164

до 164

преди 12 години

Не е добра идея. Инертен народ сме, ***. Поне да използваме енергията, на повче явно не сме способни. Пък то тръгне ли веднъж...

163

Анонимен

преди 12 години

НЕ ИМ ВЯРВАМ! Помните ли как се заканваха преди, но видяха, че не могат да изведат хората на улиците и се отказаха, като се оправдаха с подписано споразумение с правителството. В други държави правителството би паднало, но тук те не са в основата на този проект. Същото се отнася и до опозицията - онази, която се определя като дясна не е в състояние нищо да организира, защото ще се види, че членовете са само народните им представители. Горко ни!

162

Анонимен

преди 12 години

Нямаме друг избор освен да излезем по площадите,крайно време е.

161

Изрод Дянков

преди 12 години

А с парите от пенсионния фонд ще строим магистрали, като изпълнител ще бъде холдинг "Пътища" на Васил Божков - Черепа, че той ни даде бая пари за изборите и сега трябва да си ги избие.

160

Изрод Дянков

преди 12 години

Защо ще стачкувате бе, ***? Като можехте да ме уволните преди 20 дена. Гласувахте за Бойко, за да не се върнели комунистите на власт. Че ние в ГЕРБ сме по-големи комунисти от БСП бе! Задниците ни са по-червени от тези на маймуните в зоопарка ! На мене татко ми е преподавател по история на КПСС , а аз учих в чужбина на разноски на фондация "Людмила Живкова". Смешници, ще ми стачкувате! Ще направя да се пенсинирате на 75 години.

159

Анонимен

преди 12 години

Палячовци са КНСБ и Подкрепа. Направо смешен плач. На кой му е потрябвало мизерната пенсия, вместо още една година да взема 3-пъти повече. Ако е болен и сега и винаги от най различна възраст са се пенсионирвали по болест.

158

beerES

преди 12 години

до 164 супер аз съм за

157

beerES

преди 12 години

DR.Тренчев Вие ,какво направихте през тези 20 гд.

156

Анонимен

преди 12 години

За тези които призовават "да излезем" Да, да излезем. Да размътим водата та да изплуват отгоре нови ***. Веднъж вече го правихме . Не мерси. Предпочитам да се оправям сам. Терминал 2 е един от вариантите

155

Анонимен

преди 12 години

Борисов твърди, че възрастните хора са гласували за него заради бъдещето на внуците си. Какво бъдеще ? Тези *** ще съсипят цялата пенсионна система до края на мандата си, която и без това се клати. На 30 съм, ще гласувам против ГЕРБ на следващите избори заради настоящето на родителите си. Подиграват се с тях повече от 20 години вече !!! Всички на стачка, нямаме избор просто !

154

Анонимен

преди 12 години

А какво ли ще е ако направим стачка против...синдикатите?

153

свят

преди 12 години

КЪДЕ БЯХА ТЕЗИ СИНДИКАТИ КОГАТО ПРОТЕСТИРАТ ЗЕМЕДЕЛЦИТЕ ... АМА СЕГА СЕ СЕТИХА ЗА СТАЧКА ЗАЩОТО РЕФОРМАТА ЩЕ УДРЯ ПО ДЖОБА НА НАЧАЛНИЦИТЕ КОИТО ДО ПЕНСИОНА ВЪЗРАСТ СИ КЛАТЯТ КРАКАТА....БРАВО..НА..БОЙКО..

152

Анонимен

преди 12 години

помните ли какво постигна ''сила '' (бсп ),срещу цените на бензина е сега и синдикатите (бсп ) ще постигнат същото

151

Попова

преди 12 години

Браво на 150, имаме мислещи хора, но те са извън управляващите

150

ПОПОВА

преди 12 години

Искам да Ви предложа начини при среща със правителството за излизане на ситуацията в която се намираме 1.Да се въведе таблицата за подоходно облагане от..... до... 1000.00 дод,от....до... 2000.00,така хората с нисък доход няма да бъде облаган,а другите ще внасят по-голям ДОД.2.Да се въведе начисляване и внасяне на осигуровки и при държавните служители и така няма да се налага финансиране на НОИ.3.Оставете пенсионната възраст да се увеличава постепенно, както е прието.Така, който се чувства, че може да работи, да работи, а който не -да не работи.Не трябва и след като се пенсионират, да работят на същото работно място, а да се освободи мястото за млад човек.Желая Ви успех!

149

до ЦЕЦО

преди 12 години

Право казваш да излезем като Гърците, ама не ни държи да излезем. Плашатна че ще станем като Гърция. Аз бих желал да бъдем като тях, защото и още 22 год. да минат пак няма да ги стигнем, а не да ми казват че е много лошо в Гърция. Мога само да кажа БРАВО НА ГЪРЦИТЕ. А ние сме не народ а ***, такъв народ като нашия не е за съжаляване, заслужаваме си всяко тегло. Каквито са управниците, такъв е и народа, затова трябва да се сърдим единствено на себеси защото сме част от този народ.

148

каква стачка бе

преди 12 години

Тоз народ е страхлив, кой ще излезе, всеки чака някой друг да го стори, но май истинските българи вече ги няма, останаха сама кекави славяни и мангосари. Май някой каквото искаха го постигнаха, политиката е такава, колкото повече безработни и необразовани толкова по-добре, така лесно се командват. Обществото ни е болно, никога не е задружно, я вижте Гърци, Французи и др. как тяхното общество е единно и излизат на улицата. А ние вместо да ги поткрепями ги освиркваме.

147

afrodita

преди 12 години

Бих искала да Ви целуна ръцете мили Пламене и Вас-Константин Тренчев .затова че помислихте за нас-нашият набор-1952-най-ощетеният във всяко едно отношение.Когато-през 1990г бяхме отстранени от работа-затова че вече бяхме стари никой никъде не ни искаше ,поради същата причина. А сега сме млади за пенсия.Мога само да благодаря,че ви има.Да сте живи и здрави.

146

всички на протест

преди 12 години

Протеста трябва да е национален, народа трябва да излезе и да си каже думата. Стига тоз народ, да е мачкан, лъган и в продължение на 22 год. политиците извършват геноцид на българския народ. Чашата преля с тая тяха пенсионна реформа, а нали Борисов каза че България отдавна сме свършили с тази реформа за вдигане на възраста, а сега какво стана...май ще трябва да се работи докато умрем от работа и на гробищата. Но проблема не е един, къде ще работят тези хора, това никой не ти обиснява.

145

sole

преди 12 години

bravo na 147