448

Корал

преди 12 години

До 450Не мисля че е редно така да се нагрубява Патилан-още по-вече че му чета коментарите от много месеци.Може би това е най-смисленото нещо което се опитва да направи за "*** или неграмотни хорица"-това да просветлява една нация-до колкото е възможно.Или ти си уникално неграмотен или имаш личен интерес да се противопоставяш на такива като него.За сведение-много хора четат коментарите само заради Патилан.Браво Патилане-очакваме те с интерес

447

Патилан

преди 12 години

"Нова радарна станция ще пази Русия от американската ПРОДмитрий Медведев откри третата руска радарна станция за ранно предупреждение за ракетно нападение"Руският президент Дмитрий Медведев откри днес в Калининградската област нова военна радарна станция за ранно предупреждение, като заяви, че тя е сигнал за готовността на Русия да даде "адекватен отговор" на заплахата от страна на американската система за противоракетна отбрана (ПРО) в Европа, предаде АП.Радиусът на действие на "Воронеж-ДМ" е 6000 километра. Тя може да открива балистични, космически и аеродинамични обекти, включително балистични и крилати ракети, да проследява и класифицира целите, като предава получената информация в центровете за управление. Освен калининградската станция в състава на руската Система за предупреждение за ракетно нападение има още две инсталации от типа "Воронеж" - в село Лехтуси, Ленинградска област, и в Армавир, Краснодарския край (Южна Русия), посочва Лента.ру. Станцията работи в дециметровия вълнов обхват и е в състояние, при необходимост, бързо да променя местоположението си. АП припомня, че Москва възприема плановете на САЩ да изгради система за ПРО в Европа като предизвикателство за сигурността на Русия. Миналата седмица Медведев заплаши, че ще разположи в Калининградската област и другаде в Русия ракети, насочени към обектите на ПРО в Европа, ако САЩ и НАТО не се съгласят на компромис, който да разсее руските опасения.

446

до Нянго от славянин

преди 12 години

Нянго, ни от кой Бантустан си? Най-добре се връщай в Африка да танцуваш маймунските си танци.

445

Нянго

преди 12 години

Бе Георги не му се ядосвай толкова :))Че е *** е видно, да му даваш факти - безсмислено. Все едно да си говориш с теле.Хи-хиииххх.Чувам обаче, че са много обидени някои, и ще заминават - славянина в матушката, а патилана при ***. *** щел да слага, мусулманин да става, оная работа да си обрязва... :)))

444

georgi

преди 12 години

До Патилан 446: Ти си уникално тъпо, безмозъчно и психично болно същество. Винаги съм казвал, че си плагиат и само "пействаш" глупостите на други малоумици като теб, който салъпяват разни факти с откровенни лъжи, само за да привличат вниманието на други *** по форумите. Само за твое сведение идиоте - Адам Смит е шотландец и умира през 1790г.Ако не ти е много трудно сам си отговори дали е подкрепял в нещо Линкълн.И преди да ръсиш глупостите си, вземи прочети поне 1 истинска книга ИДИОТЕ!

443

славянин

преди 12 години

''Развитият'' капитализъм е в състояние на свободно падане и постоянно търси телето под вола - ту Саддам му е виновен, ту Осама, ту Кадафи, сега виновният е Асад, след него ''виновният''ще бъде Ахмадинеджад, единствено капитализмът за нищо не е виновен и даже е най-голямата жертва на световните ''тирани''!

442

Нянго

преди 12 години

Голяма хурка ще излапат ***: ))

441

Анонимен

преди 12 години

СМЪРТ ЗА ЦИОНИЗМА -СВОБОДА ЗА НАРОДИТЕ

440

Патилан

преди 12 години

Войната приближавa......направо са си кръвопийци тия Американци, събудиха и Голямата мечка вече....Руски военни кораби влязоха в териториалните води на Сирия, в района на пристанището Тартус , където е руската военноморска база.

439

Патилан

преди 12 години

Още през 1865 г. подкрепяйки освобождението на робите в САЩ от президента Линкълн, американския икономист Адам Смит предсказа:Икономиката на всяка страна, която разчита на робството на чернокожите, сама подготвя пътя си към ада, в деня когато тези страни се събудят.

