169

Анонимен

преди 12 години

Лепа е нелепа.

168

Анонимен

преди 12 години

Мдам...като си сложи корсетите и пристягящи дрехи и няколко килограма грим....такива като нея колкот щеш....друго си е да разлюлее месата после като махне помощните матряли....*** то е за хора дето наистина виждат....повечето трябва само да видят, че е женско и носовете им протичат и ушите им клепват ... лягат по гръб и маат лапи във въздуха

167

лай-лай кучка

преди 12 години

Чалгата колкото и да не я харесваме си има почитатели.Слава Богу,че освен чалга има и хубава музика.Що се отнася до певицата - хубава си е жената,факт.

166

Свидетел

преди 12 години

Тая е бая по-дърта от 51

165

Анонимен

преди 12 години

абе...аз предпочитам вместо 51 да е 21..пък нека да не е Лепа Брена :)

164

до 168

преди 12 години

Едва ли е нужно да си "метъл" за да забележиш, че чалгата е упадъчна музика за най-долната прослойка на обществото!

163

Любиша Самарджич

преди 12 години

И на 51 годин Лепа Брена си е пичка та дрънка!

162

Жоро

преди 12 години

хахха .. най-вероятно (почти) всички , които пишете тук, сте комплексирани метълчета .. :) Лепа Брена направи грандиозно , шоу , и си кацна с хеликоптер ... просто беше нещо изключително , а аз бях на випа и гледкАта беше страшна... После един приятел се опита да ме замъкне в някакъв клуб на ул. Ангел Кънчев , но аз категорично отказах- след величествената изява на Лепа Брена , не бих отишъл дори и в нашенска дискотека на чалга..

161

ЛЕПАБРЕНИСТ

преди 12 години

ВОЛИМО ТЕ БРЕНООООООООООООООООООО.КРАЛИЦО МОГ СРЦАААААААААААААА.НАЙ-ЛЕПША СИ ТИ НА СВЕУУУУУУУУУУУУУУУУУКОЙТО ТЕ МРАЗИ ПОД ТЕБЕ ДА ЛАЗИИИИИИИИИИИ

160

ЛЕПАБРЕНИСТ

преди 12 години

ВОЛИМО ТЕ БРЕНООООООООООООООООООО.КРАЛИЦО МОГ СРЦАААААААААААААА.НАЙ-ЛЕПША СИ ТИ НА СВЕУУУУУУУУУУУУУУУУУКОЙТО ТЕ МРАЗИ ПО ТЕБЕ ДА ЛАЗИИИИИИИИИИИ

159

t-rock

преди 12 години

Съгласен съм с 162, 164. Да го д** тая, нейната музика и всички чалгари в България.

158

Диви селяци !!!!

преди 12 години

Колко ли трябва да си ***, че да си горд с факта, че си присъствал на "концерта" на една ориенталска певачка ? *** в България станаха прекалено много !Няма страна, която с такъв чалгаро-селяндурски народ да е успяла.

157

мръсници

преди 12 години

днес бг обаче упорито почват да си пускат новини за чалга покрай другите. То не бяха очерци за награди на единия или другия чалга "лейбъл" и разни подобни. Анализите им за чалга наградите всъщност бяха по-дълги от които и да е други анализи, дето са правили някога. Опитват се да ни докажат, че чалгата е мейнстрим културно явление. Това ви е политика, налагана от Пеевски, нали? Дето гаджето му е водеща певачица в пайнер?

156

Реалист

преди 12 години

На чалгарите им дай да обясняват как тази пошла музика била присъща за България и българите! ГЛУПОСТИ! Преди 22 години ДС измислиха мутрите и чалгата - едните да тормозят народа, а другите да го забавляват. След краят на мутрите рано или късно ще дойде и залеза на чалгата, това е повече от ясно...А докато Металика събират 55 хиляди души на стадион "Васил Левски", а Цеца+Азис събират 5000 хиляди, дотогава ще съм спокоен, че България и българското ще го има - напук на пошлостта и простотията!!!

155

ivan

преди 12 години

Кои са Проди Джи?!?!? Може би имат предвив Продиджи?!? В гората ли сте расли бе хора?

154

до 152

преди 12 години

Като гледам каква музика слушаш даже и не искам да си помислям каква жена си си избрал :-)) Акъл няма да ти даваме, явно е, че си *** като г^з след като слушаш такава помия!

153

до 152

преди 12 години

Ти не си балканец, ти си ***...В Сърбия не слушат българска музика, "умнико"...

152

оо

преди 12 години

къде е боко

151

Бранникъ

преди 12 години

Докога юго-простакеси като тази ще ни мърсят града и държавата?

150

vlady

преди 12 години

Съмнява ме да е било студено, примерно на 10.11 на Amorphis беше прилично топло и се изпотих покрай изкуфяването.