10

Chikatilo

преди 12 години

Дано се оправи момчето...а з апобойниците малко затвор да им разширят свинктерите и съсипят жалките животи...да видим после дали ше бият...само сметана ше бият на старите чички в панделата !

9

Анонимен

преди 12 години

Сегашните ученици и тинейджъри са някакви ***.

8

Анонимен

преди 12 години

Защо говорят само за този Валентин?Били са цяла групичка- маскирани.Тези деца са от тази възраст с манталитет на престъпници, стремящи се да подражават на мутрите и биячите в тази скапана държава.Да задържат и тях.На родителите-глоби.Уж ревете, че било полицейска държава, но виждате сами, че трябва наистина здрава ръка и страх от ЗАКОНА, не от полицията, а от ЗАКОНА.

7

?!

преди 12 години

A *** изписан ли е вече от ареста ?Очаквайте това да стане в следващите 24 часа. Гарантирано от ГЕРБ.

6

shady

преди 12 години

Сега трябва побойникът или побойниците да платят пълните разходи за трансплантация на далак и бъбрек на пострадалия, както и всичко последващи разходи за това лечение за целия живот на момчето. За затвор отделно да си преценяват компетентните органи. Ако виновните не могат или отказват да платят да им се извади и на тях единия бъбрек и далака - тъкмо ще могат да се присадят на някой по-нормален и нуждаещ се. Все пак това е извършено напълно умишлено, така че това е справедливо наказание.

5

saki

преди 12 години

Защо не осъдят насилника докато е жив 30-40% от месечната му бъдеща заплата и впоследствие пенсия да се удържат в полза на пребитото момче. Да знае че в бъдещия труден живот който го чака от 20 работни дни в месеца - 8 от тях ще работи за някой друг. Да му е честито.

4

Анонимен

преди 12 години

Биячът да бъде осъден освен лечението да плаща и инвалидна пенсия на пострадалият. Защото с един бъбрек той е инвалид.

3

Анонимен

преди 12 години

Фактурата със сметката от престоя и лечението на момчето да бъдат изпратени на родителите на бияча!Писна ми с моите здравни вноски да лекуват пребити,пияни,заляни,заклани а когато ми потрябва направление за мен - да няма!

2

за 2

преди 12 години

Малко, докато стане пълнолетен. После в затвора съответно. Впрочем, ако сега не го пратят, той там, така или иначе ще отиде, въпроса е колко хора ще осакати преди това.

1

Анонимен

преди 12 години

В ТВУ да го пратят малко бияча, че да му дойде акъла. И без това има много да се прави по инфраструктурата. Да подрязва храстите, да залесява ... и без това никой не иска да се занимава с тези дейности.