988

bla-bla

преди 12 години

""Аз съм получавал покани от толкова много университети, но винаги съм отказвал", добави Борисов и даде премиер с университета в Перник."Не "премиер", а "пример", драга Редакция :))))))))))

987

2

преди 12 години

Ако направите реформата в БДЖ прекрасно знаете колко хора ще останат на улицата, зърнопроизводители, животновъди и прочие - всъщност имало е подхвърлени трохички и огромни обещания нищо повече. "Ситуацията е била различна в ЕС" - г-н премиер нали затова сте премиер за да предвите каква ще е ситуацията в бъдеще. Въобще г- н Премиер какво свършихте от началото на управлението си? Кажете ми защото аз не знам. И между другото, реформата затова е реформа за да се измисли оптимален вариант за всички.

986

2

преди 12 години

Не го притеснявали стачките и не искал да управлява такъв народ - Г - н Премиер искренно се надявам,да ви докладват какво се пише по форумите, какви са обществените нагласи. Вярно е, че 90% от коментиращите са поставени лица и ваши и опозиционни и костовици и.т.н. Но тук там се забелязват мнения на хора, които наистина искат да споделят какво мислят.Никой не оспорва реформите, които трябва да се направят-оспорва се касапския начин, по който искате да го сторите....

985

ha

преди 12 години

боли го малкия премиер Премиера! Има на кого да се опре след оставката си-Мишо Бирата и сие "бизнесмени" му го дължат :)

984

Milena

преди 12 години

Егото на Борисов е разклатено и от там го видяхме в естествената му светлина. Не бил се уплашил, но веднага подавал оставка ако има протести. Така ли правят мъжкарите. Що преди не протестирали при другите, а що протестират сега. Подписал едно в тристранката ,после прави друго, подписал със земеделските производители, после не си държи на думата. Протестиращите не трябвало да искат оставка ,а да викат браво Бойко и евала.

983

Milena

преди 12 години

Абе Бойко,махай се бе ***,кого плашиш ти бе,***,виж се колко си *** ,тръгнал си държава да управляваш.Протеже на Тодор Живков,ти ли точно намери да плашиш със Сергей Станишев,ти ли *** ***,от къде те изкараха И ТИ ДАДОХА ВЛАСТ,ДАНО ТИ КАТО СЕ ПЕНСИОНИРАШ НА 80 ДА ИМАШ 200ЛВ .ПЕНСИЯ..СТАЧКА НА 30 ХОРА НЕ ОСТАВЯЙТЕ ТАКИВА *** ДА НИ УПРАВЛЯВА

982

Анонимен

преди 12 години

Такава наглос и по времето на тройната ме е имало. 35% сива икономика, неплащане на данъци осигуровки на хората работещи там за което е виновно правителството, че не може да се справи. И сега увеличение на възрастта за пенсиониране на всички с 1 година. После се чудят защо има инвалидни пенсии и то при това здравеопазване, стрес ,нерви и безпаричие.

981

Анонимен

преди 12 години

palq4o ste plashi s podavane na ostavka da si hodida vzeme i dqnkov s nego

980

Анонимен

преди 12 години

ami vsi4ki na protest da si podadat ostavkata ama cqloto pravitestvp

979

Анонимен

преди 12 години

Противниците на шистовия газ също плашат с този проблем. Водата се черпи от басейни на поне 3-4 км под повърхността. За добиването на газ в един кладенец се използват 19 милиона литра вода, от която близо половината изтича обратно в кладенеца. Да не говорим, че в един кладенец се влагат 82 тона химикали от различно естество за намаляване на корозията и с антибактериална цел. Това създава сериозен риск за дългосрочно замърсяване на подземните води, и то в райони близки до големите градове. В някои случаи питейната вода се замърсява с метан до такава степен, че може да се запали, предупреждават еколозите.

978

ПИТАНКО!

преди 12 години

До кога ще ни се хилиш и ще ни лъжеш г-н премиер???Не те ли е срам от самия себе си или забрави за времето на гуменките и сланината?Къде е раят който обеща за 2 години да направиш?Сега искате и пенсионерите да изморите?Кое нещо е наред в България..опа тук сбърках забравих че за теб всичко е добре и е идеално!!!ОСТАВКАТА ТИ няма да ни плати здравето и нервите!На парите майната им нещастници такива!

