15

Хмм

преди 12 години

Това да не е платена публикация?Доста клиенти напуснаха МТЕЛ за 1 година.

14

Аз до 13

преди 12 години

Чувал съм за подобни неща. Но при мен нещата са по-различни. Бях в Италия от 20 август до 10 октомври. Имам италиянски номер на OMNITEL. Просто, няма как да съм ползвал БГ телефон там. А сметката ми е 19лв. И след 2 часа скандали ми казаха че ще ми дадат разпечатка на разговорите срещу 26лв. такса!?!?!?

13

от кухнята

преди 12 години

Ахахаххахахахахахаха , скоро небях чел такава смешна статия.Те са загубили повече от 60% от абонатите си ама видиш ли имат ръст хахахахаахахахахахаха.А загубите им не са зарди придобиването на Спектрумнет и мегалан, а заради некадърният рептил-мениджър който дойде от Австрия - Мека-та на европейските евреи.Толкова крадене и накрая се *** и с билинг системата, та видиш ли имали ръст хахахахахахахахахаха

12

Анонимен

преди 12 години

до 12:твоята сметка са я надули с 19 лева, а на една моя роднина - с 900 (съвсем реален случай).

11

Аз

преди 12 години

Причината за намаляване на абонатите им е КОКОШКАРСКАТА политика която правят, а не ожесточена конкуренция.Септември ми надуха сметката с 19 лева. Целия месец не бях в БГ. Разпечатка на разговорите ми щели да направят срещу 26 лева такса. Ще ги съдя до дупка и ше СПЕЧЕЛЯ!!!! *** ги мръсните евреи.

10

Prevenciq

преди 12 години

Mnogo me kefi kak zasmukvat vodi4ka ot M-tel

9

мобилен

преди 12 години

Много трудно си прекратих договора с М-тел, но сега съм доволен. Вече не ми тежат техните измислени и надвишени сметки. По големи мошенници от М-тел няма. Дано повече от клиентите им да разберат какви мошенници са и да си прекратят договорите.

8

do 8

преди 12 години

Ми докато има шестаци като тебе , които ходят да питат, вместо да вземат да си прочетат д-ра и нормативната уредба, ще има и тарикати като М-тел да ви цакат :)

7

абонат

преди 12 години

Големи мошеници! Договорът ми с тях е до 27.11.2011 година.Преди два месеца ходих и питах кога трябва да отида и да си прекратя договора с тях и от офиса им ми казаха, че трябва да отида преди датата без да уточняват точно колко дни. Преди седмица отидох отново и с изненада разбрах, че договора ми е подновен от системата им амтоматично на 27.10.2011 година за още една година.Сега ми казаха, че трябвало 1 месец да ги предизвестя писменно, че се отказвам. Просто мошеническа работа и това е.

6

Анонимен

преди 12 години

Е кога ке пием за бог да ги прости?

5

преди 12 години

Да ФАЛИРАТ дано!!!

4

хахахахахах

преди 12 години

искат да кажат увеличаване на измамите и намаляване на клиентите........

3

Анонимен

преди 12 години

Засякох ги лятото за два разговора към Мтел по 20 секунди ми бяха сложили 8 лева отгоре на сметката ... скапана фирма !

2

777

преди 12 години

Аз искам да избягам но ми въртят номера.

1

wiktor

преди 12 години

Да ни върнат каквото са ни взели и да се закрива тая нещастна фирма.