121

но комент

преди 12 години

Тъпо , мръсно-въобще ренегатчето николай Младенов.Еталон за тъпота, нечиста съвест и мръсотия в едно.

120

Да

преди 12 години

А бе хумел, ти ли ще ни кажеш кой пречел да се изчисти образа на България. Ти, некадърник, и твоите така *** образа на България с некадърността си, че... срам, та срам

119

Жорж

преди 12 години

България вече не е държава. Президент Плевел и министър син на ДС сътрудник не признават държавността. Не признават решенията на Конституционния съд.България от 2012 г. ще бъде феодално владение с еднолчното управление на Бойко Борисов. Да се разпуснат всички съдилища, народно събрания, министерски съвет, всички държавни структури. Един Бойко ни е достатъчен.

118

Съдията

преди 12 години

След 1,5г. ше има присъда за теб и всички некадърници.Не зная обаче,ти Младенчо къде ще се скриеш?

117

Българин

преди 12 години

Не казвам нищо за дипломатите не съм компетентен ,но в една нормална държава този никога няма да бъде министър на вънщните работи.Той стана за смях с" гонитбата" на "доносници".Сигурно "лекува" собствената си съвест.

116

Анонимен

преди 12 години

Ренегат. Засрами се малко.

115

arhar

преди 12 години

' Пробив: Станишев става шеф на всички социалисти в ЕСПредседателят на БСП Сергей Станишев ще е новият шеф на всички леви в ЕС. Това се очаква да реши Съветът на Партията на европейските социалисти, който ще заседава в Брюксел, пише "24 часа". '........................................................................Казвах аз, че Серго ще стане началник на Гоце ... Браво, Серго, железен си ! Да станеш началник на началника си ? Ето това е еволюция !П.П. Винаги ми е било любопитно да разбера следното : Ако Гоце стане премиер на БГ, то кого ще направи вътрешен министър - Румен П., Л. Гоцев или В. Вълков ? А може би Маджо ?

114

Николай Младенов

преди 12 години

"Оттук нататък аз няма да предложа да бъде изпратен за посланик човек с принадлежност към бившите ДС и разузнавателните служби на Българската народна армия, подчертава министърът."Николай Младенов е роден на 5 май 1972 в семейството на дипломати отт.нар."живковска дипломация". Като малък е живял в Индия, а послеи в Холандия. Баща му Евтим Младенов, който от 2006 година е покойник, е бил ченге - радист в различни посолства. Майка му ...е Неда Младенова. По професия е лекар - педиатър и вече е пенсионер. Николай Младенов влиза в Английската гимназия в Софиякато внук на активния борец против фашизма и капитализма. НиколайМладенов е и последният комсомолски секретар на Учкома на ДКМС в 114-та столична Английска гимназия, която завършва през 1990 г. Приет е в Университета за национално и световно стопанство специалностМеждународни отношения, където завършва висше образование през 1995 г.

113

krasos

преди 12 години

Не редно бивши агенти да са на такива постове, но пък е недопустимо един министър да потъпква Кнституцията на Р България!!!

112

"Демокрация&quo

преди 12 години

Щом хора от ДС на БКП са на важни постове,а не в затвора за престъпления............................Демокрацията още не е огряла България.Командва БКП и техните производни за жалост.

111

Анонимен

преди 12 години

Поредна глупост на *** от ГРОБ.Само като му гледам физиономоията ми се гади!

110

Анонимен

преди 12 години

На тази снимка е точно, като чичо си на младини

109

до 113

преди 12 години

и какво да правим с герберите? Та те са 60% ченгета, ДС-та и 40% мутри и местни феодали получили амнистия от ББиткото!

108

Св. Магистралний

преди 12 години

Obrazovan, може да има раково образУвание на средното образУвание (между краката). Възможно е оперативно отстраняване, но според зависи. За раково образОвание... Ми не знамкаква терапия да ти препоръчам. Не съм толкова образУвано-образОван.

107

Св. Магистралний

преди 12 години

Когато си от ГЕРБ, агентурното минало е "служба на род и Родина"! Когато не си от тях, "доносничество"! Абе нещо като "гей" и "***"...

106

отвратЕн

преди 12 години

ХАЙДЕ СТИГА ПРИКАЗКИ!НУЖНИ СА ДЕЛА!!!ИЗТЕГЛЕТЕ ВСИЧКИ ЧЕНГЕТА ОТ ДИПЛОМАТИЧЕСКИТЕ СЛУЖБИ И НЕКА И В БЪЛГАРИЯ ДА НЕ МОГАТ ДА ЗАЕМАТ ОТГОВОРНИ ПОСТОВЕ ИЗОБЩО !!!

105

obrazovan

преди 12 години

Do 110Sujalqvam priqtel trqbva da se reje do kokal. Kato imash rakowo obrazovanie kak se procedira? Za dobroto na Bulgariq. Kraino vreme e.

104

110

преди 12 години

Прекалил си с филмите за Джеймс Бонд и КГБ. Простено ти е. Ти друго освен "промивки на мозъка" не си срещал в съзнателния си живот на киборг.

103

НРЦ

преди 12 години

Как ще слагаш под общ знаменател всички агенти на ДС.. там има хора, който са отдали живота си на страната и са в тази сфера от повече от 25 30 години.. да и да не вярвате наистина има такива хора и те не са малко.. Точно в тази сфера опита е всичко, а те се опитват да налагат някакви палячовци като този на снимката

102

do 99

преди 12 години

abe ne znae6 li koi pisa konstituciqta be t.n.39 trideset i devet prez 1991,edni na4elo sas stoqn ganev i kostov,filip dimitrov i stefan savov, ama to 4ovek trqbva da e bil pone roden togava