37

въпрос

преди 12 години

ако човек не е гласувал има ли право да недоволства и иска нещо от управляващите?

36

до 41

преди 12 години

Леле какво селяни и чалгари сте това бесепедерасите. "Баце"...така ли си казвате един на друг вече другарите, а бе, педерастче селско?

35

до 31

преди 12 години

То не е само във Видин баце, навсякъде от където минаха герберистите всичко и всеки ***

34

Сличайно минаващ

преди 12 години

Този проект който разглеждат на снимката е за сегашното кръгово на изхода към Меден рудник и изхода на града към южното черноморие

33

Г-Н ПРЕЗИДЕНТ,

преди 12 години

ВЯРНО ЛИ Е ,ЧЕ В АЕЦ-КОЗЛОДУЙ , РУСНАЦИТЕ ПРОВЕЖДАТ НЕЗАКОННИ ЕКСПЕРИМЕНТИ С НОВ ВИД ЯДРЕНО ГОРИВО , КРИЕЩО ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ОПАСНОСТИ ЗА ПЕРСОНАЛА И НАСЕЛЕНИЕТО!ЗАЩО Е СКРИТА ОТ ОБЩЕСТВОТО , АВАРИЯТА С ТОВА ГОРИВО ПРЕЗ М.АПРИЛ,Т.Г. И ИМА ЛИ ВРЪЗКА С ТОВА ПОБОЯ НАД ДИРЕКТОРА НА АЕЦ-КОЗЛОДУЙ?ЗАЩО СЕ ДОПУСКАТ, СВОЕВОЛИЯ РУСКАТА И БЪЛГАРСКАТА ЕНЕРГИЙНА МАФИЯ В БЪЛГАРИЯ?КОЙ ЩЕ БЪДЕ ОТГОВОРЕН ЗА НОВ ЕВЕНТУАЛЕН ЯДРЕН ИНЦИДЕНТ, КАТО ТОЗИ В ЧЕРНОБИЛ ??? НИЕ БЪЛГАРИТЕ , ОПИТНИ ЗАЙЧЕТА НА РУСИЯ ЛИ СМЕ?

32

до 36

преди 12 години

"акустира", "но-честито", "олигар"...Мдааа, умен и грамотен си точно колко трябва да бъде един член на БСП като теб.

31

ГЕРБОВИ МАНАФИ

преди 12 години

ЗАЩО ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИ БЕ ЦИГАНИТОВА ЛИ ВИ УЧИ КОМУНИСТИ4ЕСКО МУТРЕНСКАТА ПАРТИЯ ГЕРБ,КЪДЕ ОТИДЕ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО И ПЕЧАТА БЕ ***,КЪДЕ ОТИДЕ ПРАВАТА НА ЧОВЕКА БЕ СКАПАНЯЦИ ГЕРБОВИ.ВЕДНАГА ДА СЕ ПРЕИМЕНУВАТА НАКОМУНИСТИЧЕСКИ ВЕСТНИК НА ТИКВАТА ГЕРБ.

30

хахаха

преди 12 години

Този събори незаконните постройки на олигарсите-приятели на Боко сега вече акустира----но-честито на българите-умен и кадърен олигар си избрахме за ...

29

Анонимен

преди 12 години

Защо не акустира първо в Сливен да види в какво състояние сме след "добрата" работа на бившия кмет/слава богу/ Лечков?

28

Анонимен

преди 12 години

да го ду.. и ташака той и боко тъпоко

27

до 30

преди 12 години

"Първата му цел регионите. Икономиката трябвало да бъде силна, не само в София"От това по-социално, да мислиш за хората в цялата държава да са добре, да се развива икономиката навсякъде, не само столицата, здраве му кажи. Но аз те разбирам, че не вдяваш. Все пак си *** крадец на кашкавал, а шумкарите и крадците никога не са блестели с интелект и когато ви се говори на малко по-висок стил и нищо не разбирате.

26

$

преди 12 години

Това е пример за социален президент. Посещава градовете в които са кметове от тяхната партия. На това нещо се казва надпартийност, нали Викторе?

25

Пудела

преди 12 години

Този пудел на Бойко защо не посети първо Видин за да види какво дрискане са правили герберите там ,какъв президент е тоя бре, то ние във България сме царе на фалшификатите и този е един от тях . Гнус *** е от политиката във тази държава никакво уважение към институциите вече нямам аиде сиктир на тия палячовци . Ако някой от тях мине покрай мен ще пръдна до него за да му покажа че не ми пука какъв е.

24

до 29

преди 12 години

Къде видя социален момент в изказването на Плевнелиев? Хайде, обоснови се.

23

Анонимен

преди 12 години

Ето това в социален президент! А не като доносника от ДС Гоцун, дето по цял ден реди големи шлемове с Русия

22

Анонимен

преди 12 години

23Направи сметка за Калфин и ще разбереш, че доста повече не искат Клафин за президент.

21

Krasimir

преди 12 години

А колко положителни неща щяха да направят вместо тая детелина дето не и виждам смислъла! Но ако някой вижда смисъла нека ме обори! Жална история!

20

до 23

преди 12 години

ми да си гласувал

19

наивен

преди 12 години

Тази детелина ще струва над 57милиона и тази цифра герберите ще закръглят поне няколко пъти.Кръговото в момента върши същата работа.Т.е. ще има пари и за избори 2014.Пенсионери, жепейци, земеделци и др. ще чакат...

18

Негласуващ

преди 12 години

От 7 000 000 избиратели за Плевнелиев гласуваха 1 700 000 !Останалите 5 300 000 не искат Плевнелиев за президент.Аз не гласувах на изборите. Не желая повече да ми приписвате Плевнелиев като мой президент !Плевнелиев НЕ е моя президент !!!