977

Анонимен

преди 12 години

ми да си съберат онея големи суми от големите длъжници и ще има пари за всичко... ако не могат поне това, кво че ритат и търчат по стадионите, не сме го назначили за футболист, нито за селски гамен, а за министър председател, ако не му отърва, да си ходи, няма да ревем за него я

976

Анонимен

преди 12 години

Не може най-бедните да изнесат на гърба си кризата, а богатите да се скатават и да стават още по-богати!!! Елитите не искат да понесат последиците от собствената си некадърност и искат не само да се измъкнат, но и да направят още повече пари и власт от кризата! Идеологиите се изхабиха, няма партии, има бедни и богати. Пак сме в началото. "Братя мои, мои бедни братя,пленници на орис вечна ,зла,ледно тегне и души мъглата, на живота сивата мъгла"

975

мениджър

преди 12 години

В последните часове усилено се говори, че от Реал (Мадрид) проявяват сериозен интерес към Бойко Борисов. Симеон Дянков лично се е заел с осъществяването на трансфера. Финаносвият министър е готов да продаде министър-председателя, защото така ще може да запълни дупките в бюджeта.

974

Анонимен

преди 12 години

Аре бе ей докога ще чака народа нагрухтяна МУТРО ненаядена ?

973

Roni

преди 12 години

Бат Бойко и аз не искам премиер футболист щото нищо не разбира от това което прави като премиер. Ми като ти падне правителството ще дойде друго, дано да не е някой футболист, милиционер или нещо такова като премиер. Пък тези от специалните служби, дето те направиха премиер, не им ли е ясно, че криза има защото няма държава? Ако има държава няма да има криза!

972

Анонимен

преди 12 години

Нещо много ги е страх от Атака, нали уж губят на изборите. И Волен го издокараха май с този семеен скандал, по американски образец. А да не забравяме че зад някои други мъже също стои амбициозна жена,макар и покрита дълбоко сега

971

Анонимен

преди 12 години

ЧИКИ РИКИ си правят ГЕРБ

970

Анонимен

преди 12 години

ами той си го казва в прав текст - стадо сме, не народ..."Ако те не искат да съм на работа, ще ме отстранят, ще мятат камъни и ще ме накарат да изляза"яввно само с камъни би станало, не по друг начин, иначе търпете , и това е

969

Бунтовен народ

преди 12 години

Има защо народът да се бунтува! Прочетете публикацията в днешния брой на 24 часа и ще се убедите, че скандалният ВАС най-безочливо, нагло обслужва интересите на колегите си съдии, изпаднали в беда. Преди време съдия Солакова върна на работа ген.Пенгезов, оказал се нейн добър познат. Сега ВАС подарява 12 дка имот на майката на скандалния съдия Р.Вълков, шеф на окр.адм.съд Бургас, който чрез подправени (фалшифицирани) документи взе незаконно тези посочени декари и взриви бществеността в Бургас и с.Равда. Да, ама ВАС вече направо обнагля. Какво друго може да се очаква от колегите на Урумов, Икономов, Генков и мадам Солакова!Съд разсече база на НСА в Несебър; Публикувана: Понеделник, 28-ми Ноември 2011: Върховният административен съд е присъдил 12 декара от базата на НСА в Несебър на Руска Вълкова с решение от 21 ноември, алармираха от спортната академия. Ще има нови протести, след като при такива обстоятелства се взема подобно решение. То обаче показва истинското лице на съдебната власт в България, категоричен е ректорът на НСА проф. Л. Димитров.Руска Вълкова е майката на председателя на Бургаския административен съд Румен Вълков. През април той бе арестуван при опит да продаде същите 12 декара, като според прокуратурата става въпрос за уникални фалшификати. Бе открита и личната карта на неговия роднина Георги Ненков, покойник от 1992 година. Майката на съдията тогава бе обвинена по член 253 от Наказателния кодекс за опит за извършване на сделка с недвижимо имущество, за което се знае, че е придобито чрез документно престъпление, а нейният син и висш магистрат - за помагачество.