438

Патилан

преди 12 години

Европа в момента е под контрола на САЩ !!!Европейците бавно но сигурно се превръщат в черни роби на американците, много скоро ще го осъзнаем защото нещата ще тръгнат рязко надолу....Ако една ядрена сила си помисли, че може да използва атомно оръжие без другата да може да отговори, това е сигурен път към ядрена война. Гъзолизците от Европа са готови да жертват децата на народа си заради долари ..... Маймуните, които поддържат поредната арогантна агресия на САЩ, ще запеят друга песен, когато американския уран полети и към красотите на Европа в поддръжка на угнетените и дискриминирани малцинства! Това време може да е много близо. Тогава ще си спомните за Русия.

437

Патилан

преди 12 години

Иран съвсем не е бушменска държава, както си мислят много от папагалите тука.След толкова години продажби на петрол, имат пари, следователно са купили и разработили технологии, за да се защитят от агресора САЩ и Израел. Иран е разработил космически спътник от ново поколение, който се нарича Толу"Иран е разработил "летяща чиния". Безпилотната "чиния", наречен "Zohan", Целият натиск, който САЩ и Западът се стремят да окажат върху Иран с цел да му попречат да се сдобие с ядрени оръжия, е напразен. Ислямската република не само вече има ядрени оръжия от някогашния Съветски съюз, но разполага с достатъчно обогатен уран за още. И което е по-лошо - има система за пренасяне на ядрени бойни глави. Иран не е Либия....Иран заплаши Израел със 150 000 ракети...всеки здравомислещ би трябвало да знае какво означава това!Прочее Иран освен че е суверенна държава с избрано на избори ръководство, никога не е извършвал агресия и не е окупирал чужди държави за разлика от тези които ги заплашват-САЩ и ИЗРАЕЛ. Америка са пред фалит и пак войната ще отвлече на хората вниманието от истината! Това което се случва днес е Разработен план на шепата безумни банкери, наричащи себе си богоизбран елит на САЩ и Европа. Световния "елит" е изперкал тотално......Време е хората в Америка и по света да се надигнат и да спрат безумието на войната, което ни налагат от САЩ. Война която може да затрие 80-90% от човечеството.

436

Robert

преди 12 години

Бойко Борисов спря за известно време предизборната си кампания като кандидат-депутат заради появили се сведения, че Йоцич е поръчал смъртната му присъда. През 2009 г. пак по време на предизборната кампания в няколко жълти вестника бе пусната информацията, че наемен убиец е влязъл от Сърбия в България по поръчка на Йоцич, за да бъде убит Борисов."Аз ще ви кажа, че Бойко Борисов отговаряше за канала за наркотици през Турция", допълни той. "Имаше проблеми с Косьо Самоковеца."

435

Robert

преди 12 години

След убийството на Поли Пантев в СИК възникнал спор за разпределението на 80-100 милиона долара. Стоил Славов бе взривен с охраната през януари 2004 г., Бай Миле бе разстрелян с охраната си през август същата година. Сретен Йоцич бе екстрадиран в Холандия, след като бе заловен в София през 2002 г. Там излежа 3-годишна присъда и бе върнат в Сърбия, където е обвиняем за 2 убийства. През юни 2005 г.

434

Robert

преди 12 години

Кеца разказал за няколко срещи, на които е присъствал, докато е бил охрана на Бай Миле. Лично присъствал на среща в София между Бай Миле, Бойко Борисов, Сретен Йоцич, Стоил Славов и хора от групировката СИК. Те говорили как да съберат пари, за да направят Бойко Борисов шеф в МВР и да му купят чин. Кеца казал още, че всички разрешителни на охраната на Бай Миле били издадени на фирмата "Ипон" собственост на Бойко Борисов по онова време.

433

Robert

преди 12 години

Какви варианти се откриват пред нас? Явно е, че тези писаници по форуми до никъде няма да отведът народа..

