40

Анонимен

преди 12 години

Представям си празния темерутски поглед и изказ на това животно. Но тя крушката си има опашчица. И управляващи и граждани всички сме виновни. Разпасани закони, разбита образователна система, чалганизация, мутрата като връх на социалната ни йерархия. Никаква система за превенция, никаква система за филтриране на обществото при престъпления от малолетни.А този изверг си е давал признаци, че е изчадие ненормално. Едно комунистическо наказание като за опит за предумишлено убийство.

39

до 36

преди 12 години

Това което казваш е велика глупост...вярно е,че имат вина,но тя не е изцяло тяхна..всеки човек има самостоятелен характер и собствено виждане на нещата..видял някъде нещо,било то и на улицата,харесало му и решил,че това е правилно...едва ли някой родител би посъветвал детето си да удря другите в асфалта или да им вади бъбреците..*** си е ***,той се ражда такъв и не подлежи на възпитание..за това-затвор с по-големи "чичковци"...ще му се отрази добре и вероятно ще смени ориентацията към нежна

38

чарли

преди 12 години

Анонимен много си ***.

37

Анонимен

преди 12 години

Porazpitah diado mi za podobni ekscesii po vremeto na socializma...V nacaloto na 50-te e imalo poboista mezdu ucenici ot razlicni ucilista...Podobno na tova sega.No posle otvariat TVU-ta + bonus Belene i problemite IZCEZVAT.A *** predi godini reabilitiraha VSICKI kato politiceski...

36

Майка на момче

преди 12 години

Аз наистина недоумявам защо агресията в исказванията на коментиращите е насочена само срещу 16-годишния побойник, а никой не осъзнава простата истина, че той на практика е дете и истинските злодеи са родителите му. На тях кой ще потърси отговорност? Тези, малолетни престъпници, за които четем почти всеки ден са НЕЧИИ ДЕЦА т.е. продукт на нечий родителски провал. Няма лоши деца, има само лоши родители!

35

Анонимен

преди 12 години

Вместо да се протестира срещу реформите в пенсионната с-***, БДЖ, все неща, които няма как да се избегнат, а тези протести носят само загуби за страната и обслужват тесни партийни и синдикални интереси, трябва да се ПРОТЕСТИРА СРЕЩУ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА. Защото престъпниците, които ни доведоха до това мизерно съществуване са на свобода и си карат скъпите коли да луксозните си имоти, на свобода са и такива нагли биячи /вече и непълнолетни/ и даже поръчкови убийци. На свобода са и лекари, допуснали фатални грешки от безхаберие, граничещо с престъпление. Всички пътища водят до корумпираната ни съдебната ни система, която с бездействието си и толерантността към престъпниците има огромна вина за сегашното ни положение!

34

Анонимен

преди 12 години

до 32Демокрацията е хубаво нещо,ама да не я прилагат бивши комунистически мутри и милиционери!

33

Анонимен

преди 12 години

до 30Сигурно "Под прикритие" е американски?Или турски екшън?

32

Анонимен

преди 12 години

Недейте да мрънкате!Демокрацията не са само хубави неща. има и лоши и това е едно от тях. Искахте демокрация, ама си мислихте, че с нея ще дойдат само хубавите неща и изобщо не помислихте за лошите. Престъпност, корупция, мизерия - това са характерни черти на демокрацията и пазарната икономика. В този смисъл точно такива побойници искахте, като подрипвахте и ревяхте като магарета по площадите.

31

язък

преди 12 години

тряаше да умре , ся кво ще се мъчи 16 годишния ***

30

Анонимен

преди 12 години

Това е резултат от турските и американски сериали. Някой от вас да е гледал по нашите национални телевизии някакъв нормален филм швейцарско производство или немско, френско или английско? Или пък австрийски сериал или холандски такъв? Няма и да видите. Всичко което хората гледат по БТВ, Нова и БНТ са турски сериали и американски екшъни. Съответно и децата това гледат и си изграждат такъв манталитет и начин на поведение- турски манталитет и каубойски манталитет.

29

закон

преди 12 години

доколкото бях чел, този са го задържали за побой вече. Само че не разбрах дали е съден. Ако е съден - може да се окаже в рецидив и тогава наказанието е от 5 до 15г. НООО, престъпникът е под 16, т.е. максималното наказание по закон ще му е не повече от 8г. Като адвокатът го изкара предизвикан (а то ще е така, защото май биячът си връща за нещо от преди това), я му дадат 2-3г., които да изкара в ТВУ, я се размине с условна само. Така е по БГ закон. Не обвинявайте съдии, прокурори и после.

28

yaro

преди 12 години

много на зле отива света-всеки ден слушаме за жестокост и насилие...хора,бъдете малко по-човечни към другите,те също са хора,в Библията пише"Каквото искаш да правят на тебе,това прави на другите"...родители,възпитавайте децата си отрано,за да не се червите от срам заради тях ,като пораснат...ваша е отговорността дали ще възпитате един стойностен ,умен млад човек с цели и амбиции,или ще го оставите на вълната от насилие и чалга,която бълват интернет и телевизията,която ще го превърне в престъпник

27

Анонимен

преди 12 години

Колко от нас, родителите, се замисляме какво гледа детето ни по телевизията и сменяваме канала когато се появи червената точка и детето ни още не е достигнало тази възраст. Много добре знам, че не трябва да допускам детето ми да гледе филми, забранени до еди каква си възраст, но го правех. Докато синът ми се изплаши от един филм и вече трети месец има проблем от това. Глупавият човек се учи от грешките си, а умният се учи от грешките на другите. Бъдете умни и се грижете правилно за децата си.

26

майка

преди 12 години

Имам син на 13 и като прочетох за каква жестокост става дума щеше да ми спре сърцето.Само най-големите наказания са превенция.Трябва да се знае,че прошка няма.Да видим сега кога ще го пуснат този ***.Това се завършени престъпници.И не е бил сам.Къде е отговорността на другите???

25

Аххх

преди 12 години

Не мога да си опиша момента в който този ***(ще кажа ***,с риск да се обидят *** защото всяко определение,било то и най гнусното е малко за това изчадие) ще влезе в килия..логиката подсказва ,че побойниците над невинни деца и педофилите са на особена почит..и в двата случая всеки затворник или поне повечето имат малки деца и поради тази причина са изключително "толерантни" към въпросните и ди награждават с обилно количество вазелин..

24

Една майка..

преди 12 години

Как бихте реагирали,ако се случи на вашето дете?мислила съм го и колкото и да съм толерантна...мисля,че ще съм много крайна в действията си.

23

LoL

преди 12 години

Да заминава в шибаното ТВУ да пече тухли доживот малкия ***. Но и ТВУ-тата и затворите станаха като зелено училище в България... Как може подобна жестокост от 15 годишно дете... Колко зловещо българинът е оскотял и изпорстял от глад и чалга!!!

22

Анонимен

преди 12 години

До Тра-ла-ла,И не само инвалидна пенсия ще плащаме, но и престоя на този 15 годишен *** в затвора. Дупе да му е яко.

21

Тра-ла-ла

преди 12 години

Ето още един инвалид, който да тежи на пенсионната система...Сега оня пикльо, дето се прави на голям бияч да го осъдят не да ми лежкуни в затвора, а да го осъдят ЦЯЛ ЖИВОТ ДА ДАВА ИЗДРЪЖКА на момчето, което е осакатил. Защо трябва от общите пари ние да му плащаме цял живот инвалидна пенсия? Да му я плаща този, който му го е причинил! Аман от разпасана младеж! Липсва им казармата.