97

Анонимен

преди 12 години

Ей мушмороци ще ни плащате ще си избирате екипи ще мълчите иначе на врачки и баячки стойте си в къщи пийте си билки четете тъпите писания на Миролюба Бенатова и се радвайте че още ни има

96

kir

преди 12 години

И какво стана накрая. Болницата се признава за виновна, че е допуснала ПРОПУСКИ и ги наказват с 1500 лв...дори и министъра беше възмутен. Но това е закона, максимално наказание 1500лв. И после се чудим как докторите и обкръжението им няма да си правят каквото и искат! А тая *** докторката лъже като ***. Срамота!!!

95

Анонимен

преди 12 години

tazi doktorka e za trepane!

94

Анонимен

преди 12 години

Тази лекарка лъже. Ако това беше вярно болницата моментално щеше да го съобщи като аргумент, даже щеше да наблегне на факта, че родилката е проявила безотговорност. Сетиха се да говорят така доста по-късно, предполагам по съвет на юристите си. Това е чисто адвокатски трик. Няма доказателства, но посява съмнения, че починалата сама си е виновна. Три пъти ще бие път една родилка от Люлин до Шейново и няма да иска да я приемат. При това раждала жена, която знае що е контракция и т.н. Дрън-дрън.

93

Таня

преди 12 години

Наде, Бог да те прости! Дано да си на по-добро място...Никога няма да забравим твоята усмивка и доброта и много, много ще липсваш на всички...

92

check

преди 12 години

4udja se i se maja, kolko o6te jivota trjabva da budat otneti v 6ejnovo, dokato kontrolnite organi se namesjat! Az sum rajdala tam i rezultata e, 4e deteto mi e s pupna hernia! Dokato lejah tam do rajdaneto se nagledah i naslushah na kakvo li ne - 4e ne edna rodilka sa ja iznesli s krakata napred(taka si se 6eguvaha sanitarkite v 6ejnovo), vidjah kak se mu4iha rodilkite neplatili za anestezia i t.nA i proslovutata d-r Kova4eva - komersialnata lekarka

91

Анонимен

преди 12 години

Любомирчо много си *** бе,тук не е Бузлуджа за да дрънкаш врели - некипели!

90

Ti

преди 12 години

Някои тук или лъже, или нещо не се вързва.Има детектор на лъжата, да му се не види! Подложете виновните на детектора, там лъжа няма. Но нека някои добре обучен специалист от друга държава да направи детектора, защото не вярвам нито на българските разследващи, нито на българското правосъдие.

89

Аз

преди 12 години

Да бе, няма да я накарат да се подпише. Мен спомените ми са как ме карат да се подпиша на всичко възможно, в момент, в който две не виждаш от болка.Друг е въпросът, че аз лично не смятам, че и да беше хоспитализирана, положението би било по-различно - едва ли щяха да й обърнат толкова специално внимание, че да забележат, че има проблем, който ще се прояви внезапно.

88

ПЛАНЪТ ран-ът

преди 12 години

Очаква се невиждан гладБългаринът все по-трудно ще се изхранва. На пазара ще се появят всякакви ментета. Най-уязвимата част от населението децата и възрастните, ще получават тежки хипотрофични увреждания от системното недояждане. Непрекъснато ще се увеличава дистанцията между цените на стоките и заплатите покупателната способност на населението неспирно ще спада и ще стигнем нивото, нужно само за биологично оцеляване.Ще се появи безработица. Предвижда се нивото й да достигне около един милион. Най-квалифицираните млади българи ще напуснат страната. Ще възкръснат отдавна погребани болести Всички тези благини могат да породят силни обществени сътресения. Затова трябва да се въвеждат постепенно, като се държи непрекъснато сметка за прага на издръжливостта на народа.Мизерия, глад, болести, нищета това прокобва поверителната част от плана Ран-Ът. Да работиш за осъществяването на този план, значи да станеш палач на собствения си народ. Признавам, че ако ме блъснеше кола, нямаше да ме разтърси така, както ужасяващата картина на Прехода. Американските специалисти и българските експерти ни казват в очите какво ни чака.

87

до 85

преди 12 години

Ако пациента откаже лечение ,лечебното заведение не носи отговорност.Затова са въведени правила.Ако лекарката беше ги спазила,сега нещата щяха да са ясни,но за мен тя лъже.Коментара ви е глупав!Нямам намерение да умирам и да ЧУВСТВАМ.

86

ku4eto

преди 12 години

/ / / Починалата родилка не искала да остава в "Шейново" ..... Това твърди д-р Лина Димитрова, която първа прегледала Надежда///то оставаше да твърди и друго....ами тя родилката ако не е искала да остава защо ще ходи няколко пъти до там??????

85

Анонимен

преди 12 години

Сравнете живота който живее един откровен вулгарен *** като Пищова,и дежурствата на лекарите в Шейново-дали младостта си,мъката си,най-хубавите си години в учение и труд,за да бъдат полезни на Обществото,по цял ден в човешка мъка,фекалии кръв и урина....и за благодарност-псувни,ругатни и клетви! Е,заслужава ли си? ...................................За съжаление много от лекарите са на нивото на Пищова,той поне си е *** и не ми пречи,но Лекарите-Пищови понякога осакатяват или убиват хора.

84

аз

преди 12 години

Не е подписала, защото имаше такава тълпа от пациенти за прегледи, че просто не можехме да се обърнем със самата акушерка. Бяхме затрупани от прегледи", обяснява лекаркатаТАКАВА ТЪЛПА Е ВСЯКА РОДИЛКА В РОДИЛЕН ДОМ!!БРАВО,БЛАГОДАРИМ ВИ ЛЕКАРКИ,ДОКТОРКИ И ТАКИВА ПОДОБИЯ НА ЧОВЕЦИ И ЖЕНИ!!!!Странно защо,колкото пъти ми се случва да мина през това място има само и единствено ТЪЛПИ ОТ ***,А?!!!!!Ако някой има идея нека напише,моля.....ТЪЛПИ ОТ НЕКЪДЪРНИ БЕЛИ ПРЕСТИЛКИ!Брутални и грозни ......

83

do 83

преди 12 години

Ако беше умряла с подписан документ, по-добре ли шеше да се чувстваш?

82

Ani

преди 12 години

Лекарското безхаберие достигна космически нива! Блажени са жените, на които не им предстои раждане в подобни болници-концлагери при откровено некадърни и най-вече безхаберни и безчувствени лекари! И то Лина Димитрова е смятана за добър, макар и не по-малко комерсиален лекар от всички останали!

81

Анонимен

преди 12 години

Лекарката е длъжна независимо колко пациенти има да има подписан документ за отказ.За мен тя лъже.Има разпоредби,като не ги спазват вън и съд.

80

Гери

преди 12 години

ГРОЗНА РАБОТА, НЕЛЕПИ ОБЯСНЕНИЯ, ЕВТИН ЧОВЕШКИ ЖИВОТ.НЕЦЕНЕН.Две майки и едно бебе само за месец...това е кошмарно.

79

Любомирчо

преди 12 години

Раждайте в частни клиники имате избор ама там ако нещо се закучи какво ще правите а ?

78

Hristov1984

преди 12 години

"Не е подписала, защото имаше такава тълпа от пациенти за прегледи, че просто не можехме да се обърнем със самата акушерка. Бяхме затрупани от прегледи"Кучето ми изяде домашното.