432

Анонимен

преди 12 години

до 403... Отче Кириле , дано стигне тази твоя молитва по скоро до Бога за да отърве човечеството от дявола и неговото избрано племе-евреите

431

Патилан

преди 12 години

Нито Гоце, нито Богът Бойко поставиха на турчина въпроса за милионите компенсации, които Турция трябва да ни изплати за изселените българи. Политиката към Израел и Турция е като към бъдещ господар, който ще дойде и ще инвестира пари в държавата. "От дядо си знам, че земя се продава само когато умираш. Защо в момента всичката земя около Разград, Североизточна България, Добруджа и по цялото Черноморие е изкупена от евреи и турци чрез поставени лица", каза 80-годишен дядо от Варна. Израел и Турция търсят нови територии. Знаете, че за капитала граници няма, влиза, завзема и заробва. Как сте роби на европейска България. Асо си мислите, че сте по-добре от фалирала Гърция сте далеч от истината. Или пък от Румъния. Или пък от Македония и Албания. От никой в света не сме по-добре. Замисли се защо? Цветанов (6-те апартамента) и Бойко Геноцида не им пука за България. Те си гледат техния бизнес, той е да изкарат мандата и колкото могат да гепат, защото после как се живее извън политиката.

430

Tina

преди 12 години

България, Нина, не ви е втора Родина. България ви приюти и ви помогна. Но за България има само едни чада и това са българите. Българите не са *** - те са прекрасен, добър и умен народ, когото аз много обичам.Турската тоалетна се опитвате да я монтирате вие още от времето на патриарх Евтимий. Но някак си тя винаги дава фира...Нагли сте, самовлюбени някак си много си надценявате.

429

Патилан

преди 12 години

Програма за изтребване на българския народ - Приета на московския ционистки конгрес 1988 г.1)Заграбване на средствата за масова информация. 2. Всички, които участват пряко във властта трябва да имат местни имена и външност. 3. Директорът може да бъде гой, но поне един от неговите заместници трябва да бъде от нашите. 4. Да не се допускат до властта трудещите се. 5. Да се поддържа репресивен апарат за пълен контрол. 6. Масон, който е оставил следи при провеждане на акция или използване на специални средства, завършва живота си със самоубийство или го ликвидират. 7. Да бъдат създадени и поддържани структури за чистка в оществото; обезглавяването на гоите да се провежда по план, независимо от степента на активност.2)1. Българите винаги трябва да бъдат бедни и безправни, навсякъде да изпитват неудобства и неволи и ежедневни бюрократически спънки. 2. Масовата бедност трябва да поражда масова безпросветност и глупост, а те на свой ред - масова престъпност. 3. Да не се допуска българите да си възвърнат равенството, независимоспа, свободата и националните богатства.3) 1. Да продължи изтребването на гоите по метода на своеобразното демографско съкращаване. 2. Да се продължи демографското съкращаване на българите до 3 пъти за едно поколение чрез юдомасонския похват помощи за самотни майки. 3. В обществото зле се възприема идеята за остаряване на нацията, като се оставят да живеят само неспособните на съпротива. 4. Ако се работи умно, с българите можем да приключим бързо.XII. Съкращаване числеността на гоите чрез други форми на геноцид: 1. Да се направи невъзможно създаването на многодетни български семейства. 2. Да се поддържа високо равнище на детска смъртност у българите и да не се допуска такава при юдеите. 3. Да се поддържа висока смъртност сред българската младеж. 4. Да се завишава възрастта, при която се разрешава встъпване в брак. 5. По всякакви начини да се влошават отношенията между гойските мъже и жени и да се разрушават семействата им. 6. Да се разработват нови закони (екодемографски войни) за ликвидиране на гойските маси без военни действия, без материални загуби, чрез глад и обедняване. 7. Да се предизвикват безпорядъци и масови вълнения и да се използва армията, силите на закона и правосъдието за възстановяване на реда, което да води до съкращения на гоите в ограничени количества.XIV. Действия чрез контролираните средства за масова информация: 1. Да се поддържа стабилна тенденция към българофобия и национален нихилизъм. 2. Да се обявяват всички патриотични и национални движения на гоите за фашистки, националистически, шовинистки, терористични и консервативни, да бъдат оклеветени, очернени и да им се лепват етикети. XV. Повсеместна и постоянна гавра с врага: 1. Над българите може да издевателства който си иска и както пожелае. При изкуствено създадената пълна безотговорност имената на нашите ще бъдат винаги засекретени. 2. Гоите да бъдат доведени до самоубийства, инфаркти, инсулти, припадъци и други тежки състояния посредством хулиганщина, наглост, издевателства, унижения, оскърбления и пълна безнаказаност на извършителите юдеи, членове на други тайни общества и шабес-гои (колаборационисти). 3. Необходимо е с българският народ да се разправим по-бързо, защото после ще бъде късно. Хилядолетният ни враг е още жив.