такива каквито са"- В СЪЩНОСТ, ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ МАЙ ВЗЕ ПОДКУП ОТ ТЯХ И СЕГА УМИРА ОТ ЯД, ЧЕ ТРЯБВА ДА ГО ВРЪЩА - ЗАЩОТО ОТ Е.С. РАЗВАЛЯТ ГРАБЕЖИТЕ НА ЕВРОПАРИ И КАЗАХА ЗА БЕНEФИЦИЕНТ ДО 100 000 ЕВРО!!!А, НАЙДЕНОВ ЛИ, ЗА ПАРИТЕ, ОТ НЕГО НИЩО НЕ ЗАВИСИ

36

Иван

преди 12 години

Тези от СДС сигурно са им обещали някой управленски пост ако ударят едно рамо в бутането на кабинета.Паленцето Мартинчо и несъстоялия се кандидат президент Румен Христов за който сигурно са гласували 200 човека им се прииска да управляват - може да са тоалетните на министерски съвет но да са в управата.Смешници - да си спомнят колко золуми направи Костов в компанията на мастити седесари а сега станаха *** на комунистите.Още веднъж Борисов показа че е пич - никакви пазарлъци във властта.

35

Анонимен

преди 12 години

По - добър от Миро няма да има човека прави всичко по - силите си ! Какво повече искате не виждате ли цяла Европа се тресе ! Хората трябваше да орежат малко от бюджета ! Стига вече простотиии .. един умен българин ще разбере за какво става въпрос , а простите винаги ще им знаят устите и ще искат още и още без да знаят ситуацията ! Писна ми *** !

34

Всевиждащото око

преди 12 години

С Д С -Стани Да Седна!

33

Всевиждащото око

преди 12 години

не е виновен Миро-даже за много неща ,се опита да помага,и с това стана неудобен на сивия кардинал шимончето,даже и тиквун гледа шимон в очите а МИРО И тотю му се дървят за пари-и хоп!!Искане за оставки!!На кого-на миро и тотето....а парите шимончето ги давааа,шо не щат неговата оставка?Риторичен въпрос...А на промитите мозъци-истината се вижда,какното и колкото да демагогствувате и лъжете!

32

Анонимен

преди 12 години

Причината е в Дянков, а не в Найденов!Не ви ли увряха вече главите, та да го разберете?СМЯНА НА ДЯНКОВ!!! Това е решението!

31

кака

преди 12 години

Мдааааа,Един бушон трябва да гръме и да се смени,за да е гръмне цялото табло...и недай си боже и цялата къща.....Елементарно.Но май токаджиите само се точат а думи,а майстоирлъка им.....взривоопасно е да се живее в такава къща.....

30

wiktor

преди 12 години

до 30Я погледни пак какво си написал. СДС от 10 (десет!) години не са фактор в българската политика. Никой не злобее срещу СДС - просто никой ни най-малко не се интересува от тях. А това за следващите избори искрено ме разсмя! :)))

29

ekip

преди 12 години

Гербери, и да злобеете срещу СДС, на следващите избори избирателите ще ви духнат под опашката. Така, че по-скромно! Нали се чувствате значими? Защо се занимавате с такива загиващи, според вас, партии?

28

МВ

преди 12 години

Какви предложения бе другари от СДС? Какво само местите пари от едно на друго място в този издънен бюджет. Кажете как да се увеличат приходите, така че да се платят полагащите се субсидии на земеделците. Мислите ли че министър Найденов не иска да ги плати. Прецакаха го Бойко и финансовия министър и сега го метнаха на върбата. Човекът направи много като регламентира с Наредбите условията за финансиране по мерките за подпомагане. Вземете, че ги прочетете.